Alan_kodiaq Vloženo 25. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2019 Zdravím, je náročné resp. drahé dodatočne vybaviť do Kodiaqu snímač RDKS? oplatí sa nad tým uvažovať? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 26. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2019 Většinou když se něco originál dodělává, vyjde to dráž než z výroby. Ale určitě by to mělo jít dodělat (i neorigo), viděl jsem i Octávie, které to měly. Jen se zeptám jestli to nutně potřebuješ? Já mám kodiaqa bez toho, letos jsem měl 2x defekt a vždycky mě systém v čas upozornil, jednou jsem to pak před opravou měřil a byl tam pokles 0,3 MPa, takže systém přes ABS funguje. Já osobně bych RDKS nechtěl, vidím to u jiných značek co používají aktivní senzory (dojde baterie, která se ve většině případů nedá vyměnit - cena senzoru cca litr a nutnost spárování nového, v zimě když se mění tlak v pneu a je to "na hraně" systém už hlásí defekt, po zahřátí pneu je to OK ...) Nevím, přijde mi, že je více záporů než kladů i když je to věc názorů a chápu, že někdo má radost, když vidí na displeji hodnoty tlaku pneu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alan_kodiaq Vloženo 26. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2019 Vďaka za info, presne takto som to potreboval vysvetliť , išlo mi asi len o tú radosť na dispeji :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 20. Září 2021 Sdílet Vloženo 20. Září 2021 Bolo vysvetlené, že sa to ekonomicky neoplatí, ale otázku opäť dám aj ja, je to možné, prípadne, čo všetko je potrebné? Disky s ventilkami na priame meranie tlaku v pneu ( origo Škoda ) mám, vozidlo má z výroby jednotku podľa PR čísla 7K1 (údajne vozidlá s RDKS majú jednotku 7K3). Už to niekto reálne menil - dorábal - aktivoval ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Březen 2022 Sdílet Vloženo 26. Březen 2022 Na přímou kontrolu tlaku je třeba RJ kontroly tlaku, držák jednotky, kabeláž, 4x senzor, diagnostika na kódování, nástroj na nahrání parametrů a dané soubory parametrů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.