Přejít na obsah

Blbnutí elektroniky/ baterie


semir007

Doporučené příspěvky

Zdravím,

Nedávno se mi stalo, jel jsem někoho vyzvednout, nastartuju v pořádku, přijedu, vypnu motor a asi 5 minut jsem čekal při zapnutém rádiu. Poté jsem otočil klíčkem do poslední polohy před startem, vše ok, a otočením klíče na nastartování auto úplně zdechlo, jako když odpojite auto od baterky, nešlo vubec nic. Napadlo mě zkontrolovat baterii. Na baterii je takový kryt, domnívám se že tam jsou nejspíš pojistky, ale nejsem si jistý, fabku mám poprvé. Byl docela volný, zatlačil jsem na něj a opět elektřina naskočila a v pohodě jsem nastartoval.

Podruhé se to stalo následující den, ale: Dojíždím k místu a hledám kde zaparkovat, pomalu popojíždím a začly  znít varovné signály, kontrolky serva, abs začly blikat , servo nešlo, a motor se začal dusit, rychle jsem zastavil, vypnul motor, a vypnutím motoru opět black out. Vše mrtve. Opět jsem zatlačil na tu plastovou násadu na baterii a opět vše naskočilo. Zkusil jsem dotahnout okolí baterie včetně toho krytu. Tedka je to druhý den a zatím v pořádku. Ale přijde mi divné, co se stalo u nastartovaneho motoru. Nevíte někdo co by to mohlo být nebo proč se to dělo?

 

Omlouvám se za dlouhý sloh ale chtěl jsem to podrobně popsat. Děkuji za každou radu.

 

 

Editováno: , autor: semir007
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...