Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

A proč mně vlastně při každém zapnutí zapalování naskočí hláška o uživateli? Buď můžu dát ok nebo smazat. Teď jezdím málo, ale časem to bude pěkně rozčilovat.

Vloženo (editace)

Není někde technický popis, jak ŠKODA Connect funguje ? Například jak systém komunikuje s autem, přes OBD sběrnici ? Chtěl bych si vyzkoušet spolehlivé ovládání auta na dálku vlastním systémem, bez potřeby platit za data a WiFi ;-). Nejsem úplný amatér, zatím sleduji na dálku napětí autobaterie viz fotka zařízení.

Sig-Fox-V3.jpg

Editováno: , autor: Caster
Vloženo (editace)

Funguje všetkým pripojenie na internet prostredníctvom wifi v aute. Na telefóne wifi vyhľadá a stále píše pripojené, žiadny internet.

Editováno: , autor: Gabry5
Vloženo

U mě dnes globus nebyl na displeji vůbec, při najetí v menu na nastavení služeb se objevila hláška, že online služby nejsou dostupné.  Poslední dobou jsou s tím problémy stále častěji a začínám být rád, že nemám vzdálený přístup.

Vloženo

Dnes se rozesílalo tohle ENL:

newsletter.thumb.jpg.5e5b3d8fd30349a161634e7b280cc8ae.jpg

Nejzajímavější je asi spodní část, která informuje o tom sloučení aplikací. Nicméně na App store stále nic a včera a dneska celý Connect funguje tak napůl.

Vloženo

Taky mně to přišlo a doufal jsem, že bude konečně možnost dokoupit dodatečně vzdálený přístup. Zatím se nic neděje, ale třeba se blýská na lepší časy.

Vloženo

Android verze už zřejmě k dispozici:

Novinky

Stáhněte si nejnovější verzi aplikace, kterou na základě Vaší zpětné vazby stále vylepšujeme. Nově v ní najdete:
- Velký balíček podpory pro vozy se SmartLink+ připojením, včetně možnosti nahrávat a spravovat jízdní data v nové sekci „Záznam jízd“ nebo zobrazit detaily o právě probíhající cestě přímo v infotainmentu vozu.
- Možnost zobrazení technických detailů o vozidle.
- Oblíbenou funkci rychlého vyhledávání míst v okolí během plánování tras.
A jiné..

Vloženo (editace)

Poslední aktualizace pro android z 29.4., jdu to zkusit na druhým telefonu a porovnám s ios.

tak ty apky jsou zatím obě funkčně stejný

Editováno: , autor: vormen
Vloženo

Mne sa to prave po tejto aktualizacii zlucilo dokopy.To znamena,ze cez apku MY SKODA sa dostanen k datam Skoda Connect a cez Skoda Connect som dostanem k datam v MY SKODA.Vsetky udaje su aktualne,vsetko funkcne,zemegula v aute biela.

Vloženo

"Zobrazíte užitečná data přímo na displeji infotainment systému vozu."

Tohle funguje jak? V aplikaci mam auto pripojene a furt mi to hlasi "pripojte telefon a aktivujte smartlink" .

Telefon mam pripojeny, smartlink+ funkcni. V telefonu ani v infotainmentu se nic nedeje. Ostatni veci jako android auto funguji normalne. Mam Karoq 2019.

Vloženo (editace)

Mě teda po aktualizaci nové možnosti přibyly, ale nemám je aktivované u prodejce, resp to mi píše o zamykání auta. U ostatních možností to píše, že je to ve voze zakázáno a nebo je nastavenve voze režim soukromí. Alespoň dle aplikace. Tak uvidíme, zítra se jim zkusím ozvat. Jinak vlastně funguje jen zdravotní karta vozu, takže vlastně žádný velký progres :D

I když možná je to jen chyba apky, když vám ostatním to nefunguje i po aktualizaci.

Edit: na webu skoda-connect je ale vše při starém (jen proaktivní servis), vidím jen servis a plánovač tras, takže by mě moc nepřekvapilo, že jde jen o chybu app.

Editováno: , autor: boonno
Vloženo

No ale logiku toho fakt nechápu. Teď mám v aplikaci moře karet, které jsou úplně k ničemu. Dokud to bude stále blokované v autě, tak proč se to zobrazuje? To jako aby mi škodovka ukázala, co bych mohl mít, kdyby to mělo auto z výroby objednané? Chápu, že kdyby to šlo objednat, že to bude svým způsobem lákadlo, ale za současných podmínek mi to přijde spíše jako provokace.

A hlavně pak ten nesoulad s webovou aplikací, i když tam není ani zdravotní karta vozu. Takže ten nesoulad tam vlastně byl vždy.

Vloženo
před 12 hodinami, pejvlik napsal:

"Zobrazíte užitečná data přímo na displeji infotainment systému vozu."

Tohle funguje jak? V aplikaci mam auto pripojene a furt mi to hlasi "pripojte telefon a aktivujte smartlink" .

Telefon mam pripojeny, smartlink+ funkcni. V telefonu ani v infotainmentu se nic nedeje. Ostatni veci jako android auto funguji normalne. Mam Karoq 2019.

Mne pribudla v android auto zelena ikona MY SKODA a v nej vidim udaje o aute,fotku auta,ale mam superb,takze u mna jedine kablovo.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...