Martinoslav Vloženo 28. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2006 http://www.volny.cz/mp321/saab.wmv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 28. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2006 no pěkný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 28. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2006 kedy kolvek parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 tohle se mi libilo pěkný videjko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Tak ty hochy asi na silnici v běžným provozu nic nemůže překvapit :-) Pěkně udělaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Tohle jsou u mě profíci za volentem a né takový ty tuningářská sračky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 Matrix no hlavně to je hodně let prace a praxe nez se neco takoveho natoci a nekde budou vystupovat Jinak k tomu jak si řek "tuningářská sračky" tak stim neslouhlasim :-) někdo se do tady toho vubec nežene jenom ma pěkný auto a nechce honičit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Pak si nemám jako šofér z povolání říkat: "Co já za ten volant vlastně lezu?" Holt, kdo umí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Kdo umí, ten umí-kdo neumí čumí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.