Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím všechny ,dneska sem kontroloval žhaviče a zjistil jsem že mi tři nefungujou můžete mi někdo říct za kolik se dají sehnat nemám vůbec představu?

Je na nichnapsáno

BERU-GERMANY 023

0 100 226 227

Díky moc za info

Michal

+- 200 kus

• Autor

tak to jde pokusím se je někde sehnat

Kolega teď měnil na golfu IV cena necelé 300,-

já kupoval tuším 295,- nebo 195,-, už si nepamatuju, ale někde to tu na fóru je. Zkus hledat. Je to někdy z období leden až březen 2006.

Koupíš je v cenovém rozpětí 150,- až 900,-Kč á kus. Podle toho co do toho chceš. Já tam mám Bosche za cca 215,-Kč

NGK u ELIT s.r.o:

Žhavicí svíčky DP-4 Y732U NGK D-Power 4

MOC 308,- s DPH

<_<

tak už si to moc nepamatuju, ale mám tam tuším Bosch. Kupoval jsem to tehdy na radu tady z fora. Já měl tehdy mrtvý všecky 4. Po napojení na zdroj se chovaly jako kus dřeva, tedy nedělo se vůbec nic. A bylo to zrovna v době, kdy tady panovaly -20°C mrazy. I přesto jsem vždy nastartoval, byť třeba na 2 nebo 3 pokus, ale nastartoval. Prostě jen na tlaky.

V Auto Kelly za 360,- ks

• Autor

Tak sem sehnal nakonec autodíly Meteor přes kámoše 250 ks Boshky.Tak sem zvědavej jak to bude startovat. :D

Tak sem sehnal nakonec autodíly Meteor přes kámoše 250 ks Boshky.Tak sem zvědavej jak to bude startovat. :D

ujišťuju tě, že jak víno :D Teda mně to pak v tom mrazivém období startovalo jako divý :D

• Autor

mě to teda startuje mizerně delší dobu ale nějak nebyl čas se na to mrknout,jinak mám garáž tak to asi nebude tak hrozný s tím studeným startováním.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.