Jan R. Vloženo 10. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2019 Golfu, před chvílí vydali článek https://m.autorevue.cz/prvni-test-volkswagen-golf-8-2020-klasik-vsech-klasiku-v-digitalnim-veku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 10. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2019 Vyjádřili se kladně, až na digi ovládání, uvidíme co jiné redakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 10. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2019 Jinak prosím autora (pokud to lze), nebo admina o přejmenování tohoto téma na Cenovka, výbava Octavie IV (4) a konkurence - namísto VI (6). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2019 Opraveno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 18. leden 2020 Sdílet Vloženo 18. leden 2020 Nějaké foto "konkurence" Golf 8 výbavový stupeň Style 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 18. leden 2020 Sdílet Vloženo 18. leden 2020 Jinak v základu vychází v ČR Golf 8 ve výbavě Style na 653 000,- s motorem 1,5 TSI / 110 kW. V celkové ceně je již započítána metalíza za 14 500,- Kč. Na fotkách výše je dražší barva žlutá Lime (18 000,- Kč) a AL 18" Dallas (+15 500,- Kč,-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 18. leden 2020 Sdílet Vloženo 18. leden 2020 Co ty dveřní výplně? Jaké dveře to jsou? Že to nemá ani to běžné "dynamické držadlo", či jak to napsat, ale jen takové ty misky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 18. leden 2020 Sdílet Vloženo 18. leden 2020 Mně se osobně líbí spojení infotainmentu s virtual cockpitem. Obdobně, jak to má MB. Na ten trčící tablet u OIV si budu muset trochu zvyknout. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 18. leden 2020 Sdílet Vloženo 18. leden 2020 (editace) před 33 minutami, _Denis_ napsal: Co ty dveřní výplně? Jaké dveře to jsou? Že to nemá ani to běžné "dynamické držadlo", či jak to napsat, ale jen takové ty misky.. Dveře to jsou pravé přední, teď si ale úplně nevybavím jestli je madlo jen miska, ale spíše ne. Editováno: 18. leden 2020, autor: stanmar 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 18. leden 2020 Sdílet Vloženo 18. leden 2020 Podle fotky to tak vypadá.. [emoji52] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 18. leden 2020 Sdílet Vloženo 18. leden 2020 No jak jsem tam prolezl hodně aut, tak v tom mám trochu guláš... Ale na fotce je vidět světlo pod madlem, které by tam jinak přes uzavřené madlo neprošlo. Ještě jeden Golf 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 18. leden 2020 Sdílet Vloženo 18. leden 2020 před 42 minutami, LukášCBR napsal: Mně se osobně líbí spojení infotainmentu s virtual cockpitem. Obdobně, jak to má MB. Na ten trčící tablet u OIV si budu muset trochu zvyknout. Tohle je už na mě docela dost plochy na druhou stranu kdoví jak to bude v budoucnosti - studie VW ID. Tak můžeme být asi rádi i za to co nám přinesla O IV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 18. leden 2020 Sdílet Vloženo 18. leden 2020 Jenže to v M-B je skutečná rovná a na sebe navazující plocha, zatímco v Golfu je to takřka totéž co v Octávce, jen propojené plastovou vlnkou v černém lesku.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. leden 2020 Sdílet Vloženo 19. leden 2020 U toho žlutého Golfu to bude peklo udržet přístrojový štít v čistotě - rozsáhlé lesklé plochy, to bude něco na chytání prachu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 19. leden 2020 Sdílet Vloženo 19. leden 2020 To rozhodně. Mimo jiné VW dokáže dělat plasty (hlavně plexi) se super statickými vlastnostmi, takže už po chvilce není na budíky ani vidět a nedostane to z toho ani pánbůh.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 21. leden 2020 Sdílet Vloženo 21. leden 2020 Máš na něm mít ještě tu mocnou nálepku jako já. Pak je to boží a dokonalé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 21. leden 2020 Sdílet Vloženo 21. leden 2020 Jakou nálepku? [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 21. leden 2020 Sdílet Vloženo 21. leden 2020 Krycí průhlednou nálepku.Když koupíš mobil,tak je na displeji.To samé u naviagce v autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 21. leden 2020 Sdílet Vloženo 21. leden 2020 Jo tak.. No to bych předem musel z těch budíků něčím dostat ty tuny prachu, který tam byl už od nového auta, dolů, což se nepovede ani plamenometem zjevně.. [emoji52] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 8. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2020 (editace) V 6. 2. 2020 na 17:15, Joker 85 napsal: Sleva sleva je sleva. Ja za posledních pár let díky slevam na nových autech (konfigurovaných) jsem ušetřil od cenikove cca 200tisic. To je špatně? Měl jsem brát bez slevy?( to by pak nebyla škoda) Jinak k tématu. Už se někde proflakla cena RS tsi? Raději do hospody ?. Ano, máš asi jeden z mála také pravdu, dnes jsem se také přesvědčil. Naprosto stejná výbava, modelový rok, ... a rozdíl 29 tis. ( na cedulce na krámě dokonce o 32 tis.). Hledat slevu pro soukromníka je rozumné, za ten samý kus dát o jeden plat více, proč .... ? https://www.havex.cz/cz/skoda?id=506449 Bude to platit i na Octavii časem. Editováno: 8. Únor 2020, autor: Jan R. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 10. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2020 Od uvedení se na všech fórech řeší cena, cena .... Udělal jsem srovnání se Superbem III FL, @bojler měl zhruba pravdu 100tis rozdíl. Vyšlo mi 98 tis. ( v reálu to může být méně 70-80 tis., něco jednomu chybí, druhý navrch... ). Rozdíl není při té ceně moc, je v tom i lepší odhlučnění, zadní náprava, vypadá reprezentativněji. car-card-C6PNBW9R.pdf car-card-C6PNBWNY.pdf 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 10. Únor 2020 Sdílet Vloženo 10. Únor 2020 A na superb dostaneš větší slevu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 10. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2020 JJ, proto jsem psal reálně o 20, 30 méně, už to není hit jako v 2015. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Březen 2020 Sdílet Vloženo 5. Březen 2020 Dnes jsem viděl OIV poprvé naživo. První klíčová věc jsou kola. Jakmile se jedná o ta "skládaná" nebo to nejsou 18ky, tak mně přijde Octavia vzhledově divná, zvlášť v bílé barvě. Místa mně vzadu a celkově na šířku pocitově o něco míň (možná dané mohutnějšími sedadly a výplněmi). Největší překvapení je v interieru. Látka na přístrojové desce ok, hezké výdechy. Sedadla mně přijdou u OIII (tedy ta velká) lepší, tady mně vadily ty výstupky tlačící do ramen. Jak jsem byl namlsaný ze Scaly, tak poměrně velké zklamání z materiálů a vzhledu. Na loketní opěrce koženka, blééé. Výplně dveří u Scaly látka, tady materiál podobný výplni u OIII. Vzhled potahů taky divný. Přístrojová deska u Scaly s barevnou lištou, tady takové fádní. Začátek kacířské myšlenky Pokud by existoval liftback Scaly, ta dostala elektrickou ruční brzdu, není podle statické prohlídky nad čím přemýšlet. A možná by to nemusel být ani lifbtack. Konec kacířské myšlenky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 5. Březen 2020 Sdílet Vloženo 5. Březen 2020 Když jsem zmínil interiér, na který mám btw. stejný názor jako ty, pomalu si mě za můj názor pranýřoval. Jsem rád, že si se nakonec ztotožnil s mým názorem. Kromě látky na palubovce se žádný zázrak nekoná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.