Negative Vloženo 10. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2019 Ahoj, na OIII s motorem 2.0 TDI 110kW se mi rozsvítila chyba čidlo oleje a žlutá kontrolka motoru. Nezobrazuje mi na display teplotu oleje. Když jsem se napíchnul diagnostikou, tak zahlásil kód chyby P0197 - Engine Oil Temperature Sensor Low. Nedaří se mi nikde čidlo teploty oleje v katalogu dohledat. Kde je na motoru ? Chtěl bych zkusit zkontrolovat konektor apod... Dík za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 11. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2019 Ve dně vany oleje.44-Prodloužené-servis.-intervaly.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negative Vloženo 11. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2019 Díky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.