Tommik72 Vloženo 15. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 Ahoj, Nemáte někdo zkušenost s vytvořením playlistu na flashdisku se soubory mp3 v jednotlivých adresářích? tak aby byl přehratelný. Radio mi adresáře na flashdisku nezobrazí, jiné auta, třeba fabie III, octavia III v pohodě. Jen skladby, alba, umělce. Pokud vytvořím playlist m3u, nebo wpl tak ho vidím, ale po rozkliknutí se mi objeví seznam - soubor nenexistuje. Zatím přehrávám náhodně vše, co tam mám. Už si vážně nevím rady. Uvítám jakýkoli polopatický návod. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 14. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2021 Zdravím, řeším patrně podobný problém, resp. mi skladby na jednotlivých albech v Boleru přehrává v pořadí podle abecedy. Skladby mám správně očíslované (např. v mobilu hrají správně), ale v autě ne. Má někdo nějaké tipy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 16. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2021 (editace) Tak si odpovím sám, neb jsem si sám pomohl 😉. Vyřešil jsem přejmenováním skladeb, resp. jsem přidal před název skladby číslo stopy a Bolero to pochopilo a hraje dle požadovaného pořadí. Editováno: 16. Listopad 2021, autor: marskama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 31. Březen 2022 Sdílet Vloženo 31. Březen 2022 Ahoj, stává se Vám, že si kolikrát Bolero "nevzpomene" poslední přehrávanou skladbu včetně minutáže, a začne přehrávat po startu od začátku (prvního souboru) flashdisku? Mě se to stává pořád, Není to na aktualizaci Bolera v servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 31. Březen 2022 Sdílet Vloženo 31. Březen 2022 Bohužel, taky se mi to stává 🤔. Zatím jsme nevypozoroval důvod. Zaktualizováno mám vše, co se dá a stejně to občas udělá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 1. Duben 2022 Sdílet Vloženo 1. Duben 2022 Dělá to i na Amundsenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 1. Duben 2022 Sdílet Vloženo 1. Duben 2022 Mne to robí tiež. Ale nie vždy. Ani ma to netrápi, zadám čo chcem a hrá. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thejohndoe Vloženo 16. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2022 Já jsem přehrávání z flashdisku vzdal, když jsem zjistil, že rádio zapomíná kde skončilo a začne hrát od začátku. To je fakt super funkce, když máte plný flashdisk písniček, ale chcete poslouchat stále těch pár na začátku. Další absurdita germánské škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 16. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2022 Jo, to je pravda, ale ne úplně. Někdy skočí na začátek, někdy ne 🤔. Vždycky přehrávání před koncem jízdy zastavuju, zkusím to někdy vypínat zhasnutim motoru. Otrava a ostuda to každopádně je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thejohndoe Vloženo 16. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2022 To je pravda. Nenapsal jsem to přesně. Falshdisk občas začne hrát od začátku a občas jen od začátku posledního tracku. Ale výsledek je bohužel nepoužitelnost. Ve starém autě jsem měl CD přehrávač a jedno mp3 cd jsem tam točil snad několik let. Když srovnám Scalu a mého milovaného Roomstera tak tady je všechno horší. Radio mě ser-, dvouválcovy režim mě ser-, chyby elektroniky jako problémy s sos tlačítkem mě rer-u ... to je život se škodovkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 16. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2022 Mrzí mě, že máte tak negativní zkušenosti. Já měl 12 let taky Roomstera (na kterého nedám dopustit), ale ve Scale mě (ťuk, ťuk, ťuk) nic dramaticky nezlobí. Jsem velmi spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 17. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2022 To nepamatování pozice je snad poslední věc, která nefunguje spolehlivě. Mrzí mě to o to víc, když u FII to fungovalo. U přehrávání z flešky se nikdy nestalo, že by zapoměla, kde má pokračovat. A co se mi líbilo ještě víc, bylo to že na flešce jsem měl písničky a na CD v mp3 audioknihy, Stačilo přepínat mezi zdrojem a u obou si to rádio pamatovalo poslední přehrávanou pozici. Tady sice můžu připojit 2 flešky, ale po přepnutí si nic nepamatuje. Vzhledem k tomu, že dost často zapomíná poslední přehrávání je to na audioknihy nepoužitelné. Jedině při přepínání mezi fleškou a BT si pamatuje pozici - i když pak jí častěji zapomíná. Zapomenutí přehrávané pozice se neděje jen po startu. Např. vyjedu, přehrává se správně, přepnu na chvíli na rádio a přepnutí zpět už si zase nic nepamatuje. Souvislost kdy se tak stává, jsem nezjistil. Je to loterie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 17. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2022 Ked som mal sukromne auto Mazda, tiez sa to tam riesilo. Stacilo pouzit FAT 32 cosi a bolo to OK. Sorry, neviem presne o co slo, ale tam to fungovalo potom spolahlivo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 18. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2022 Tak to schválně zkusím... I když Scala, resp. Bolero podporuje všechny formáty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thejohndoe Vloženo 18. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2022 Já to jeden čas řešil tak, že jsem měl mp3 v telefonu a měl v něm nějakou aplikaci na přehrávání. Fungovalo to docela dobře - když se telefon připojil k bluetooth tak to začalo hrát a při odpojení se to pauzlo. Ale stejně, je to sra-í navíc. Zlaté mp3 cd ze starých časů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 22. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2022 (editace) V 17. 8. 2022 na 22:51, Kubo22 napsal: Ked som mal sukromne auto Mazda, tiez sa to tam riesilo. Stacilo pouzit FAT 32 cosi a bolo to OK. Sorry, neviem presne o co slo, ale tam to fungovalo potom spolahlivo. FAT32 je typ souborového systému na flash disku. Lze jej použít při formátování flash disku do velikosti 32GB. Větší naformátuješ už jen vylepšeným systémem exFAT nebo NTFS. Já mám naformátován flash disk 128GB na exFAT a při přehrávání používám "random", tzn. náhodné přehrávání. Když přehráváč "ztratí paměť" a začne od první písničky, jen zapnu náhodné přehrávání. Trošku je problém, když mám na flash disku více složek s písničkami, musím se proklikat do té složky, kterou chci přehrát a teprve v ní zapnout náhodné přehrávání. Editováno: 22. Srpen 2022, autor: Kolacek12 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxx08 Vloženo 8. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2022 V 16. 11. 2021 na 12:38, marskama napsal: Tak si odpovím sám, neb jsem si sám pomohl 😉. Vyřešil jsem přejmenováním skladeb, resp. jsem přidal před název skladby číslo stopy a Bolero to pochopilo a hraje dle požadovaného pořadí. Mohl by jsi blíže vysvětlit jak jsi změnil číslo stopy, vyzkoušel jsem všechno možné ale se stejným výsledkem, stále řadí skladby podle abecedy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 8. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2022 Použil jsem ID3tag, v něm všechno poctivě přejmenoval a funguje 😉. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 8. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2022 (editace) Jako na pár písniček dobrý, ale já jich mám na 256 GB flashce skoro 10000 (sbírka za 20 let)… Tak to bych přes ten ID3Tag dělal snad čtvrt roku :-D Zkoušel jsem tam kopírovat m3u soubory a taky to vůbec nebere... @marskama: pomohlo to zastavování přehrávání před vypnutím motoru? Editováno: 8. Prosinec 2022, autor: hardhouse.trip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 9. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2022 Ne, dělá si to náhodně v podstatě co chce. Zaseky v průměru tak 1x/2 měsíce. Žít se s tím dá, otrávit to umí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.