martin8xf Vloženo 3. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2021 taky jsem ji dnes měnil, vydržela ca 14 měsícu , hlašku jsem měl cca poslední 4 dny, nesahnal jsem jinou než vartu cr 2025 napětí nové 3,25V, origo byla panasonic -napětí 3,08V. jsem zvědav jak dlouho vydrží . ve VW T5 mám puvodní 12 let a stale funkční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houska #2 Vloženo 17. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2021 Měnil jsem někdy v polovině října a včera zase že je vybitá. Po měsíci? :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 17. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2021 Jaká to byla značka baterky a datum expirace? Ono ne všechny baterky jsou totiž kvalitní, když mi odešla, měl jsem doma takovou docela no name německou značku a i když měla napětí v pořádku, stejně už po výměně auto psalo, že je slabá, prostě nedodala ten potřebný proud a když je zima a člověk nosí klíč jen tak v kapse tak ji to moc nepřidá. Osobně používám GP s co nejdelší expirací nebo Panasonic (byl tam i z výroby), popř. Duracell. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 17. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2021 @Houska #2 Kup baterku ....pokud možno nejnovější. Bůh ví ...jak byla stará😉😄.Já dával ,tuším ,v lednu a zatím dobrý😉👍 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeeCe Vloženo 17. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2021 U mě hlasillo auto slabou baterku asi mesic. dnes definitivne klicek nefunkcni, jeste ze to bylo doma. Za mesic jsem nestihl kupit novou baterii (chtel jsem nejakou kvalitnejsi). I z tohoto duvodu jsem si poridil treti klicek/ personalizace. Mam tu verzi, kdy to po 15 minutach pokud se nehybe, prestava vysilat, tak to neco setri tj. baterka vydrzela dva roky a kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkytom Vloženo 17. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2021 Měnil jsem v lednu origo Panasonic za nějakou Vartu z Tesca ... a zatím drží. Jen si pamatuji, že měla expiraci někdy do 2025, pokud do ledna vydrží, tak ani nemám potřebu shánět nějaké pseudoorigo baterie, o čemž jsem uvažoval, jediné na co budu koukat, co nejdelší doba expirace ... ale třeba už do jara vydrží, než půjde embéčko o dům dál a nebudu muset řešit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houska #2 Vloženo 17. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2021 před 4 hodinami, davi72 napsal: @Houska #2 Kup baterku ....pokud možno nejnovější. Bůh ví ...jak byla stará😉😄.Já dával ,tuším ,v lednu a zatím dobrý😉👍 @l79@davi72.....díky klucíííí, zítra hned pořeším. Byla GP ale expiraci jsem nekoukal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traser Vloženo 19. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2021 Vám všem ale slabé napětí v baterce signalizuje na panelu přístrojů.Mě ne a pak jednou příjdeš k autu a nic a jsi překvapený co se děje třeba si nakoupíš v obchodě a už si nákup z vozíku za deště do auta nedáš. Než se do něho dostaneš a deaktivuješ alarm tak jsi mokrý i s nákupem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 20. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2021 No mě taky nic na přístrojovce neukáže. Jakoukoli pič..nu to je schopné ukázat a tady to ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blazen10 Vloženo 20. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2021 Tak jsem také měnil po 23 měsících. Upozornění jsem objevil náhodou v infotaimentu při resetování tlaku pneu po přezouvání. Zajímavé je, že umřela v klíči, co se skoro nepoužívá a v druhém zatím drží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 21. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2021 @blazen10 tak pokud nemáš tu novou verzi klíče, kdy je aktivní jen při pohybu tak se tomu nediv, klíč "vysílá" i když leží ve skříni doma a záleží jen na baterce jak dlouho to vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blazen10 Vloženo 21. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2021 Mám novou verzi klíče ( MR20), takže asi horší baterka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 11. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2021 Take dnes vymena baterky. Umrela bez varovani. Vydrzela ale 17 mesicu. Kdyz jsem ji menil poprve (jen pro jistotu), daval jsem tam Panasonic. Auto jezdi kazdy den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octopus Vloženo 11. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2021 Měnil jsem v minulém týdnu po hlášce na displeji. Původní vydržela 18 měsíců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kučas Vloženo 19. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2021 Pro jistotu jsem dnes raději mrknu do D.O. na model BATERIE, mám CR2032 Panasonic, auto výroba 10/2021, KESSY také, tak jsem zvědav, co dají baterky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarynS Vloženo 7. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2022 Zdravím, nesetkal se někdo s tím že po výměně baterie klíčku (tři kusy klíčů) nejde auto zamknout žádným způsobem to znamená přes kessy tlačítkem na klíči a ani klíčem samotným. Zamknout lze pouze tlačítkem v autě Odemykání, stahování a vytahování okýnek pomocí dálkového ovladače je funkční, startovat také lze. Výměnu jsem provedl dle návodu. Díky za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 7. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2022 Zkusil bych jít do auta, zapnout zapalování a držet 20 sekund tlačítko odemknutí na dálkáči. Pak vypnout zapalování, nechat auto usnout (takže počkat tak 5 minut až vše zhasne, včetně budíků) a pak zkusit, jestli už klíček funguje Jednou mi tohle pomohlo, někde jsem to viděl jako návod. Zda to byla náhoda, nebo to opravdu pomůže, stojí za vyzkoušení, není to složité a není k tomu potřeba diagnostika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarynS Vloženo 7. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2022 Vyzkouším… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarynS Vloženo 7. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2022 Tak to nepomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarynS Vloženo 8. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2022 Tak se problém vyřešil sám,po první jízdě dnes do práce klíčky začaly fungovat. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provit Vloženo 8. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2022 Takové opravy mám nejraději... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarynS Vloženo 9. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2022 Co na to říct, těch záhad na tomhle autě je celá řada servis si s tím neví rady a mě už to nebaví, předchozí yetina bez problému, je to pro Škodovku ostuda… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkytom Vloženo 9. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2022 Jo, kdyby mě nebožtík Karoq fungoval jako dvě předchozí yetiny, nikdy by mě nenapadlo na stará kolena emigrovat do japonska ... ale ke cti mu budiž, že když jsem po třech letech vzal náhradní klíč a kessy samozřejmě nefungoval ... po výměně baterie, bez nějakého párování, šlapal jako nový ... holt ještě embéčko z polopoctivé první a předkovidové série ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarynS Vloženo 9. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2022 No můj vyroben únor 2020 jako skladovka a koupen mnou na konci dubna 2020 tak snad asi taky předkovovid. Holt moje poslední škodovka co se dá dělat třeba se jednou někdy zase naučej dělat auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaVe Vloženo 1. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2022 Dnes jsem měl svého Karoqa v servisu na první prohlídce po 30000 km a při té příležitosti jsem nechal vyměnit baterii v DO. Mám dvě DO, vzal jsem s sebou jen to, které hlásilo slabou baterii. Při převzetí vozu jsem byl informován, že baterii sice vyměnili, ale DO nefunguje - nejde odemykat a zamykat auto ani ovládat okna. Mám kessy, tak prý mám auto zamknout ručně klíčkem. Auto bez problémů startuje, jede, všechno funguje, až na to dálkové odemykání a zamykání. Prý je třeba klíč po výměně baterie aktivovat přes diagnostiku a k tomu potřebují oba klíče. DO, které jsem nechal doma, funguje bez problémů. Máte stejnou zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.