Falken Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 Ahoj, taky se mi rosvitila ta kontrolka ale nemam na to na palubce to tlacitko. Da se to vymazat i jinak? Hledal jsem to i pres diagnostiku delphi ds150e ale nevim jak na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 Když nemáš tlačítko, tak by to bylo nejlepší úplně odkodovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 Musis mit VAS nebo VCDS, pka to vyresetujes ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falken Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 Ta delphi umi reset oleje a servis a tohle neumi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 A proč se ti ta kontrolka rozsvítila? Ty to máš normálně aktivované, jen nemáš to tlačítko, nebo je to nějaký error v kódování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falken Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 Ja nevim. Koupil jsem skauta a doma sem po koupi menil spoustu veci a dofukoval kola a jedno zadni melo jen 1,5 tak jsem vse dofouk na psany hodnoty a pak se tohle rosvitilo a porad to sviti. Tak jsem zjistoval co a jak a vsichni psali ze na to maj tlacitko ale ja bohuzel ne a tak zjistuju co s tim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 Tak to mel asi predchozi majitel nakodovano, takze jestli ze to neumi Delphi, coz je dost mozne - holt je to diag hodne univerzal ( a ohledne motoru umi kazda diag vice ), tak musis najit nekoho s VAG/VCDS a resetnout to a nebo odkodovat ... D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falken Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 Ja prave nevim jestli to delphi umi. A to je to co bych rad aby mi nekdo poradil zda to umi nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 Neznam, resp. znam z dohledu, netusim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falken Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 před 1 minutou, danikd napsal: Neznam, resp. znam z dohledu, netusim ... Cozeto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 Ze netusim jestli to Delphi umi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falken Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 Ani ja ne. Moc s tim neumim protoze sem to nikdy nepotreboval. Proto sem doufal ze mi poradi nekdo kdo o tom neco vi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 Naprosta vetsina lidi co dela Skoda/VW pouziva VCDS nebo tovarni VAS... poptej se v okoli a urcite nekoho najdes velice brzy a nemusis nic vymyslet. D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 Bude to zapsano jako chyba v ABS jednotce. Muzes zkusit smazat, jinak pres Delphinu to nenakodujes. Pokud je auto po face a mas maxidot tak se podivej jestlia nemas polozku tlak pneu tam, na nekterych modelech se to da dokodovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falken Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 Maxidot mam ale auto je pred face. Ale zitra na to kouknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corve Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 před 9 hodinami, Falken napsal: Ja nevim. Koupil jsem skauta a doma sem po koupi menil spoustu veci a dofukoval kola a jedno zadni melo jen 1,5 tak jsem vse dofouk na psany hodnoty a pak se tohle rosvitilo a porad to sviti. Tak jsem zjistoval co a jak a vsichni psali ze na to maj tlacitko ale ja bohuzel ne a tak zjistuju co s tim. Koukni do manuálu, kde není tlačítko, tlak se ukládá v infotainmentu. "Uložení tlaku v pneumatikách a zobrazení v infotainmentu" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 Určitě ne O2 predfl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
telkom Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 Ahoj,nevěděl by někdo na který pin se připojí tlačítko u jednotky 1K0907379AH. Mám několik různých schemat pro modelový rok 2009,ale ani jedno neodpovídá zapojení mé jednotky. Moje jednotka má zapojenou datovou linku CAN na pinech 4a5 a takové schema nemám. Jedná se o octavii 2009fl s motorem BKD. Díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 26. Květen 2017 Sdílet Vloženo 26. Květen 2017 A opravdu to je an tech pinech? Ted jsem koukal do Elsy a pro MR2009 a BKD tam je jedno schema pro bez ESP a dve schema ( pred a po 11/2008 ) s ESP a ani ejdno nema CAN an 4,5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
telkom Vloženo 26. Květen 2017 Sdílet Vloženo 26. Květen 2017 No pravě,já to taky nemůžu najit. Mám esp bez hhc. Ten can bus je opravdu na 4a5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 26. Květen 2017 Sdílet Vloženo 26. Květen 2017 a nehrabal se v tom nekdo? Elsa by mela byt urcujici ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
telkom Vloženo 26. Květen 2017 Sdílet Vloženo 26. Květen 2017 Ne,nikdo v tom nebyl. Pomohl by vin? Napadá mě,jestli to nemůže být pro modelový rok 2010. Auto vyrobený koncem listopadu 2009. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 26. Květen 2017 Sdílet Vloženo 26. Květen 2017 No to je MR2010... Obecne se u VW bere novy modelovy rok tusim od KT45, od celozavodni dovolene ... takze od leta uz je novy MR ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 30. Květen 2017 Sdílet Vloženo 30. Květen 2017 V 19. 1. 2017 na 21:07, Falken napsal: Ja nevim. Koupil jsem skauta a doma sem po koupi menil spoustu veci a dofukoval kola a jedno zadni melo jen 1,5 tak jsem vse dofouk na psany hodnoty a pak se tohle rosvitilo a porad to sviti. Tak jsem zjistoval co a jak a vsichni psali ze na to maj tlacitko ale ja bohuzel ne a tak zjistuju co s tim. Osobě mam TPM dokódované. Takže tlačítko nemám. Nastavení po dofoukani gum mam přístupné v menu maxodotu. A funguje to dobře. Dvakrát už jsem pichnul a TPM hlásil ze mam zkontrolovat prave zadní kolo ještě dříve, než jsem si podhuštěného kola stačil všimnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 8. Červen 2017 Sdílet Vloženo 8. Červen 2017 Ja to mam dokodovane, kontrolka sa rozsvieti pred startom ale v maxidot menu to nemam. Kodoval som to len v ABS jednotke, v budikoch nic. Ako to dokodovat do maxidot menu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.