bojler Vloženo 19. Duben 2020 Sdílet Vloženo 19. Duben 2020 Myslim, ze jsou dobre poskladane vybavy. Pri rozumnem priplatku za combi dobra alternativa k OIV. Nevi nekdo, jestli se projevilo prodlouzeni rozvoru vzadu a jak je to s prostorem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 19. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2020 Viz.výše mám jednu fotku při sednutí za sebe, neměřil jsem. Pro naše potřeby královský prostor, sedačka Isofix s rámem a ještě zbyde místo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 20. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2020 Při měření auto.cz na podélném prostoru vpředu +5 cm, vzadu +6 cm to už je rozdíl. VIII VII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. Duben 2020 Sdílet Vloženo 20. Duben 2020 Hledím na to jako puk. Rozvor se zvětšil u Leonu, ale Golf zůstává na svém. V ceníku je pak nesmyslný údaj 2190 mm. Podvozkově - vpředu všechny tři modely rozchod cca 1540 mm. Vzadu Golf a Leon cca 1510 mm a Octavia 1535 mm. Skoro to vypadá, že rozšíření zadního rozchodu OIIIFL se nepromítlo o sourozenců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2020 https://www.autorevue.cz/nove-audi-a3-sedan-2020-oficialne-digitalni-kompakt-je-elegantnejsi-a-ma-vetsi-kufr?fbclid=IwAR2d4ikJEvoBMhFMtWHxk78MqYPT3JmbWIav87sBG499smcJsJgEiFj-QP4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 21. Duben 2020 Sdílet Vloženo 21. Duben 2020 Ten Golf vypadá cenově docela dobře, také jsem nesmírně zvědavý na cenu verze kombi. Pokud to vydržím s nervami ("naštěstí" aktuální situace mě v chuti koupit nový vůz trochu utlumila), tak výběr budu mít mezi OIV lift, Mazda 3 a právě Golf Variant. Tak či tak, čekám na motor 1.5 TSI Evo e-Tec, až pak přijde finální verdikt.... osobně zatím také vidím adekvátní alternativu k Octavii IV v podobě nového Golfu, hlavně, když se tak cenově dotáhli.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 22. Duben 2020 Sdílet Vloženo 22. Duben 2020 Včera boli zverejnené SK ceny nového Leona (iba HB). Zdá sa mi, že je to +- na úrovni OIV s tým, že človek má možnosť zvoliť už teraz aj nižšiu a lacnejšiu výbavu. Celkom ma ale zaráža jedna vec. OIV, Golf ani Leon nemajú automat pre 1.0tsi. Myslel som si že v ponuke bude aj táto varianta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 22. Duben 2020 Sdílet Vloženo 22. Duben 2020 Automat pro litr bude ve verzi 1.0 eTSI a měl by přijít později. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Duben 2020 Sdílet Vloženo 22. Duben 2020 Ceník Seat Leon (Slovensko) cenn-k-leon-5d-20-04-2020.pdf A článek k tomu https://m.autorevue.cz/novy-seat-leon-uz-miri-do-prodeje-na-slovensku-oproti-vw-golf-zacina-levneji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 23. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2020 (editace) Jo Golfu to sluší Editováno: 3. Září 2020, autor: Jan R. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 23. Duben 2020 Sdílet Vloženo 23. Duben 2020 [mention]Jan R. [/mention] To je ta jejich Kurkuma metalíza, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 23. Duben 2020 Sdílet Vloženo 23. Duben 2020 U Golfu prozatím zrušen Harman /Kardon: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 23. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2020 před 30 minutami, LukášCBR napsal: [mention]Jan R. [/mention] To je ta jejich Kurkuma metalíza, ne? Teď se jmenuje Lime 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 23. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2020 Kurkuma mi přijde tmavší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 23. Duben 2020 Sdílet Vloženo 23. Duben 2020 Také se mi ta barva líbí. Pokud ve výběru vyhraje nakonec ten Golf Variant, určitě jej vezmu právě v téhle barvě. U Octavie je to u mě Race nebo Lava... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 23. Duben 2020 Sdílet Vloženo 23. Duben 2020 Zajímavé, jak si Leon jako jediný z koncernu vytrvale drží základní TSI s výkonem ještě nižším, než ve Fabii. Chválím Climatronic v základu, tady naopak těžce nechápu Octavii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 24. Duben 2020 Sdílet Vloženo 24. Duben 2020 Mě ten Golf nějak neoslovil, určitě bych šel radši cestou Leonu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 24. Duben 2020 Sdílet Vloženo 24. Duben 2020 Chtělo by to design Leonu a interiér Golfu :-)). Interiér u Leonu je pro mě už od zavedení Leona na trh nezkousnutelný. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 24. Duben 2020 Sdílet Vloženo 24. Duben 2020 100% souhlas! [emoji4] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 24. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2020 Osobně se mi Leon nelíbí ty zakulacené tvary takové zženštělé jako MB A a přijde mi, že ty tvary se rychle okoukají a zestárnou jako třeba nový Focus.Z koncernové čtyřky mi přijde nejvíce povedené a desing propracovaný u A3 i ten výdech u kapličky nemá jen tak někdo.Pár set kusů ze začátku nadšenci koupí a pak .... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 24. Duben 2020 Sdílet Vloženo 24. Duben 2020 A3 mi připadá s přehledem nejpropracovanější, což je asi pochopitelné. Leon mě z fotek nezaujal, ale třeba příjemně překvapí ceníkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 24. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2020 To já bych udělal Octavii s interiérem A3, protože ten vy.... tablet je děs, integrovaný displej postaru vypadá lépe. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 8. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2020 Hybridní Octavie snad dostane lepší cenu. Sice výbava fajn, ale kapacita nic moc a 950 tis za PHEV, no nevím. https://www.kia.com/content/dam/kwcms/kme/cz/cs/assets/contents/utility/brochure/price-list/Ceed_SW_PHEV-cenik.pdf 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 10. Květen 2020 Sdílet Vloženo 10. Květen 2020 Tak já doufám, že dojde jen na maximálně cca 70 000,- zdražení oproti 1.5 TSI 110kw 6MAN. Prostě podobně, jako je tomu u nového Golfu... za automatickou převodovku se připlácí přeci tak či tak vždy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 10. Květen 2020 Sdílet Vloženo 10. Květen 2020 (editace) @PetriCZECH To bude určitě více, resp záleží kterou verzi myslíš, 1.5 TSI EVO e-TEC (DSG a 110kW) bude nejspíše podobně jako píšeš, běžný příplatek za DSG. Ale PHEV, 1.4 TSI iV, tedy 1.4 TSI + elektromotor s celkem 150kW bude cenou tak někde mezi 2.0 TDI 147kW (DSG 4x4) a 2.0 TSI 110kW DSG (ostatně podobně je to v Superbu). Editováno: 10. Květen 2020, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.