Fosgen Vloženo 6. Únor 2020 Sdílet Vloženo 6. Únor 2020 Díval jsem se do dílenské příručky jak se dají seřídit přední dveře, ale je to tam nějak divně popsané. Nemá někdo zkušenost jak na to? Podle témat teče mi do auta, jsem vyměnil spodní těsnění a zkontroloval odtokové kanálky, ale nepomohlo mi to a občas mi voda nateče do auta. Záleží jak auto stojí. Jak je nakloněné. Voda je v tom těsnění v karoserii a pak přeteče přes okraj až do auta na gumový koberec. Už nevím co s tím, tak snad jen trošku poštelovat dveře. Štelovat to přes zámek to moc nepomůže, tak asi jedině zkusit panty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 6. Únor 2020 Sdílet Vloženo 6. Únor 2020 Dveře se štelují tak, aby seděly vůči karoserii. Pokud sedí, tak tím problém nevyřešíš. A nemá být v tom těsnění odtoková díra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 6. Únor 2020 Sdílet Vloženo 6. Únor 2020 On má vodu patrně v té drážce, tam žádný odvod není. Myslím. Nemůže ti tam téci voda zpoza tapecírunku dveří? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 6. Únor 2020 Sdílet Vloženo 6. Únor 2020 Měl sem to samé u F3, po prudsim desti. Teklo přes záslepku neobsazeného repraku zadních dveří, odlepila se ve spodní části. Po přilepení je po problému už 2 roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 6. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2020 Co jsem se díval na očesané dveře, tak by tam problém s přetěsňováním neměl být. Co jsem viděl, tak je to komplet výlisek a není tam klasická stahovačka jak na Fabce, nebo igelit na starších Oktávkách. Plech pod tapcem je mokrý a ten by nejspíš neměl být. Voda by měla vytéct těma otvorama ve dveřích dole a těsnění dole by to nemělo pustit až na tu gumu na prahu. Až bude teplo, tak zkusím ještě zhodit tapec a podívat se pod něho. Když auto stojí nakloněné na pravý bok, tak tam neteče. Asi to stíká po pravé straně dveří a tam žádné díry nejsou, tak nejspíš teče někde přes montážní otvor, nebo kolem repráku jak píše ZWAN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 15. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2020 Tak jsem to včera snad vyřešil. Teklo tam kolem repráku. Byly tam plastové příchytky a mechové těsnění, kolem kterého to teklo. Příchytky jsem vyhodil, dal nýtovací matice, vše kolem přetěsnil silikonem a utáhnul šroubky. Něco jako ve dveřích na Fabce. Doufám, že už bude v autě sucho. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka 1985 Vloženo 20. Březen 2020 Sdílet Vloženo 20. Březen 2020 Táké jsem měl problém se zatékáním a byl problém v tom těsnícím filcu pod reproduktorem a to vždy na 90% a někdy se stává že se odlepí zaslepené místo které je zalepeno přelepovacím kolečkem. Bohužel se musí vždy sundat tapec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.