bobek Vloženo 11. Únor 2020 Vloženo 11. Únor 2020 Chlapi už jste se někdo setkal s tím že zadní stěrač někdy funguje a někdy ne. Včera mě to překvapilo že nefungoval. Vyměním pojistku a zase nic. Odpoledne jela žena a fungoval. Dnes ráno cesta do Olomouce funguje a zpět už ne :-). Zrovna když je takové hnusné počasí to naštve. Citovat
wirer Vloženo 11. Únor 2020 Vloženo 11. Únor 2020 (editace) Kable v priechodke, chyba motorceka. Isiel by som vylucovacou metodou - kontrola kablov... Pripadne problem priamo v packe stieracov Btw, neriesilo sa to tu uz nahodou? Edit: riesilo sa nieco podobne s kablami v priechodke https://forum.skodahome.cz/topic/150016-pri-otvarani-5-dveri-zhasne-osvetlenie-kufra/ Editováno: 11. Únor 2020, autor: wirer Citovat
drsnake Vloženo 2. Listopad 2022 Vloženo 2. Listopad 2022 (editace) Řeším již pár měsíců, "problém" se stěrači. V menu fabie 3 po FL, mám menu stěrače, které fungovalo. Před časem jsem dával auto na servis, protože se mi občas sami od sebe zapnuli zadní stěrače a v menu to hlásí "Funkce není momentálně dostupná" . Chtěl jsem třeba vypnout funkci aby zařazení zpátečky, samo setřelo a najednou to neexistuje. Nenapadá někoho něco proč? Bohužel servis na to nepřišel, problém že se občas stírá samo přestal, ale nedokázali na to přijít. V servise se jim to prej neprojevilo. děkuji za případné nakopnutí Editováno: 2. Listopad 2022, autor: drsnake Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.