maros1147 Vloženo 14. Únor 2020 Sdílet Vloženo 14. Únor 2020 Ahojte, prave som sa stal majitelom Superb 2017 combi 2.0 TDi 140kW. A hned mam jeden problem?. Zrusil som si v personalizacii uzivatela ktory bol nastaveny a teraz si noveho akosi neviem nastavit. Neviete kde by som nasiel nejaky navod alebo postup ako sa to robi? Diki vopred Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 14. Únor 2020 Sdílet Vloženo 14. Únor 2020 (editace) Co zkusit návod? str.61 https://ws.skoda-auto.com/OwnersManualService/Data/cz/Superb_3V/05-2017/Manual/Superb/B8_Superb_OwnersManual.pdf Editováno: 14. Únor 2020, autor: l79 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros1147 Vloženo 14. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2020 Stahoval som manual 11/2016 lebo mam 1/2017 ale nenasiel som to tam...ale dik...pozriem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros1147 Vloženo 14. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2020 Ale ja potrebujem vediet ako niektore hodnoty...ako je nastavenie sedadla vodica...nastavenie spatneho zrkadla pri spiatocke.....ulozit to uzivatela....a to tam nieje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 15. Únor 2020 Sdílet Vloženo 15. Únor 2020 No nastavit to snad musis kazdy zvlast a ulozit na danej klic ne ? Zrcadko na zpatecku hlavne musis mit otocenej knoflik na prave zrcadko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros1147 Vloženo 15. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2020 Ale akym sposobom ulozit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 16. Únor 2020 Sdílet Vloženo 16. Únor 2020 Najprv vytvor uzivatela a potom si to ponastavuj. Nasledne, ked zvolis toho uzivatela, malo by sa vsetko nastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros1147 Vloženo 16. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2020 Ano aj som si myslel, len je rozdiel ci pri nastartovanom aute alebo netreba mat nastartovane ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 16. Únor 2020 Sdílet Vloženo 16. Únor 2020 Je tam moznost ukladania do profilu....bud manualne priradenie ku klucu,kde to je treba manualne potvrdit,alebo automaticky.Zapnute zapalovanie by malo stacit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros1147 Vloženo 16. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2020 Dakujem zatial...zajtra skusim a uvidim ci mi to pojde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloskr Vloženo 8. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2020 Dobrý den, řeším podobný podobném. Nevím jak spárovat klíč s uživatelem. Podle návodu se mi nedaří najít to nastavení. Máte nějakou radu? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 19. leden 2021 Sdílet Vloženo 19. leden 2021 Zdravím, asi řeším podobný problém. Prolouskal jsem návod ale tam to není psané. U mé starší OIII FL kde jsem měl personalizaci, tak jsem si vytvořil uživatele a napároval ji na klíček (chtělo to po mě kliknout na klíček ať se uloží k účtu). Ale u SIII MY 2021 jsem při aktivaci auta měl mít všechny klíče u sebe ve voze a teďkom mám v autě 2 profily a ať auto odemknu jakýmkoliv klíčem, tak vždy se načte poslední načtený profil a pokud ho ručně nezměním, tak se to do něj prihlásí. To už nejde tak, že podle klíče se přednastaví, který profil se má načíst? Jestli ne, tak je ta personalizace úúplně k ničemu, protože manželce je jedno na který prodil jezdí a vždy rozhrabe můj :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. leden 2021 Sdílet Vloženo 21. leden 2021 Vidim, ze jsou asi vsechny stejne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arpi11 Vloženo 21. leden 2021 Sdílet Vloženo 21. leden 2021 Me to funguje na klice. Mam SIII MY 2020 MIB3. Pri zadavani profilu jsem vzdy pouzil prvni klic k danemu profilu a ten profil se priradil k tomu klici. Takze otevru auto ja a priradi se mi muj profil a otevre ho pritelkyne a priradi se jeji. Jen me docela nekdy stve, hlavne v desti, jakou to ma prodlevu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 24. Únor 2021 Sdílet Vloženo 24. Únor 2021 @arpi11 ano já mam 2021 a právě při aktivaci auta to chtělo mějte všechny klíče u sebe a od té doby prostě všechny klíče jedou na jeden profil a nevím jak to odparovat. Nikde v menu není jak to napárovat a nebo odparovat. Jenom si u profilu můžeš říct párovat klíček automaticky, ale i tak mě to pořád přihlašuje jenom můj hlavní profil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arpi11 Vloženo 26. Únor 2021 Sdílet Vloženo 26. Únor 2021 @Weithfisto ted jsem to resil, protoze se mi nezobrazoval (nenastavoval) jeden profil. Tak jsem normalne smazal toho uzivatele z auta, ale nesmazal jsem cely profil na skoda serverech, jen v aute. Pak jsem vse znova zadal a opet to funguje, jak jsem to popisoval vyse. Davej si bacha, jakym klicem oteviras auto, kdyz provadis parovani. Vzdy to bere jen ten prvni klic, kterym otevres auto. Abych to objasnil. Jak zadas profil a sparujes ho s klicem, tak zamkni auto. Pak pouzij druhy klic pro otevreni a pak tam zadej druhy profil. Pak by to melo fungovat, aspon myslim. Doufam, ze se ti to podari dat doporadku, aby to fungovalo, jak ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 3. Březen 2021 Sdílet Vloženo 3. Březen 2021 @arpi11 Díky zkusím si s tím pohrát, ale teda předchozí řešení mě přišlo více simply clever... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.