Mikoho Vloženo 4. Září 2020 Sdílet Vloženo 4. Září 2020 (editace) nakódovaním cez OBD ale ja som to nerobil. Zároveň mi ide len rýchlostná značka. Žiadne iné nejdú.Len ja mám MR 2020 neviem či chalani už majú dáta pre MR2021 na to ma upozorňuval že musím mať MD2020 ale už je to mesiac. Editováno: 4. Září 2020, autor: Mikoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekBk Vloženo 7. Září 2020 Sdílet Vloženo 7. Září 2020 No ono by to mělo být od škodovky u kamiqu v mr2021 už součástí paketu navi, každopádně já to tam mám i bez kódování, ale v podstatě to nefunguje... resp. nevím jestli dělám nějakou chybu já, nastavím to v menu - asistence - rozpoznávání dopravních značek. A stejně nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 7. Září 2020 Sdílet Vloženo 7. Září 2020 Nerobíš asi žiadnu chybu.Ak to máš a dostaneš sa do menu tak tam zaškrtneš fajku čítanie značiek a limit do koľko km má signalizovať prekročenie rýchlosti a či akusticky alebo len informačne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekBk Vloženo 11. Září 2020 Sdílet Vloženo 11. Září 2020 No, a na virtualnim kokpitu na me nikdy zadne hlaseni ohledne rychlosti nevyskoci...tak nevim, asi budu muset do servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sanyo151 Vloženo 11. Září 2020 Sdílet Vloženo 11. Září 2020 před 1 hodinou, VasekBk napsal: No, a na virtualnim kokpitu na me nikdy zadne hlaseni ohledne rychlosti nevyskoci...tak nevim, asi budu muset do servisu? Ahoj prosímtě smím vědět kde si to nastavil? ja to nemůžu nikde najít mám kamika teprve asi 2 mesíce v nastavení jsem to nikde nenašel a v asistentech taky ne díky za případne info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 11. Září 2020 Sdílet Vloženo 11. Září 2020 (editace) To tam štandartne nie takže zbytočne to hladáš ak to Ferda alebo Igor nenaprogramuje. Ale modelový rok 2021 by to mal ozaj mať v pakete navi. Editováno: 11. Září 2020, autor: Mikoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sanyo151 Vloženo 12. Září 2020 Sdílet Vloženo 12. Září 2020 před 12 hodinami, Mikoho napsal: To tam štandartne nie takže zbytočne to hladáš ak to Ferda alebo Igor nenaprogramuje. Ale modelový rok 2021 by to mal ozaj mať v pakete navi. tam to nemám auto šlo do vyroby tuším koncem května a a nějak v červenci jsem si ho vyzvedaval před 12 hodinami, Mikoho napsal: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 12. Září 2020 Sdílet Vloženo 12. Září 2020 to zistíš aj podľa volantu či máš MR 2021 mne vyrábali 29.6. tak mám starý model 2020 obrázok ti ukazuje či to máš alebo nie. Keď to rozklikneš tak môžeš nastaviť aj km kedy má hlásiť prekročenie a o koľko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sanyo151 Vloženo 7. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2020 Ahoj lidičky smím se zeptat kolik asi přibližně stojí dokodování čtení dopravních značek ? a pak jestli to dělá někdo ve zlínském kraji v okolí Kroměříže? děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirra Vloženo 15. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2020 Ahoj, používá kamiq mr2020 ochranu kódování prostřednictvím tokenu SFD? Prý u mr2020 a novější již nefungují běžné postupy vypnutí START/STOP protože již obsahují nové jednotky: https://forum.obdeleven.com/thread/7666/disable-start-stop Zkoušel to někdo deaktivovat, kdo kupoval kamiq teď v posledních měsících? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RÁFEK Vloženo 8. leden 2021 Sdílet Vloženo 8. leden 2021 Ochrana vybraných jednotek pomocí SFD je pouze u nové Octavie 4 a nejspíš i Enyaq. Všechny ostatní aktuální škodovky tím zatím "postiženy" nejsou. Start/stop již nelze vypnout pouhou změnou napětí u všech modelů od MR 2020 s gateway jednotkami, které mají označení indexem AC, AG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pvlcek Vloženo 13. leden 2021 Sdílet Vloženo 13. leden 2021 Dotaz na dokodování @ferda25 Jaké funkce by šly dokodovat na mém Kamiqu 1.0 TSI+DSG, výbava Ambition, Climatronic, Bolero +paket Extra Jde mi zejména o: ACC (tempomat mám standardní) - o ten mi jde nejvíc automatika dálková/tlumená světla automatika stěračů Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 30. leden 2021 Sdílet Vloženo 30. leden 2021 (editace) Ferda ma ban na zdejsim foru... :( Editováno: 30. leden 2021, autor: p2p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragyinar Vloženo 16. Únor 2021 Sdílet Vloženo 16. Únor 2021 Chcel by som sa spítať či sa då nakódovať adaptívny tempomat na kamiq s normálným tempomatom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 16. Únor 2021 Sdílet Vloženo 16. Únor 2021 Nie,nemas tam potrebne komponenty. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubula23 Vloženo 8. Duben 2021 Sdílet Vloženo 8. Duben 2021 Ahoj, je někdo na kódování v okolí Brna nebo aspoň Morava? Chtěl bych mít autíčko trošku víc funkční. Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajko65 Vloženo 2. Květen 2021 Sdílet Vloženo 2. Květen 2021 Zdravím jak odstranit start stop u kamzíka Monte Carlo 2021? Metoda voltáže prý nefunguje, tak jak by to šlo. A není tu někdo od Kolína, Kutné Hory? Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adarko Vloženo 2. Květen 2021 Sdílet Vloženo 2. Květen 2021 Ahoj Zajko65 , bohužiaľ po každom sadnutí do auta s cieľom jazdy ako druhé po pripútaní sa a po naštartovaní vypínam tlačítkom túto hlúposť , potom ešte tie ťahače volantu a ideme . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 17. Květen 2021 Sdílet Vloženo 17. Květen 2021 (editace) V 2. 5. 2021 na 9:25, zajko65 napsal: Zdravím jak odstranit start stop u kamzíka Monte Carlo 2021? Metoda voltáže prý nefunguje, tak jak by to šlo. A není tu někdo od Kolína, Kutné Hory? Děkuji za odpověď. Vyřešil jsem to takto: Funguje perfektně. Hned při staru napíše na maxidotu hlášku o deaktivaci Start Stop a rozsvítí se kontrolka na tlačítku, tak jako byste vypnuli start Stop stlačením tlačítka . https://www.aliexpress.com/item/1005001965871567.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.33424c4djMgKcE Editováno: 17. Květen 2021, autor: Pepa007 1 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajko65 Vloženo 12. Červen 2021 Sdílet Vloženo 12. Červen 2021 Jiný nápad není? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalik73 Vloženo 12. Červen 2021 Sdílet Vloženo 12. Červen 2021 Pak to také jde samozřejmě tak že odpojíš kabel pro management nabíjení baterie ( start-stop ). Já jsem to tak udělal sice to hlásí závadu start-stop systému, ale jen jednou za start. Dokonce jsem byl teď i na servisní prohlídce a světe div se oni ho nezapojili.... Tady najdeš kde to na baterce je : 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajko65 Vloženo 13. Červen 2021 Sdílet Vloženo 13. Červen 2021 Také jsem odpojil kabílky od baterky na start- stop ale po pár dnech se mi přestávalo při odemčení vysunovat zrcátko u řidiče a roletka na střeše i když byla zasunutá tak po půl dne když jsem přišel k autu tak byla do půlky rozbalená. Tak nevím jestli to má nějaký vliv na baterii že se sníží nějak napětí a nějak se přestanou napajet komponenty nebo nedokážu si to vysvětlit. Po opětovném zapojení kabílků k baterii se vše vrátilo do normálu. Jaké máte s tímto postřehy Vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Červen 2021 Sdílet Vloženo 13. Červen 2021 Téma je kódování, tak to respektujte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajko65 Vloženo 10. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2021 Zdravím lze na Kamiqu Monte Carlo aktivovat Light asist? Tlumená dálková automatika, nikde jsem to u Caristy nenašel. Díky za info.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 10. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2021 (editace) Pokud máš velkou kameru tak ano. Tady je postup s vcds, ale bude to stejné. AUTO LIGHT ASSIST CONTROL UNIT 09 SECURITY CODE 31347 ADAPTATION ENG141650-ENG149119-FERNLICHT_ASSISTENT_MENUESTERUNG_FERNLICHTASSISTEN - EXISTUJE (zviditelní Light ass. v radiu) ENG141650-ENG149120-FERNLICHT_ASSISTEN - FERNLICHTASSISTEN RESET - ACTIVE (no active by se měl LA sám zapínat když je přepínač v poloze AUTO, ale na mqb nefunguje a občas po startu napíše chybu... Vždy je tedy třeba po startu páčkou prvně light ass. aktivovat - rozsvítí se na maxidotu symbol světel s "A" - proto dát reset na active... ) ENG141650-ENG149121-FERNLICHT_ASSISTENT_MENUESTERUNG_FERNLICHTASSISTEN_WERKSEINSTELLUNG - EXISTUJE ENG141650-MAS10514-FERNLICHT_ASSISTENT_ERWEITERTE_FERNLICHTASSISTEN - AFS, FLA, FERNLICHT UBER AFS CONTROL UNIT A5 LONG CODING BYTE 19 - BIT 0-3 - 00 FLA additional high beam, no additional high beam BYTE 19 - BIT 4-7 - 20 FLA Headinglight type LED BYTE 21 - BIT 5-7 - 20 AFS coding light assist, high beam assist RÁDIOVÝ RESET... Edit: oprava A5 jak to má být správně! Teď je vše ok. Editováno: 12. Říjen 2021, autor: keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.