Tomáš Slabý Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Ok díky, mrknu na to a případně předělám, a nevíte, zda bude mít vliv na tlak zvětšení průměru hadičky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 to se mi nezdá, kdyby to ztratilo tlak, tak tipuju, že budou oba ostřikovače stříkat stejně blbě. Spíš jestli není jeden ucpaný. Té širší hadičky je tam jen kousek, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Jojo, té je tam jen asi 2 cm, pak je přechodka na původní hadičku. Levý mi stříká normálně, ale pravý právě jen tak trošičku stříká zhruba na úroveň spodního okraje skla. Dá se nějak rozebrat ta tryska? Já ji zkoušel jen pročistit jehlou, ale vůbec to nepomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 vymeniť.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Vyměn obě dvě. A bude to stříkat krásně. Cena je přívětivá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Zkusím ještě vyměnit čerpadlo, sehnal jsem jiné od kamaráda. Stejně musím ještě dodělat napojení zadního ostřikovače na motorek, aby neteklo. Pak případně přistoupím k výměně, koukal jsem že trysky stojí pakatel. Jsou tam jen nacvaklé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 áno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Tak vyřešeno, čerpadlo jsem pořídil jiné, napojení předělal na systém Festo. Musel jsem vyčistit jak přední trysky (demontáž bez problému), tak zadní trysku, u které jsem se teda při rozebírání plastů zapotil. Trysky byly plné nějakého bílého "sajrajtu", vypadalo to jak nějaká sražená látka, takové bílé žmolky. Tak snad už to dá pokoj. Zatím jsem tam dal destilovanou vodu s Ironem, tak snad to pročistí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 a netěsnil někdo spoje teflonem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Nene netěsnil, tyhle žmolky se mi začali objevovat v zimě. Je to, jako by se něco bylo usazeného v nádržce a rozpustilo se to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voki6 Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Zdravím pánové! Jedna technická prosím. Mám xenony a ostřikovače světel. Jednoho dne jsem sundával nárazník a po jeho opětovném nasazení mi ostřikovače světla neostřikují. (Skříplá hadice nebyla) V té době jsem za to byl docela rád, ačkoliv jsem nevěděl, jak jsem to způsobil. Když jsem chtěl očistit čelní, tak se nezaliskala celá kapota. STK a zima se neuprosně blíží a já jsem to chtěl dnes dát zase do pořádku. Jenže se nepovedlo. Hadičky skřiplé nikde nebyly, na konektor k motorku jsem napojil multimetr a kdy by měly volty skákat, tak nic, nulová hodnota. Tak mě napadly pojistky. Vše v pořádku, na pozici s obrázkem jakoby ostřik světel od jak živa pojistka nemá být. Co si mám počít?Nikde jsem odpověď nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Nestalo se někdy někomu na F1, ze by mu zničehonic přestali ostřikovat přední i zadní ostřikovače, ale pouze by z nich teče malý proud vody? Budu vděčný za všechny rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 No pokud ze všech jen teče,tak bych to vyděl na špatné čerpadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Čerpadlo je normálně slyšet jak jde. Je možné, že by nedávalo takový tlak? Z předních ten proud doteče tak na hranici plastu a čelního skla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Drž poriadne ostrik a ona sa tá voda niekde pod vozidlom objaví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 To už jsem samozřejmě zkoušel jako první a nikde nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Tomu čerpadlu se vážně mohlo něco stát! Ikdyž určitý tlak dává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Jednou jsem čerpadlo měnil a voda tuším vytékala přímo z čerpadla, tedy někde pod levým podběhem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 To už mám za sebou, čerpadlo mi teklo v létě. Vyměnil jsem a od té doby vše fungovalo. Až včera jsem odjíždel z práce, chtěl jsem umýt okno a ostřikovače už pouze tekly. Čerpadlo zní za běhu pořád stejně, ale zkusím ho alespoň vyndat a pročistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 No pozor záleží taky kolik je u vás stupnů! Pokud nemáš vyhřívané trysky,tak ti to v minusových teplotách stříkat nebude! Ikdyž máš nemrznoucí směs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Nemrzku mám neředěnou a teploty se už od včera pohybují mezi 5 a 10 stupni nad nulou. A proud teče plynule z celé trysky, ovsem jen teče, nemá tlak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Pokud teploty jsou nad nulou tak to stříkat samozřejmě musí! A co se týká te kapaliny,natom nezáleží že ji máš neředěnou. Je vidět,že jsi třeba při mínus 10 nezkoušel ostříkovač. Pokud nemáš ve výbavě vyhř. trysky,nebo nebyly dodělané,tak okno neostříkneš. Až bude pod nulou,tak jsi vzpomen a ověř si to. Ten líh prostě u trysky vyprchá a trysky ti zamrznou. Ale to je ted mimo tvůj problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 U bývalého auta jsem mrazy zažil a trysky mi nikdy nezamrzly. Ale to je teď jedno. Zkusím holt vyndat čerpadlo a pročistit ho, případně tam zkusím dát to původní tekoucí, abych si ověřil teorii o vadném čerpadle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 25. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 Nikdy ti trysky nezamrzly? Tak pokud je nemáš vyhřívané,tak jsi jediný člověk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 25. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 Tak Fiat Uno rozhodne vyhřívané trysky neměl ale bude to tím, že venku jsem parkoval minimálně, spíše auto stálo ve studené nevytápěné garáži. Ale to sem nepatří. Spíše k tématu. Jak obtížné je natahat nové hadicky pro rozvod ostřiku skel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.