Marian23 Vloženo 15. Červen 2023 Sdílet Vloženo 15. Červen 2023 V 10. 7. 2022 na 20:02, lukyv napsal: Ahoj, mohl bych poprosit postup pro aktivaci 10 barev osvětlení interiéru, místa dotankovaní v nádrži a ty ostřikovače světel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Září 2023 Sdílet Vloženo 25. Září 2023 Zdravím, zkoušel někdo nakódovat rozpoznávání značek a asistenta dálkových na kamiqa? Zkoušel jsem to a nejde mi to. Nevíte jak zjistím jakou mám kamaru a jestli to podporuje? Mám kamiqa 7/2023 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 25. Září 2023 Sdílet Vloženo 25. Září 2023 Godzinę temu, Woody napisał(a): Zdravím, zkoušel někdo nakódovat rozpoznávání značek a asistenta dálkových na kamiqa? Zkoušel jsem to a nejde mi to. Nevíte jak zjistím jakou mám kamaru a jestli to podporuje? Mám kamiqa 7/2023 Ochrana součástí / SFD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Září 2023 Sdílet Vloženo 25. Září 2023 To má snad jen OIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MontyFR Vloženo 1. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2023 (editace) V 20. 9. 2022 na 17:47, ovis napsal: Ahoj mám dotaz, potřebují vypnout kontrolu prasklých žárovek u couvaček, je to tato položka viz. foto, abych něco nepomrvil. Pokud ano, je tam jen levé světlo a chybí mi tam právě, chci dát do couvaček led žárovky místo obyčejných. Díky za odpověď Fabia III rok.2022 Ahoj. Tak toto by mě taky zajímalo. Dal jsem do zpáteček Ledky a haže mi to právě tuto chybu, prasklé žárovky. Neobjeví se to sice pokaždé co couvám, jen občas, ale i tak mě to sere Přišel jsi na to už nějak? Díky Editováno: 11. Prosinec 2023, autor: MontyFR Vyřešeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MontyFR Vloženo 11. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2023 (editace) Zdarec neví někdo jak vypnout ostřikovače světel přes Car Scanner? Mám pro verzi. Díky Editováno: 11. Prosinec 2023, autor: MontyFR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin155 Vloženo 22. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2023 (editace) Ahoj, je nejaky rozdil mezi free verzi a pro verzi? Nebo jsou jen ve free verzi reklamy? Editováno: 22. Prosinec 2023, autor: martin155 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyv Vloženo 22. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2023 Free verzia ma max 3kodovania na skusku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin155 Vloženo 23. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2023 Prochazel jsem vlakno, ale pro verzi jsem nevidel. Je ji tu mozne najit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyv Vloženo 23. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2023 Pro verziu si musis zakupit, cca 6€ jednorazovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin155 Vloženo 24. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2023 (editace) Ahoj, tak uz mam pro verzi... Je mozne v Car Scanner (popr. v Carista) deaktivovat cidlo pro kontrolu hladiny kapaliny do odstrikovacu? Diky moc Edit: Kdyby to nekomu pomohlo, tak to jde, polozka je v sekci Wipers (poprve jsem moznost prehledl). Editováno: 26. Prosinec 2023, autor: martin155 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin155 Vloženo 26. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2023 (editace) Podarilo se nekomu pridat 'pamet' na posledni nastaveny stav na ASR/ESC tlacitku? Diky Editováno: 27. Prosinec 2023, autor: martin155 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 28. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2023 nepridas, uz sme to riesili v teme kodovania O3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 28. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2023 Pokid máš HW tlačítko dodělané, mohlo by to jít leda nějakým Arduino modulem který nasimuluje stisknutí/podržení tlačítka po startu (podobně jako některé moduly na StartStop). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rondo Vloženo 28. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2023 (editace) V 10. 7. 2022 na 20:02, lukyv napsal: Dnesna aktivacia pro verzie Car Scaner a skusanie niektorych dokodovanych veci Superb 2018 - upozornenie na nezapnuty pas zrusene - otravna signalizacia otvorenych dvery pri zapnutom motore zrusena - skratena doba ostrekovacov svetiel - zobrazenie rychlosti ventilatora v rezime AUTO - zobrazenie volneho miesta v nadrzi - doladenie 10farieb nalad.osvetlenia interieru podla seba ( tu sa uz neviem trafit/nastavit cisto bielu ako bola povodne asi chyba kodovania) tiez 30farieb som nerozchodil Skusal som aj dobu zdvihania okien po vypnuti zapalovania ale toto som nerozchodil s roznymi hodnotami Ahoj. Poradis mi prosim ta ako sa ti podarilo cez Car Scanner zrusit to otravne pipanie pri otvoreni prednych dveri pri nastartovanom motore? Najviac sa mi podobala na to tato moznost: “Opoustejici auto s upozornenim na bezici motor”. Tam som to zmenil na “Zakazane” ale nepomohlo. Nova hodnota bola prijata ale signalizacia je stale aktivna. Pipanie pri zapnutom zapalovani a otvorenych dverach sa mi zakazat podarilo. Editováno: 28. Prosinec 2023, autor: Rondo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin155 Vloženo 30. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2023 Ahoj, mate prosim odzkousenou praci se zalohami v Car Scanner? Mam nekolik zaloh, ale zajimalo by me, jak / jestli funguji a jestli se na ne muzu spolehnout? Vim ze po provedeni zalohy jednotek se v historii kodovani vytvori jednotlive body obnovy, ale zajimalo by me, jestli je mozne vyexportovany '.cbz' soubor nasledne pouzit pro hromadne obnoveni stavu vsech jednotek. Co presne provede funkce 'Restore backup'? Vrati puvodni stav v dobe tvorby souboru, nebo nacte historii kodovani, ze ktere by se pak musela vyklikat obnova? Mate nejaky jednodusi zpusob zalohy a nasledneho obnoveni stavu na vsech jednotkach? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danzi Vloženo 4. Ledna Sdílet Vloženo 4. Ledna Pozdravujem. Začínam s Car Scanner. Mám otázku. Kde sa ukladajú zálohy? Už som dával zálohovať dve autá a neviem nájsť zálohu aby som ju preposlal na mail. A ešte da sa nakodovat Video in motion na Octavia MK3? Nenašiel som tam tu možnosť. Ďakujem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin155 Vloženo 9. Ledna Sdílet Vloženo 9. Ledna V CarScanner settings je moznost Backup, kde je mozne exportovat data do souboru. Jen nevim, co vse se do souboru ulozi. Jestli jde jen o data ze senzoru, nebo se ulozi i stav jednotek, u kterych byla provedena zaloha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek253 Vloženo 31. Ledna Sdílet Vloženo 31. Ledna Nějak jsem to v tomto fóru nenašel, jde s verzí pro nastavit zapamatování předchozího stavu Line asistu? Nechce se mi ho po každém nastartování vypínat, SS jsem vyřešil kablíkem s pamětí. Mám Scalu MR 23. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maruten1707 Vloženo 11. Února Sdílet Vloženo 11. Února (editace) Zdravím pripájam sa k debate,možno pre niekoho jednoduché ale ako zistím akú verziu adaptéru ELM327 mám (modrej farby ) ale čo zerám nikde píšu že sú V 1.5 a nikekde V 2.1. Teraz ako to zistím ?A ešte otázka k pripojeniu mám motor 1.6 TDI CR 81kw kod motora DBKA a neviem ho nikde nájsť vo výbere motora v protokoloch v Car scanneri mám zvoliť OBD-II / EOBD ??? Dakujem Editováno: 11. Února, autor: maruten1707 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 11. Února Sdílet Vloženo 11. Února Viz první příspěvek tohoto tématu, poslední odkaz v něm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maruten1707 Vloženo 11. Února Sdílet Vloženo 11. Února No tak skusil som to na motori 1.6TDI spomínaný (kod motora DBKA) a pripojilo mi apalikáciu ELM a aj jednotku ECU na OBD II / EOBD Diesel Var.2 ale nenačítalo žiadnu chybu (DTC ) hoci na palubnej doske svieti kontrolka motora, samozrejme kľúčik bol v zapalovaní v polohe ,auto nebolo nštartované....zobrazilo iba napätie akumulátora a pár veci nie všetko.....to isté aj v profilu propjení: OBD II / EOBD......vie niekto mi v tom poradiť??? Ten istý adaptér bol aj v škode roomster 1.4 16V 63kw (kod motora BXW) tiež svietila kontrolka motora a system našiel chybu ,vymazal som ju a aplikácia ukazovala všetky parametre ....teplota motora, lambda sonda , otáčkomer proste všetko...s toho usudzujem že adaptér by mal byť OK....Tak teraz ako? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maruten1707 Vloženo 12. Února Sdílet Vloženo 12. Února (editace) Nemate nikto s tým podobné skúsenosti? 😔 Editováno: 12. Února, autor: maruten1707 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marian23 Vloženo 10. Března Sdílet Vloženo 10. Března Ahoj, dá se přes car scanner nakódovat MONITOR VÝKONU? Zatím jsem to nenašel a nebo přehlédl. Superb 3 2016 1.6 TDI DCXA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnyy Vloženo 2. Listopadu Sdílet Vloženo 2. Listopadu Ahoj. Zkouseno na dvou telefonech a dvou adapterech. Porad mi to pise toto. Jedna se o Octavii 3 RS TDi rok 2019. Nevim co uz nastavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.