TomasCh8208 Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 Dobrý den mám škoda octavia 2 2.0tdi 103kw CR bliká mě žhavení a diagnostika mě píše P064100 Obvod snímače referenčního napětí A - rozpojený .Nevíte čím by to mohlo být.Děkuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosta.svo Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 Co bylo spatne? Mam podobny problem, kontrolka zhaveni u me po opetovnem sepnuti zapalovani prestane blikat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VP marek Posted January 6 Share Posted January 6 Aj ja mam ten istý problém vie niekto co to je presne už som prešiel co sa dalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VP marek Posted January 29 Share Posted January 29 No ja som to mal snimac diferenciálneho tlaku zlí treba v takomto prípade ho vymeniť aj keď píše tento kód P064100 pokles napetia snímača na obvode A a mne ešte zistili ze aj skrat na kostru a robil to všetko tento snimac píšem to sem takto preto lebo nikto sa nevyjadril na daný kod akurát jedno video pod týmto kódom je na YouTube chlap vlastne odstavil snimac +dpf+chladic spetnych spalín aj to je jedna z možností nech sa darí kto ma ten problém Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts