Srpen 24, 20214 r Ahoj. Podložky Eibach 15mm nahodene. Žiadna ale že žiadna vôľa tam nebola. Asi ani nemá byt ako, keď je ten stred robený do konusu. Auto vypada o poznanie lepšie, ešte výmena znakov a nápisov za čierne, zatmavenie zadných svetiel a koniec. 🙃 Na aute som po tej jednej jazde nezaznamenal žiadne vibrácie, ale ani tvrdsi podvozok alebo tuhší volant. Jazdné vlastnosti vyzerajú rovnaké. Do limitov som to netahal ani predtym a ani teraz nebudem, takze lepší grip v zákrutách asi nezistim. ✌️
Prosinec 22, 20213 r 20mm nahodene na FL, a nic nikam nevytrca. Povedal by som, ze na jazdnych vlastnostiach je to citit. so znizenymi pruzinami to este trochu zalezie dovnutra a rozhodne nic skrtat nemoze... (so seriovymi kolesami).
Leden 3, 20241 r V 11. 1. 2021 na 13:07, PepeRS245 napsal: Já kupoval Eibachy 2cm na všechny 4 kola za 3850,- s DPH 😊 Ahoj, kde jsi bral za tu cenu?.. a jak vypadají 20 mm, taky přemýšlim na superb 2016.
Březen 13, 20241 r V 29. 4. 2020 na 14:56, Patrik1971 napsal: S 15mm podlozkami vpredu aj vzadu je to myslim uplne akurat zarovno...dnes nahodene. Ahoj, co tam máš za kola? Díky Petr
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.