Vladimír Bugár Vloženo 3. Září 2020 Sdílet Vloženo 3. Září 2020 ale aj touto appkou Skoda Connect sa Skoda prezentuje a tie podmienky si len ona same take vytvorila... a oni na nej stale pracuju, len im to dlhsie trva, kym z nej urobia pre nas vsetkych prijatelnu aplikaciu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 9. Červen 2021 Sdílet Vloženo 9. Červen 2021 Jaký infotainment musí být ve voze, abych viděl v aplikaci parkovací místo vozidla? Amundsen? Nebo stačí Bolero? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 9. Červen 2021 Sdílet Vloženo 9. Červen 2021 U O4 stačí Swing, mělo by to být stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 10. Červen 2021 Sdílet Vloženo 10. Červen 2021 Právě se v tom nevyznám, zdá se, že auto musí mít vzdálený přístup. Pokud tam není, nefunguje to asi ani s Bolerem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirdako Vloženo 17. Červen 2021 Sdílet Vloženo 17. Červen 2021 Mám infotaiment Bolero a dokoupený Škoda Connect..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jftl Vloženo 21. Červen 2021 Sdílet Vloženo 21. Červen 2021 Mam trochu jiny dotaz. Mam tez Bolero a Skoda Connect. Vse funguje ve skoda aplikaci jak ma, ale kdyz jdu primo na skoda-connect.com tak vidim jen zakladni veci jako to bylo predtim nez jsem si dokoupil skoda connect. Tj, detaily servisniho partnera a kolik km mam na tachometru. Kdyz kliknu na licence tak vidim jen Proaktivni servis. Je toto normalni? Nebo bych na webu mel videt vse ostatni jako v aplikaci (pozice zaparkovani, jizdni data atd...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Sluka Vloženo 10. Duben 2023 Sdílet Vloženo 10. Duben 2023 Dobrý den, u svého vozu Škoda Kamiq jsem chtěl provést aktivaci služby Škoda Connect. Do e-mailu jsem obdržel kód pro aktivaci. Ve voze mám infotainment Swing. Postupoval jsem podle návodu v e-mailu: 1. V infotainmentu jít do Nastavení 2. Zvolit ŠKODA Connect (on line) 3. Zvolit Registrace. Zde se mi objevilo: "Hlavní uživatel Aleš Sluka". Ale neobjevila se možnost zadat kód pro aktivaci. V návodu v e-mailu je ještě uvedeno, "že vůz má být připojen k internetu". To je problém, protože nemůžu přijít na to, jak vůz připojit k internetu. Prosím o pomoc. Děkuji Aleš Sluka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 8. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2023 (editace) Ahoj chalani robi to aj ostatnim alebo to blbne len mne na stranke skoda conectu ked sa prihlasim tak v garazi je len biely kamiq a v mobile v aplikacii Myskoda je aj biely aj modry . może byt ze maju nejaku poruchu a momentalne to nezobrazuje ? druha foto je na internete skoda conect .Dakujem Editováno: 8. Prosinec 2023, autor: m.a.r.e.k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 8. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2023 A přidat to druhé vozidlo nepomohlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 8. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2023 (editace) nejde prave ze pridat a predtym tam bolo . ked dam pridat vypise toto Editováno: 8. Prosinec 2023, autor: m.a.r.e.k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 8. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2023 Ale pokud si vzpomínám, tak se zadal VIN a v autě se potvrdil vygenerovaný kód, nebo se pletu? Jinak ona to je ukrutná sračka ta app., mě skončilo 3leté předplatné a aplikace se zastavila, teda už nepíše kilometry a popř. závady. Datum, čas a servis je aktuální. Máte někdo po skončení předplatného stejný problém? Již si několik měsíců dopisuji s velice ochotným pánem ze ŠA který to postoupil, ale výsledek v nedohlednu, ale potvrdil, že funkční by to mělo být, smutné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 8. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2023 (editace) ano tak sa to aj spravili zadal sa vin a v aute sa potvrdil kod . ale teraz zrazu vcera mi to zmizlo a blbne. tak předpokladem ze problem je asi skor na strane skodovky . skúšal som pisat na podporu škodovky kde hladat problem Editováno: 8. Prosinec 2023, autor: m.a.r.e.k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 8. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2023 Třeba včera večer nešla app. vůbec, někdy to nejde celý víkend, vyčkej do pondělí a nebo zkoušej 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 8. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2023 ale sranda ze jedno auto zobrazuje a druhé nie ale celkovo je ta aplikacia nic moc ked ju potrebujes vtedy nejde 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 8. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2023 Tak jsem teď kouknul do Škoda Connect a vidím obě naše auta, ale nic o nich 🙂 Ty jsi tam někdy ty svoje auta viděl obě? Buď něco děláš jinak, nebo je problém u nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 8. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2023 ano boli tam obe auta biele aj modre a teraz je tam len biele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Bugár Vloženo 9. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2023 (editace) ja mam len jedno a to ukazuje v pohode... Dodi15, mne sa zda, ze to som mal len rok gratis k autu a potom som si to musel na dalsi rok predplatit, a to aj to spojenie s appkou a aj Infotainment online - 49€ ... teraz si len to platim, aby mi appka v mobile fungovala... Care Connect - Remote Access za 39€ Editováno: 9. Prosinec 2023, autor: Vladimír Bugár Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 9. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2023 Nám to stále už od nova, tedy od února ukazuje takto, a to jsem zkoušel všechno možné i nemožné. A takto blbě je to jak v aplikaci tak i na webu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 9. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2023 museli mat oni poruchu ale nechapem preco vymazalo auto uplne . dnes rano som ho skusil pridat nanovo a uz to fungovalo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Bugár Vloženo 9. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2023 ono to na webu, asi na PC len dobre ukaze... tam v nastaveniach prehliadaca na mobile mate zaskrtnute Web pre pocitace, alebo nie? ale tomu zobrazeniu v applikacii sa cudujem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 9. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2023 @m.a.r.e.k Tak je super že funguje, jak jsem psal, ono to je funkční tak 50 na 50. 🙂 @Vladimír Bugár Nevím, jestli je nabídka CZ/SK stejná. Já měl z výroby předplaceno na tři roky a poté v nabídce za 999 Kč, ale již jsem neprodlužoval. Po konci předplatného má fungovat v app. alespoň zdravotní karta - stejně jako u aut, které nic předplacené nemají a ta se mi právě po konci předplatného sekla, ale tak na půl a k ničemu, nepropisuje kilometry a závady, což je vlastně jediné co by mohlo zajímat. 🙂 Sama škodovka zatím nenašla řešení a prý jsem asi jediný 🙂 Tak je tu ještě někdo se seklou app. po skončení předplatného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 9. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2023 pisal som aj na skoda podporu ale dnes rano v mobile mi vymazalo aj stadial auto a ked som skusil tak slo pridat znova toto sa mi stalo prvy krat ze to same od seba vymazalo auto uplne . stalo sa mi viac krat ze apka nesla alebo toto prvy krat . tu mam na oboch autach na rok zadarmo tak je to na slovensku . a potom sa plati nejaky poplatok za rok neviem presne kolko . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 9. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2023 To, že obě auta zmizla se také stalo, ale to vím, že je problém na jejich straně a vyčkávám, však se vždy zase objevila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Bugár Vloženo 9. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2023 Citovat @Dodi 15 neviem ako funguje appka, ked nie je predplatne, ja som si ho hned zaplatil... ale ak nezabudnem, mozem odskusat, ked mi skonci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 9. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2023 @Vladimír Bugár Jasný , však on se tu třeba někdo přihlásí se stejným problémem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.