LHAJ Vloženo 1. Květen 2020 Sdílet Vloženo 1. Květen 2020 (editace) Zdravím, Při zapnuté klimatizaci A/C v kabině zaléhají uši - jakoby se snižoval tlak uvnitř. Podobně jako v letadle při změně výšky. Nemáte někdo podobné zkušenosti? Editováno: 1. Květen 2020, autor: LHAJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 3. Květen 2020 Sdílet Vloženo 3. Květen 2020 (editace) Ahoj. Tak nevím, co jsi koupil za letadlo, ale tlak se zapnutou klimou se snížit nebo zvýšit nemůže. Auto nemá přetlakovou kabinu :) .Tak ten problém vidím v něčem jiném. Editováno: 3. Květen 2020, autor: Martin Rušaj 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 3. Květen 2020 Sdílet Vloženo 3. Květen 2020 @LHAJ To mohlo i být tvojí osobou a tvojí případnou dispozicí a zdravotní způsobilostí, že máš tlak v těch uších. Již jsem se s tím setkal, že to někteří citlivější jedinci mají takto ve vztahu ke klimatizaci. Kdysi v mé dávné práci, to tak měl kolega od té doby, co nám ve velkém dispečerském sále namontovali klimatizační jednotku. Nesnášel to a měl taky mimo jiné takové tlaky v uších, nakonec musel z té práce kvůli tomu i odejít. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LHAJ Vloženo 3. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2020 Ok, dík za příspěvky. Alespoň mám o čem přemýšlet .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 3. Květen 2020 Sdílet Vloženo 3. Květen 2020 (editace) A dělá to jenom při klimatizaci nebo i v jiných případech - když se zapne vnitřní okruh, nebo se klimatizace zkusí pustit při nejvyšších otáčkách ventilátorů. Možná se špatně otvírají nebo přivírají zadní klapky, kterými odchází vzduch z kabiny a můžou vznikat výkyvy tlaku v kabině. Editováno: 3. Květen 2020, autor: Supermarine_Spitfire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LHAJ Vloženo 3. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2020 Až tak daleko to odpozorované nemám a auto mám zatím jen cca 3 týdny. Mám pocit, že se tam v tomto směru něco děje pořád. Není to nic extra silného ale nemám z toho dobrý pocit. Ty klapky ... dobrá myšlenka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adarko Vloženo 10. Březen 2021 Sdílet Vloženo 10. Březen 2021 Ahojte, máme už za sebou nejakú maximálnu rýchlosť čo sme po Nemecku išli na Kamiqu? Ja zatiaľ 202 . ivča Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.