Publikováno Květen 1, 20205 r Zdravím, Při zapnuté klimatizaci A/C v kabině zaléhají uši - jakoby se snižoval tlak uvnitř. Podobně jako v letadle při změně výšky. Nemáte někdo podobné zkušenosti? Upraveno Květen 1, 20205 r od LHAJ
Květen 3, 20205 r Ahoj. Tak nevím, co jsi koupil za letadlo, ale tlak se zapnutou klimou se snížit nebo zvýšit nemůže. Auto nemá přetlakovou kabinu :) .Tak ten problém vidím v něčem jiném. Upraveno Květen 3, 20205 r od Martin Rušaj
Květen 3, 20205 r @LHAJ To mohlo i být tvojí osobou a tvojí případnou dispozicí a zdravotní způsobilostí, že máš tlak v těch uších. Již jsem se s tím setkal, že to někteří citlivější jedinci mají takto ve vztahu ke klimatizaci. Kdysi v mé dávné práci, to tak měl kolega od té doby, co nám ve velkém dispečerském sále namontovali klimatizační jednotku. Nesnášel to a měl taky mimo jiné takové tlaky v uších, nakonec musel z té práce kvůli tomu i odejít.
Květen 3, 20205 r A dělá to jenom při klimatizaci nebo i v jiných případech - když se zapne vnitřní okruh, nebo se klimatizace zkusí pustit při nejvyšších otáčkách ventilátorů. Možná se špatně otvírají nebo přivírají zadní klapky, kterými odchází vzduch z kabiny a můžou vznikat výkyvy tlaku v kabině. Upraveno Květen 3, 20205 r od Supermarine_Spitfire
Květen 3, 20205 r Autor Až tak daleko to odpozorované nemám a auto mám zatím jen cca 3 týdny. Mám pocit, že se tam v tomto směru něco děje pořád. Není to nic extra silného ale nemám z toho dobrý pocit. Ty klapky ... dobrá myšlenka.
Březen 10, 20214 r Ahojte, máme už za sebou nejakú maximálnu rýchlosť čo sme po Nemecku išli na Kamiqu? Ja zatiaľ 202 . ivča
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.