Únor 10, 20241 r Ahoj, narazil jsem na toto téma náhodou. Kamarád ztratil díky kódování záruku na auto. Od nějakého update SW si řídíci jednotka pamatuje jakýkoliv zásah z venku i při přehrátí na tovární SW před návštěvou servisu. Je to snad nějaká novinka od konce roku 2023 nebo co. Já bych nikdy u auta v záruce do toho nešahal, nestojí to za to.
Únor 11, 20241 r @Josef75 u me bohuzel odpojeni na baterce nefungovalo. Vyresil jsem to vlozenim pametoveho modulu na sbernici. Bohuzel to stoji 3tis a ne 4kila jako u aut s HW tlacitkem SS. Vyhoda je, ze se nic nekoduje a v pripade potreby vycvaknes konektory a vratis vse do puvodniho stavu. Upraveno Únor 11, 20241 r od Tomas_cz1
Únor 11, 20241 r před 15 hodinami, rostak475 napsal: Ahoj, narazil jsem na toto téma náhodou. Kamarád ztratil díky kódování záruku na auto. Od nějakého update SW si řídíci jednotka pamatuje jakýkoliv zásah z venku i při přehrátí na tovární SW před návštěvou servisu. Je to snad nějaká novinka od konce roku 2023 nebo co. Já bych nikdy u auta v záruce do toho nešahal, nestojí to za to. Vse se loguje. Stejne ikdyz mas auto v zaruce, tak ti nektere veci neuznaji a krouti se a tvari jak bozi umuceni. Auto ma slouzit majiteli, takze si ho proste nastavim a upravim jak chci, zaruka-nezaruka😉
Únor 11, 20241 r Jednoduché a funkční, pokud nemáš nezávislé topení. Takto ho totiž vyřadit je totálně mimo logiku.
Únor 12, 20241 r To s topením jsem nevěděl. Nemám ho. každopádně škoda že to nejde řešit pouze kódováním …
Únor 14, 20241 r Ahojte. Stravil som studiom kodovania O4 kopec hodin, nakoniec to zvladam sam. Rozmyslam ci by bol zaujem o kodovanie, update map, infotainmentu, SS, nabijanie... od vas na fore? V pripade ze ano, kupil by som aktualnu diagnostiku a mozem pomoct s tym, kto potrebuje. Je to skor otazka na dopyt, kedze investicia je vysoka a ja uz mam u seba vsetko urobene.
Únor 14, 20241 r Já bych aktuálně potřeboval v Praze někoho s OBD11, kdo by mi nakódoval snížení hlasitosti soundactoru a zapnul skandinávské denní svícení (tzn. zadní světla při denním svícení). Našel by se někdo takový? Samozřejmě za úplatu 🙂
Únor 23, 20241 r Není tady prosím někdo z ústeckého kraje? Potřeboval bych aktivovat prisvetlovani mlhovky do zatáčky popřípadě i další věci. Samozřejmě rád zaplatím. Moc děkuji
Únor 27, 20241 r Zdravím, není tady někdo z Prahy nebo okolí Berouna, kdo by byl ochotný dokódovat pár věcí ? Pamět posledního stavu lane assist, odblokovat video za jízdy atd... ? Samozřejmě to nechci zadarmo Upraveno Únor 28, 20241 r od Tomassparta23
Březen 5, 20241 r Ahoj, je někdo v Praze a okolí ochotný probrat možnosti dokódování funkcí, které jsem si vybral v aplikaci OBD Eleven?
Březen 9, 20241 r Zdravím chalani. Mám otázku. Dajú sa nakódovať zadne svetla tak ako je na fotke? Mne nesvietia na piatych dverách. Mám OBDeleven Ultimate.
Březen 9, 20241 r Ne, to první jsou TOP světla a ty na spodní fotce jsou ty základní, muselo by se měnit celé světlo.
Březen 10, 20241 r Už som na to prišiel. Sú dva druhy svetiel. Obyčajné a animované. Na obyčajných svetlách kufra nesvietia koncové svetla. Hmlové a cúvacie svetla sú iba na ľavej strane. Dokonca na pravej strane dverí kufra, nesú ani káble.
Březen 17, 20241 r V 9. 3. 2024 na 21:48, Bukim napsal: Zdravím chalani. Mám otázku. Dajú sa nakódovať zadne svetla tak ako je na fotke? Mne nesvietia na piatych dverách. Mám OBDeleven Ultimate. Ano mas to piamo na OBD11 v ponuke aplikacia mam to urobene,Chcem sa opytat na O3 som mal zapnute denne svietenie spolu so smerovkou, ide to zapnut aj na O4?
Březen 17, 20241 r Vlenkomk4 Jsi si jistý? Já myslím, že on v těch základních světlech vůbec nemá osazení.
Březen 17, 20241 r Aj to nema tk mu to nepojdem ano mas pravdu , ja som skor ze ak su svetla na to urcene tak to ide cez aplikaciu. Ano mas pravdu
Březen 17, 20241 r Viete mi prosim Vas niekto pomoct aky je platny kod do 09 ? Zadavam ten co je vsade spominany.
Březen 26, 20241 r V 14. 2. 2024 na 15:09, xmenadis napsal: Já bych aktuálně potřeboval v Praze někoho s OBD11, kdo by mi nakódoval snížení hlasitosti soundactoru a zapnul skandinávské denní svícení (tzn. zadní světla při denním svícení). Našel by se někdo takový? Samozřejmě za úplatu 🙂 Upraveno Duben 27, 20241 r od ladik1983
Duben 29, 20241 r V 3. 11. 2022 na 9:17, Koty napsal: Jde to i opačně? Lze u auta s klasickým tempomatem dokódavat ACC s udržením vzdálenosti? Prišiel si nato dá sa ? Aj ja by som to chcel.
Květen 4, 20241 r Ahoj, je tu někdo z okolí Berouna kdo mi za úplatu nakóduje paměť LA a skandinávské svícení? Mám MR24. Domluva přes PM, díky ----- Vyřešeno, díky Upraveno Květen 5, 20241 r od kacer
Květen 24, 20241 r Vypnuti odstrikovacu prednich svetlometu, pokud mate nekdo zajem. 5l nadobka jen na celni sklo je super😉 Upraveno Květen 24, 20241 r od Tomas_cz1
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.