Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Muze byt pro toho kdo nosi klice po kapsach ?.

Ve chvili, kdy ma nekdo klic v tasce tak je to spatne a na problemy, ono tlacitko.

Kazdemu vyhovuje neco jineho.

V kazdem pripade je to dobry tah marketingu koncernu, dat do 

"zakladu" jen tlacitko, pak je prostor vytahnout dalsi penize se zakaznika ?.

• Autor

Pravda, baterie vydrží tak i tak cca. 9 měsíců. 

Já bych za to určitě nepřiplácel, obecně užitečnější mi přijde doplatit za SAFE funkci. Při rozbití okna se do vozu nedostane, že by vykrádal kufr nebo airbag oknem ....

Jj a baterie max. rok ?.

Jjj taky zajimava moznost. Idealne oboji ?.

Vyhřívané čelní sklo má od MY 2021 folii místo drátků.

Máš to ověřeno ? To by jsi mne potěšil ! :-)

Ne že by drátky byly vidět, ale předpokládám v noci nebo v protisvětle to může být vidět.

Ano.Ověřeno u prodejce.

sklo_karoq_my_2021.thumb.jpg.0aa6119e74e2122a6fced0327872a785.jpg

GREAT ! Díky.

Pokud má vůz velkou kameru za předním sklem, tak nové sklo nepůjde dát místo staršího. 

Kameru ? Myslíš MR2020 a u něj vyměnit drátky za folii ?

Kdyby někdo zatoužil vyměnit drátky za fólii u předchozích modelových ročníků, tak jsem chtěl upozornit, že u modelu s velkou kamerou za předním sklem to není možné.

Díky za info.

Takže, můžu si vyměnit na Karoqu 2020 přední sklo s drátky za sklo s folii??

Pokud máš ve svém autě velkou kameru za předním sklem, tak ne... @ferda25 to psal výše docela jasně.

Nemám. Právě proto se ptám.  Díky 

Dle zkušeností, ale nedoporučuji "jen tak" měnit přední sklo, když k tomu není důvod. Každý, kdo si nechal někdy měnit ví, že je malá pravděpodobnost, že mu tam servis dá to sklo správně, jako z výroby. Někdo mi dokonce tvrdil, že to vlastně ani není moc možné  U mně po výměně skla (kamínek) to bylo např. drnčící zrcátko a plastový kryt dešťového senzoru, špatně nasazený tapec u předních sloupků atd.

Jojo. Děkuji. Já se ptal spíše do budoucna kdybych musel měnit přední sklo. Dobrovolně bych to taky nedělal v tom jsem s tebou za jedno 

Obecně milé překvapení, že se v modelových rocích něco děje, vyvíjí apod..

Prodejci zamlčují modelové roky, skaldovky pěkné, ale nidko nahlas neřekne MR20 má tohle a MR21 tohle, čekají, jestli na to zákazník přijde sám :).

Vetsina lidi to ani neresi. 

Veľa krát nástupom nového modelového roka model aj o niečo pozitívne príde... ( nie vždy len získa )

Dříve, u jiných aut, jsem si měnil přední okno sám se sousedem, ale u Karoqa se už nechytám. Je hrozně malá mezera mezi sklem a sloupkem a a řezací lanko by poškodilo lak na sloupku. Musí být speciální řezačka nebo dát deku pod sklo a postupně vyndat sklo- šílená práce...

Upraveno od kitrab

Tak teda tématu :). Proč  píší v nabídce na rok 2021  ,,Roletový kryt zavazadlového prostoru, ,a to i u modelu Aktive. To už tam nebude klasické plato? Asi to bude spíš překlep...  :(

Ptal  jsem se prodejce,  prý to je jenom taková prověšená roletka pod zadním platem. V konfigurátoru to má vidět Skala.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.