Srpen 9, 20205 r Muze byt pro toho kdo nosi klice po kapsach ?. Ve chvili, kdy ma nekdo klic v tasce tak je to spatne a na problemy, ono tlacitko. Kazdemu vyhovuje neco jineho. V kazdem pripade je to dobry tah marketingu koncernu, dat do "zakladu" jen tlacitko, pak je prostor vytahnout dalsi penize se zakaznika ?.
Srpen 9, 20205 r Autor Pravda, baterie vydrží tak i tak cca. 9 měsíců. Já bych za to určitě nepřiplácel, obecně užitečnější mi přijde doplatit za SAFE funkci. Při rozbití okna se do vozu nedostane, že by vykrádal kufr nebo airbag oknem ....
Srpen 10, 20205 r Máš to ověřeno ? To by jsi mne potěšil ! :-) Ne že by drátky byly vidět, ale předpokládám v noci nebo v protisvětle to může být vidět.
Srpen 10, 20205 r Pokud má vůz velkou kameru za předním sklem, tak nové sklo nepůjde dát místo staršího.
Srpen 10, 20205 r Kdyby někdo zatoužil vyměnit drátky za fólii u předchozích modelových ročníků, tak jsem chtěl upozornit, že u modelu s velkou kamerou za předním sklem to není možné.
Srpen 10, 20205 r Pokud máš ve svém autě velkou kameru za předním sklem, tak ne... @ferda25 to psal výše docela jasně.
Srpen 11, 20205 r Dle zkušeností, ale nedoporučuji "jen tak" měnit přední sklo, když k tomu není důvod. Každý, kdo si nechal někdy měnit ví, že je malá pravděpodobnost, že mu tam servis dá to sklo správně, jako z výroby. Někdo mi dokonce tvrdil, že to vlastně ani není moc možné U mně po výměně skla (kamínek) to bylo např. drnčící zrcátko a plastový kryt dešťového senzoru, špatně nasazený tapec u předních sloupků atd.
Srpen 11, 20205 r Jojo. Děkuji. Já se ptal spíše do budoucna kdybych musel měnit přední sklo. Dobrovolně bych to taky nedělal v tom jsem s tebou za jedno
Srpen 11, 20205 r Obecně milé překvapení, že se v modelových rocích něco děje, vyvíjí apod.. Prodejci zamlčují modelové roky, skaldovky pěkné, ale nidko nahlas neřekne MR20 má tohle a MR21 tohle, čekají, jestli na to zákazník přijde sám :).
Srpen 11, 20205 r Veľa krát nástupom nového modelového roka model aj o niečo pozitívne príde... ( nie vždy len získa )
Srpen 11, 20205 r Dříve, u jiných aut, jsem si měnil přední okno sám se sousedem, ale u Karoqa se už nechytám. Je hrozně malá mezera mezi sklem a sloupkem a a řezací lanko by poškodilo lak na sloupku. Musí být speciální řezačka nebo dát deku pod sklo a postupně vyndat sklo- šílená práce...
Srpen 16, 20205 r Tak teda tématu :). Proč píší v nabídce na rok 2021 ,,Roletový kryt zavazadlového prostoru, ,a to i u modelu Aktive. To už tam nebude klasické plato? Asi to bude spíš překlep... :(
Srpen 18, 20205 r Ptal jsem se prodejce, prý to je jenom taková prověšená roletka pod zadním platem. V konfigurátoru to má vidět Skala.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.