Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

A není to náhodou tak, že v minulosti se vysoký výbavový stupeň jmenoval Elegance a nyní se to jmenuje Style?

Do ceníků moc nekoukám, ale už jsem dávno neviděl výbavu pojmenovanou Elegance.

Vloženo
Ahojte, 
Ví někdo, jaký je mezi nemi rozdíl? 

Mám výbavu elegance bez el. Sklopných zrcátek a bez kessy. Přitom v této výbavě má být obsažena standardně... 

Jak je to možné? :D

Např. dost OIII, které jsou dovezené z DE kessy nemají.
Vloženo (editace)

Už jsem zkoušel hledat odpovídající ceník pro O3 Elegance 12/2015 původ ČR, bohužel neůspěšně..  Kdyby na něj někdo narazil, tak prosím šup sem sním ! :) Třeba to bude ještě někomu užitečné :)

Editováno: , autor: Petr Smolík
Vloženo

Hm, zajímavé, mám ceníky 04, 09 a 11/2015 a ve všech je pouze Style. Opravdu máš Elegance?

Upravil jsem název tématu, aby se daly případně porovnávat i jiné výbavy.

Vloženo (editace)

Takže výbava Style opravdu nahradila Eleganci.

Jen pro info jak je to stemi výrobními období? Na ceníku je v roce 2015 poslední listopad a já mám datum výroby prosinec. 

Btw teď jsem koukal do servisky a mám tam opravdu Style takže to sedí, mém jsem těch servisek za poslední dobu otevřených víc, tak jsem si to splet :D sory a díky pawouku :) 

Editováno: , autor: Petr Smolík
Vloženo

Máš v tom bordel. Úplně přesně nevím, mělo by se to řídit ceníkem platným při uzavření smlouvy. Proto jsem tam dal i ten o něco starší. Po tom listopadovém už nic není. Oni nemění ceníky úplně každý měsíc.

Vloženo

Já mám Eleganci plus 8/2013, kessy ano sklopná zrcátka ne, xenony ne, dešťový a světelný senzor ne, světla ve dveřích ale ano. Tehdy to tak bylo. Další ročníky to měly odlišné. 

Vloženo

Pawouku nemáš náhodu ceník pro Octavii, která byla vyrobena v srpnu 2017 ?

Chtěl jsem mrknout na výbavy a ceny, snažil jsem se na netu hledat, ale neměl

jsem štěstí. Dík

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...