_Denis_ Vloženo 9. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2020 Pokud má někdo rád hodinky, co kdo nosíte? Pojďte se podělit se svými kousky! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2020 Nic moc to není, ale pro různé příležitosti mám tyto hodinky: 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 9. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2020 Ty G-shocky jsou do přírody super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 9. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2020 Já se rozhodl vyměnit své Breitle a čekám na dodání náhrady https://www.iwc.com/en/watch-collections/pilot-watches/iw501004-big-pilots-watch-heritage.html 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 9. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2020 koukám dobře, že ty hodinky stojí víc, než stála moje Fabie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 9. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2020 Když musíš, tak musíš [emoji23] 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 9. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2020 jinak k tématu, já mám tyto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 9. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2020 Hezké a jednoduché, Seika jsou spolehlivá jistota [emoji4] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 9. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2020 (editace) Mám hodinek mraky od levných po dráhe ale nejoblíbenější jsou Festina Chrono Bike 20203/1 Special Edition. Naštěstí se už neprodávají ?? . Není Nad to si občas koupit nějaký pro radost ? Editováno: 9. Červenec 2020, autor: Joker 85 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 9. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2020 Zajímavý design Co máš z těch dražších kousků? [emoji4] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 9. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2020 většinu hodinek i těch nových mám v nějaký edici dál bych to tu veřejně moc nerozebíral ?? . Vybral jsi pěkný hodinky ! Za mě ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 9. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2020 nějaké levné Casio do práce, jedny Škoda a pak srdcovka Certina :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 10. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2020 (editace) Mám jen dříče značky Casio řady Lineage, čili "titan" - co ty už zažily ran od futer, špíny ze zahrady nebo dílny a stále jedou. Sklíčko už není v mint stavu, ale baterka vydržela celých těch 10 let, a jen to. Maj vlastnost, která už u Casia není - maj indikace dne i data. Jiný už bych asi nechtěl, zpocená ruka pod koženým páskem asi nic moc. Navíc běžný pásky okolo 2-500 jsou odpad. Na nákup a nošení luxusních hodinek nemám peníze ani čas (čas LOL) a ani není kam je nosit. Zkusil bych henty chytrý hodinky, ale musel by mi někdo poradit model s kulatým cefierníkem a designem co nejblíž klasickým hodinka s ručičkama (čili tak, aby defualtní zobrazení byly hodinky, ne digitální čas aj.) Prý Samsung něco takovýho má. Využil bych to možná na notifikace, kroky nebo tep vůbec. http://watchesore.com/men/casio/casio-lin-171-7a/ Editováno: 10. Červenec 2020, autor: bouchy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 10. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2020 většinu hodinek i těch nových mám v nějaký edici dál bych to tu veřejně moc nerozebíral [emoji850][emoji23] . Vybral jsi pěkný hodinky ! Za mě [emoji106] Díky [emoji4] Mám jen dříče značky Casio řady Lineage, čili "titan" - co ty už zažily ran od futer, špíny ze zahrady nebo dílny a stále jedou. Sklíčko už není v mint stavu, ale baterka vydržela celých těch 10 let, a jen to. Maj vlastnost, která už u Casia není - maj indikace dne i data. Jiný už bych asi nechtěl, zpocená ruka pod koženým páskem asi nic moc. Navíc běžný pásky okolo 2-500 jsou odpad. Na nákup a nošení luxusních hodinek nemám peníze ani čas (čas ) a ani není kam je nosit. Zkusil bych henty chytrý hodinky, ale musel by mi někdo poradit model s kulatým cefierníkem a designem co nejblíž klasickým hodinka s ručičkama (čili tak, aby defualtní zobrazení byly hodinky, ne digitální čas aj.) Prý Samsung něco takovýho má. Využil bych to možná na notifikace, kroky nebo tep vůbec. http://watchesore.com/men/casio/casio-lin-171-7a/ Za mě - klasika je klasika. Nikdy jsem na chuť chytrým hodinkám nepřišel a nikdy nepřijdu. Takže radši zůstaň u svých dříčů [emoji2] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 10. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2020 Casio Edifice EFA-121D som si kupil v den svadby, lebo som mal len nejake sportove a k obleku sa nehodili. Musim dat ale vymenit baterku, uz dlho som ich nemal Skoda Motorsport som dostal po vianociach od polovicky a nosim ich denne Inteligentne nemam ziadne, mal som kedysi naramok podobny Mi-Band 2, no psovi zachutila nabijacka a novu som doteraz neobjednal. Neviem ci by nejake s displejom u mna vydrzali dlho. Mozno casom nieco od Huawei (GT2?), ale financie minam stale niekde inde 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 10. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2020 Ty od Škody jsou za mě určitě hezčí [emoji4] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 10. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2020 Ano, su. Chyba mi akurat podsvietenie, fosforove rucicky sa nie vzdy "nabiju". No Casio bola vzdy srdcova znacka ani neviem preco. Maju aj displej a par funkcii navyse ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 10. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2020 Jinak já jsem na to šel vědecky [emoji23] Během roku jsem po nějakých 2-3 letech prodal své Breitle (Breitling Navitimer 01), které pro mě před lety byly jakýmsi splněním kultovního snu, no postupem let mě nějak ten komplikovaný design omrzel. Představa byla jasná: Koupit ty IWC Big Pilot. Jenže jsem pak narazil na tu lehčí titanovou Heritage verzi, která se mi zalíbila natolik, že jsem porostou výměnu s doplatkem kus za kus nakonec zavrhl. Znejistil mě ale kupující těch Breitlingů, který říkal, že Big Pilotky dříve zkoušel a byly hrozně velké. Protože jsem nechtěl kupovat dočasně obyčejný kousek, který bych pak hned zase prodával a zároveň jsem nechtěl kupovat naslepo za X set tisíc jen proto, abych zjistil, že mi nesedí, šel jsem na to originálně: [emoji3] Koupil jsem si nějaké levné čínské šmejdky (ehm "repliky") za 2.000,- Kč od prodejce z Bazoše, které jsem, s trochou sebezapření, nějakou dobu zkusil nosit, abych zjistil, jak mi sedí. No a zbytek už znáte. Protože seděly, koupil jsem ty, na které jsem si dělal zálusk a teď čekám. Během příštího týdne by měly dorazit [emoji4] Pak vyfotím i porovnání představy o replice vs. předloha. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
binford Vloženo 10. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2020 IWC B-Uhren jsou velice v pořádku :-) Já střídám tyto kousky Archimede Pilot Chronograph Timex Expedition Prim pilotní 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 10. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2020 Tak přesně tyto Archimedy jsem koupil asi před 5-6 lety. Tehdy jsem si připlatil i za průhledné dýnko a rotor s vyrytým nápisem Archimede.Byla to moje srdcovka a prodával jsem je s těžkým srdcem. Krásné hodinky! [emoji4] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 10. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2020 Moje maju tiez hodnotu auta... Konkretne nejakej hrdzavej felicie [emoji1787] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 10. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2020 Nevnímal bych to jako nutnost vlastnit drahé hodinky. U mě je v tom taková menší vášeň jako pro pár dalších věcí v životě, ale nic si tím nehodlám kompenzovat, ani od toho nečekám zázraky - zkrátka chci jen hezké hodinky, které jsem si chtěl koupit.Takže ať už mají hodnotu Felicie, nebo Rolls-Royce, hlavní je, pokud se ti líbí a vyhovují ti [emoji4] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 10. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2020 Moje rádiově řízené Citizeny jdou na vteřinu přesně a zatím maximální spokojenost. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 10. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2020 (editace) Jelikož jsem patriot, tak podporuji českou výrobu, tj, nejen auta, ale taky hodinky. Mám Prim Orlík 38, kalibr 73, výrobek firmy ELTON (nástupce legendárního PRIMU) z Nového města nad Metují Editováno: 10. Červenec 2020, autor: DušanV 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 10. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2020 Moje rádiově řízené Citizeny jdou na vteřinu přesně a zatím maximální spokojenost. A orientuje se ti v tom ciferníku dobře? Na mě už by to bylo asi na "kouknu a vidím" hodně komplikované. [emoji4] Jelikož jsem patriot, tak podporuji českou výrobu, tj, nejen auta, ale taky hodinky. Mám Prim Orlík 38, kalibr 73, výrobek firmy ELTON (nástupce legendárního PRIMU) z Nového města nad Metují Kultovní klasika [emoji4] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.