Harros01 Vloženo 11. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2020 Ahoj, stává se vám hlavně za deště, že vám přední PDC hlásí falešné alarmy? V situaci, kdy se při nízké rychlosti samo aktivuje když jste autu blíž, tak se mi stává, že auto je ode mě daleko a přitom mám červenou signalizaci a táhlý tón, za chvíli to přestane a pak třeba zase. Díky za info a zkušenosti s tímto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2020 Ak su to stredne 2, skus sa zbavit ramceka SPZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 11. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2020 (editace) Ne, parkovací senzory za jízdy nereagují. Občas po umytí auta a nastartování zapískají, ale jinak fungují dle očekávání. Edit²: nepochopení původního dotazu :) Editováno: 12. Červenec 2020, autor: Kuchar7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LKk Vloženo 12. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 Ano, taktéž se mi to stává. Přesně, jak píšeš. Za deště častěji, ale už se mi to stalo i za suchého počasí. Není to pravidelně a naštěstí celkem málo, někdy i za silného deště je to v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ibe Vloženo 12. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 (editace) edit: pardon, mimo tema, nepřečet sem první příspěvek... Editováno: 12. Červenec 2020, autor: Ibe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 12. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 No úvodní tazatel se ptá na parkovací senzory. Posledni 3 přispěvky popisuji FrontAsist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harros01 Vloženo 12. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 Myslím, že LKk píše o senzorech a dělá mu to přesně to, co mě. Mě to taky někdy udělá za sucha, někdy za deště ok, nevím. V Passatu firemním kterým jezdím minimálně a nemám s ním moc zkušeností se mi i při tom málu co s ním najedu taky jednou za deště stalo. Ty alarmy za sucha mě přijdou jak kdyby to chytalo odrazy z jiných pdc, nebo tak něco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LKk Vloženo 12. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 Ano, psal jsem o předních parkovacích senzorech. Někdy opravdu reagují zbytečně. Ale zase lepší, než kdyby v situacích kdy mají nereagovali vůbec :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kinzii Vloženo 11. Duben 2021 Sdílet Vloženo 11. Duben 2021 zdar chlapy potreboval bych poradit,zadni senzory 3x,jsou org-,ale dodelaval sem predni a nefunguje ani zadni ani predni nevite co stim?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.