Dobro Vloženo 24. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2020 Škoda octavia 4, infotainment Columbus 10, zjištěno že hlasové ovládání Laura není, nelze nainstalovat ani dokoupit, vyjádření Škoda auto, pomůže někdo? Děkuji D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 24. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2020 Zkus @ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 24. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2020 Nepomuze pisal v inej teme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 27. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2020 Neni to nejaka ta serie "A", ci jak tomu nadavaj? Nekdo v jinem vlakne psal, ze do tehle aut to dodelat nejde a nepujde.... stejne jako obecne do aut MY2020 nejde dodelat"traveler assist", byt to umi adaptnivni tempomaty apod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 29. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2020 Z fb... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dobro Vloženo 1. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2020 V 24. 7. 2020 na 22:05, RDMBR napsal: Zkus @ferda25 Neodpovídá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.rs Vloženo 28. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2020 Zdravím, chtěl bych si jen ověřit. V O3 byla hudba na SD karte. Jak ji teď dostanu sem? SD slot není. Ma Columbus HDD? Nebo jen z USB na stredovem panelu? Anebo jen z mobilu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 28. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2020 Jen z USB a nebo mobilu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil-Z Vloženo 27. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2020 To fakticky nemá slot na SD kartu? A co jiné výbavy (Swing, Bolero apod.). Taky bez slotu na SD ?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 28. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2020 @Emil-Z usb c maji asi vsechny verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 28. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2020 LOL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Antal_sk Vloženo 19. Únor 2021 Sdílet Vloženo 19. Únor 2021 Po dnesnej navsteve servisu to vyzera na rovnaky problem. Laura neexistuje a hlasove ovladanie nejde. Ako? ak vobec sa to podarilo vyriesit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 19. Únor 2021 Sdílet Vloženo 19. Únor 2021 V 28. 11. 2020 na 15:48, RDMBR napsal: Jen z USB a nebo mobilu Tak to je další významný downgrade... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 20. Únor 2021 Sdílet Vloženo 20. Únor 2021 Fakt nema Columbus v octavke 4 HDD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 20. Únor 2021 Sdílet Vloženo 20. Únor 2021 @Patrik1971 nene nema, taky jsem po tom patral nez sem si koupil Octu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil-Z Vloženo 10. Březen 2021 Sdílet Vloženo 10. Březen 2021 Takže místo elegantní sd karty schované v palubce jedno usb pernamentně obsazené diskem s mp3... To nevymyslíš 🙈 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 11. Březen 2021 Sdílet Vloženo 11. Březen 2021 Máš dva USB-C konektory, takže v tom problém nevidím. I nové notebooky už nemají sloty na paměťové karty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 11. Březen 2021 Sdílet Vloženo 11. Březen 2021 Nechci prudit nebo být prudérní, ale v dnešní době Spotify poslouchat hudbu z SD karty? Tu jsem používal před 10 lety, když jiná možnost nebyla. 2x za rok jsem nahrál písničky a ty poslouchal furt dokola. Dnes si pustím cokoli, na co mám chuť. Jinak 2x USB-C máš pod rádiem a další USB-C máš v tunelu, stačí tam dát kabel a protáhnout ho dopředu, to kdyby si potřeboval další USB-C. Na Macbooku za raketu peněz mám taky jenom USB-C (2x) a nic jiného. Z toho jeden USB-C je na nabíjení, takže mám v podstatě k dispozici jenom jeden volný slot na nějaký hub. Zase bych v 21. století nehledal problém v tom, že tam není SD karta, ta už je prostě OUT. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
littlewonder Vloženo 11. Březen 2021 Sdílet Vloženo 11. Březen 2021 Ahoj, skoro souhlas.. Jen na Spotify není všechno, záleží co našinec poslouchá. Řeším to USB flashkou.. Mě spíš štve ta SIM karta, platit za net pro děcka na cestu tolik je opruz.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myslik22 Vloženo 11. Březen 2021 Sdílet Vloženo 11. Březen 2021 Naprosto souhlasím, SD karta je už out. Na Spotify není vše ale případně chybějící jde dát do samotného telefonu a přehrávat z něj jako kdyby se jednalo právě o Spotify, tedy ani nepotřebuji Flashku nebo SD kartu když si chci pustit něco co na Spotify nenajdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 11. Březen 2021 Sdílet Vloženo 11. Březen 2021 To ja jeste za pul roku od koupe neprisel na to proc se mi bije flash pichnuta v usb c a bezdratovym Apple Carplay. Nikdy se mi nepripoji Iphone dokud je tam pichla flashka. Staci kdyz ji vyndam na 5s telefon se pripoji pichnu zpet a vsechno slape🤷🏻♂️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
littlewonder Vloženo 11. Březen 2021 Sdílet Vloženo 11. Březen 2021 S android auto je to u mně stejné.. Jak tam je fleška nejde bezdrátově.. Auto je 2/2021. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 11. Březen 2021 Sdílet Vloženo 11. Březen 2021 @littlewonder ale kdyz ji vyndas tak se pripoji bezdrat ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
littlewonder Vloženo 11. Březen 2021 Sdílet Vloženo 11. Březen 2021 Jj, ale stejně t furt blbne, stále jsem na android 10 byť mám telefon z programu android one. Verze 11 snad každou chvíli. Tam už by to mělo být nativně, tak uvidíme jestli to bude lepší nebo je to autem.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajkD Vloženo 14. Březen 2021 Sdílet Vloženo 14. Březen 2021 Chtěl bych se zeptat k čemu mi je v autě WLAN? Když si na telefonu vytvořím hotspot a připojím k němu auto, myslel jsem že tím budu mít přístup k nějakým funkcím,stream hudby nebo něco takového. Ale nějak jsem na nic nepřišel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.