Jan R. Vloženo 7. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2020 eCall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 25. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2020 Zdarec, včera to ještě moc nefungovalo ale dnes již přibývají lidé, takže si zjistěte dle VIN jestli se vás týká svolávačka... https://recall.skoda-auto.com/260/cs-cz?fbclid=IwAR0o6btmSgd6UHBTSRXMUiotwOHZPUdh2kPI1Ws6V0ALlGou9mY5EbWU4qs 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyvob Vloženo 25. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2020 Ví někdo, čeho se týká? Do servisu jdu až 8.12. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 25. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2020 @martyvob 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 2. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2020 Mě řekli aktualizace softu myslím že u čtyř jednotek. Jdu 9.12. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myscho Vloženo 7. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2020 (editace) Mne tiež vraveli že ide o aktualizáciu viacerých riadiacich jednotiek, senzory, kessy, klíma atd atd. A tiež ma pripravil na to, že pri aktualizácii môže niektorá z nich "kľaknúť" a auto tam bude musieť ostať kým im nepríde nová a nevymenia ju. Idem tiež 9teho. Editováno: 7. Prosinec 2020, autor: myscho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 8. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2020 Páni, dajte vedieť ako vám ten flash prešiel, taktiež som sa objednal na 14.12. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myscho Vloženo 9. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2020 Tak mám to za sebou, update asi 11 riadiacich jednotiek a nejaké dotiahnutie svetiel tuším. Všetko prešlo, uvidíme ako sa to bude správať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 10. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2020 To už začíná vypadat jako updaty ve Windows, držím palce, aby byly bez modré obrazovky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgius Vloženo 13. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2020 hmm, mě tvrdili 15 úkonů, 14 x flashování a 1 x dotažení světel. původní termín mi zrušili, že to je práce na celý den a nový zatím nemám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 14. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2020 Taky to mám za sebou, mňa sa týkala servisná akcia 97EQ všetko bez problémov cca 3 hodín. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gater Vloženo 23. Únor 2021 Sdílet Vloženo 23. Únor 2021 Netušíte někdo, jakou habaďůru zase ve Škodovce vymysleli se svolávačkama na O IV? Koncem roku se mě a kolegy týkala svolávačka, ale protože počasí moc nepřálo, tak jsme to odložili na únor. A teď je najednou na https://recall.skoda-auto.com/260/cs-cz informace, že se nás žádná akce netýká. Auta jsou přitom pojízdné generátory náhodných chyb... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 23. Únor 2021 Sdílet Vloženo 23. Únor 2021 tak kontaktuj svého prodejce ať ti to prověří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 23. Únor 2021 Sdílet Vloženo 23. Únor 2021 Já jedu zítra, mého auta se týká nový SW kessyny a komunikace ŘJ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gater Vloženo 9. Březen 2021 Sdílet Vloženo 9. Březen 2021 (editace) Tak mám po servisu. Týkalo se mě přehrání SW + oprava dalších drobností (na webu svolávačka samozřejmě zapírá). Zatím to vypadá funkčně, ale narazil jsem na jednu softwarovou prasárnu. Vypadá to, že nefunkční senzory vyřešeli preventivním resetem hned po nastartování. Asi už ten, kdo to původně programoval, není zaměstnanec, a tak to teď bastlí, jak se dá. Editováno: 9. Březen 2021, autor: Gater Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 9. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2021 To je už verze 18.. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 9. Březen 2021 Sdílet Vloženo 9. Březen 2021 (editace) před 3 hodinami, Gater napsal: Vypadá to, že nefunkční senzory vyřešeli preventivním resetem hned po nastartování. Jestli je na tom něco pravdy, tak to by byla opravdu "prasárna". To mě připadá podobně, jako u starých OS Windows 3.1 a 3.1.1, potom ještě i u 95, kdy jsme to řešili neustálým resetováním/vypínáním PC, na druhou stranu jsme nebyli žádní ajťáci, ale naštvaní uživatelé nefungujícího OS. Jestli to tedy opravdu takhle nouzově řeší, tak se ani nedivím, že se jim ty infotainmenty neustále sekají, to by byl opravdu čistý amatérismus. Editováno: 9. Březen 2021, autor: DušanV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gater Vloženo 12. Březen 2021 Sdílet Vloženo 12. Březen 2021 Tak přehrání v servisu problém nevyřešilo. Parkovací asistent pořád náhodně nefunguje (pardon - dle newspeaku je "nedostupný"). Jdu volat servis , ale obávám se, že udělají 💩. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakas Vloženo 6. Duben 2021 Sdílet Vloženo 6. Duben 2021 Dnes mně v rámci akce 97EQ přehráli SW kessy a klimatizace. Konečně se po zapnutí vyhřívání volantu neotevírá ovládání klimatizace na displeji Columba. Stránky svolávacích akci Škoda o akci nic nepsaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gater Vloženo 9. Duben 2021 Sdílet Vloženo 9. Duben 2021 Také zajímavá hláška lecos vypovídající ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gater Vloženo 3. Květen 2021 Sdílet Vloženo 3. Květen 2021 Prohběhla aktualizace stránek. Po kliknutí na svolávací akce (najít to je opravdu zážitek). viz: https://recall.skoda-auto.com/260/cs-cz?_ga=2.34941543.718729024.1620040645-329b5f40-fc09-4343-bf36-b4019458db29 Dostanete takový milý !error! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 3. Červenec 2021 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2021 (editace) Oficiální TPI na opěradla i jak to zkouší Zdroj z FCB Editováno: 6. Červenec 2021, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2021 Tohle není TPI a propálil jsi na veřejnost servisního poradce, který ti to ukázal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 6. Červenec 2021 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2021 Nalezl jsem na FCB v nějaké skupině, kde už nevím. Ale dle návodu jsem zkoušel včera u sebe, obě přední a mě se to netýká po 10tkm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gater Vloženo 11. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2021 Je hezké, že ta hláška už není slovensky, ale stejně to stále nefunguje, škoda slov: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.