Přejít na obsah

Zimní pneu

StandaO

Doporučené příspěvky

kocarky jsou ruzne

musis to proste vyzkouset

do naseho rooma beze sklopeni vleze obadva nasi kocarky a jeste zustane misto ale policka musi pric

a jeste k prostoru prave vcera prevazel roomem 2x 46" LCD v baleni - vlezlo v pohode jen ted' uz musil 2 sedacky slozit :-)

k tematu: uz jsem prezul na Nokian WR G2 195/55/R15 pred tim na Aveo mel GoodYear UltraGrip 6 a byl s ni max spokojen

ted' uvidim jak dopadne Nokian, ale je to Made in Russia :blink:

Editováno: , autor: xdenser
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jsem taky přezul na zimní gumy. a koukám že taky máš 16" kola atria. já jsem přezul na 14" ultra grip 7 a je to docela znát. auto jede hned o něco tišeji a houpavěji než na letních turanzech. ale snad si zvyknu. a nemají být v předním náboji záslepky jako na zadních? ty díry mě štvou, asi si koupím poklice.

post-22278-1225222245_thumb.jpg

post-22278-1225222269_thumb.jpg

post-22278-1225222293_thumb.jpg

post-22278-1225222313_thumb.jpg

post-22278-1225222334_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jooo, to je problém, jaké poklice na "plecháče"? Já po prolézání "tuning krámů" zvolil origo škodovácké. Tak nějak mi k tomu autu pasují nejlépe. "Nehrají" si na plechových discích na "liťáky". Ovšem já mám "galusky" 175tky a tam docala licují otvory v discích s poklicí. U 195tek to tak dobře navypadá, 185tky nevím, ale myslím, že jsou otvory také trochu "šejdrem".

Odkaz ke komentáři

Jooo, to je problém, jaké poklice na "plecháče"? Já po prolézání "tuning krámů" zvolil origo škodovácké. Tak nějak mi k tomu autu pasují nejlépe. "Nehrají" si na plechových discích na "liťáky". Ovšem já mám "galusky" 175tky a tam docala licují otvory v discích s poklicí. U 195tek to tak dobře navypadá, 185tky nevím, ale myslím, že jsou otvory také trochu "šejdrem".

Já jsem koupil origo Škoda poklice Castor, ty už se ale teď myslím neprodávají a místo nich dávají Tethys, jsou ale skoro stejné...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...