Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ja mam zimni 185/60R15. Ale zatim sem na nicem jinym na fabii nejezdil, nevim co presne chces slyset :kol-27:

Všetky ročníky 2012 by už v techničaku mali mať 185/60/15. Ide o koncernové zjednotenie rozmeru.

To je síce fajn, že sa koncert zjednocuje, ale táto veľkosť aj tak nie je moc dobrá.

Všetky ročníky 2012 by už v techničaku mali mať 185/60/15. Ide o koncernové zjednotenie rozmeru.

Ale tu se bavíme o roomstrovi.

U rooma je jiná zadní náprava než u fábulije, s jinou nosností (odvozená od klikový vlečný z ochcávky I) - asi kvůli tomu jsou na rooma povolený JINÝ rozměry gum než na fábuli...

To je síce fajn, že sa koncert zjednocuje, ale táto veľkosť aj tak nie je moc dobrá.

Why ? :o

Ja ich inak tiež mám na zimu

Sorry, teraz pozerám, že som reagoval na R15, ale pritom som myslel na R14. 185/60 na R15 sú ok. Pri R14 ich považujem za nedostatočné, tam sú lepšie 185/65.

Tak viete mi povedat ci aj roomster od roku 2012 ich ma zapisane v TP?

No pokial ich má Fabia tak ich určite má aj Roomik :)

Potreboval by som to vediet kto ma roomstra a ma ich zapisane v TP. :rolleyes: Vies fabia ich ma zapisane ale roomster ich mat nemusi

No pokial ich má Fabia tak ich určite má aj Roomik :)

To je právě blbost - právě kvůli větší zatížitelnosti má room nameldovaný i jiný gumy než fábule. Nevím sice proč, ale bylo mi to tak sděleno značkovým prodejcem, že to je přímo konstrukční záměr.

Tak to je zvláštne, 

Nedal by tu nejaký roomak rozmery ktore ma v TP ? Celkom by ma zaujimal rozdiel

Tu su pneumatiky ktore mam ja zapisane v TP

post-18519-0-64356000-1384331433_thumb.j

Upraveno od jancoSV

Roomster od 2012 ma 185/60 R15 zapisane iba vo verzii GreenLine a GreenTec. Normalne verzie iba 195/55 R15 a 185/55 R15

Upraveno od akubus

Tu su pneumatiky ktore mam ja zapisane v TP

Já to mám jak ty a ještě navíc 17"

Jak jsem zde už kdysi psal. Nic jsem nedopisoval do TP, bylo to tam již z výroby. Mám prach obyčejnou 1,4 16v v naprosté holotě. (r.v 5/2009)

Upraveno od Voice

Myslím že od MR 09 to tam bylo už z výroby, já mám ale MR 08 - a tam to ještě nebylo.

Je to možné.

• 2 týdny později...

chcel by som si potvrdit u Vas ešt raz že ci mi bude pasovat pneu na mo elektron

elektron mam 6,0 J x 15 ET 43 a mám na nich pneu 195/55 R15 a teraz tam chcem dat 185/55 R15, pojde to na ten elektron????

mam tento elektron

http://www.oemvag.es...e-60j-x-15.html

Samozrejme že to pôjde a ešte to aj pekne vyzerá.

Stačilo by pozrieť techničák...  :kol-32:

chcel by som si potvrdit u Vas ešt raz že ci mi bude pasovat pneu na mo elektron

elektron mam 6,0 J x 15 ET 43 a mám na nich pneu 195/55 R15 a teraz tam chcem dat 185/55 R15, pojde to na ten elektron????

....

Namontovat to půjde, ale vypadat to bude ještě hůř než 195/55 R15 (na roomu) - 195/55 má vejšku boku 108mm, zatímco 185/55 jenom 102mm - a na tom kole je to i přesto, že je to pouhopouhej 1 jedinej centimetr na průměru, KRUTĚ VIDĚT.

A bude to vypadat o to hůř, že room má veliký výřezy do blatníků a na sériovejch kolech vypadá jako by ty kolečka byly pidiminiaturní - a ty 185/55 budou ještě menší....

185/55 R15 je daň v podobe možnosti použitia snehových reťazí. Ak viem, že ich nepoužívam, nechal by som 195/55 R15.

Upraveno od akubus

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.