Vogast Vloženo 21. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2020 Ahoj, jde nahrát vzhled designu virtuálního kokpitu z RS do běžné verze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 21. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2020 Mělo by to jít kódováním: Citovat 17 Instruments > Security Access (23257 I think) > Adaptations > (IDE13094) Speedometer_final_value > Change this to Version 4 for 160 mph end and 10 mph increments or Version 5 for 180 mph end and 10 mph increments. I have mine set to Version 5 just because https://www.briskoda.net/forums/topic/460576-change-skin-of-virtual-cockpit-to-rs-style/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pumpy Vloženo 15. Září 2020 Sdílet Vloženo 15. Září 2020 máme v rodině ještě Q7 a ten VC je úplně někde jinde.. nevim jestli se mi ten design RS líbí, mám ho ve svém Sportline a je to na mě možná až moc ostré :) .. nicméně bych třeba uvítal změnu grafiky při velké mapě, teď v tom RS mám čísla ve spodní liště a ošklivě žlutou mapu. V Audi se zmenší celé kulaté budíky, a vypadá to mnohem lépe :).. kdyby uměl úplně někdo předělat design, to by byla pecka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 9. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2021 Je možné zmeniť v staršom virtual kokpite (MR2020) zmeniť za nový dizajn z FL ? Jedná sa mi len o dizajn, žiadna zmena funkcií. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.