Únor 21, 20214 r Kvalita dnešních nových vozů v celém VW AG, se začíná dle všeho, propadat do čím dál většího bahna. @Jan R. to tedy nas....re, obzvlášť, když se člověk několik měsíců těší na nový vůz. A ačkoliv je to téma o problémech s elektronikou, tak je vidět, že těch problémů je pravděpodobně vícero, napříč celým spektrem výrobku, tedy automobilu. Čím dál dražší auto a kvalita přitom , jak za nějakou Dacii, a to se nechci této značky nějak dotknout, jen mě to tak napadlo, jako přirovnání. Upraveno Únor 21, 20214 r od DušanV
Únor 21, 20214 r Elektronika fajn, ta funguje. Řeším jen vybíjení auta přes noc v garáži po 13h a něco na motoru stále bzučí, když není zapnuté zapalování. Přijdu na to, servisu se obloukem vyhnu nebo něco odpálí a bude to ... 😀.
Únor 21, 20214 r K tomu bzučení - když se k auto blížím s klíči třeba v kapse, vítá mě taky takovým bzučením. Zjistil jsem, že otevírá a zavírá regulační klapky přívodu vzduchu do motorového prostoru ve spodní části nárazníku. Tak jestli ji třeba nemáš nějakou seknutou a nesnaží se pořád až vybije baterku... Upraveno Únor 21, 20214 r od jakas
Únor 21, 20214 r Dík kouknu. Přijde mi to z vrchní části ale zkusím. Klapkami to není při zamčeným, nastartovaným autě zavřeny a nebzučí. Upraveno Únor 21, 20214 r od Jan R.
Březen 13, 20214 r Natočil jsem krátké video s probliknutím ukazatelů teploty chladící kapaliny a stavu paliva v nádrži. Žádná OTA aktualizace zatím nepřichází. probliknutí ukazatelů.mp4
Březen 13, 20214 r A ještě jedna nová příhoda. Za jízdy, aniž bych cokoliv mačkal jsem byl z ničeho nic odhlášen z infotainmentu a spustil se konfigurační pomocník. Opětovné přihlášení hlavního uživatele (mě) končilo chybovou hláškou. Přihlášení se podařilo až další den.
Březen 23, 20214 r před 42 minutami, ZbynekA napsal: Tady už je dlouho klid, že by se to už nesralo? Majitelé vzteky rozlámaly klávesnice.
Březen 23, 20214 r před 11 minutami, Rapid1.0 napsal: Majitelé vzteky rozlámaly klávesnice. Ne, mají auta již několik dnů/týdnů v servisech a čekají jak se to vyvrbí, takže zatím není o čem psát. Doufám, že jsem touto humornou poznámkou nenaštval majitele OIV, někteří třeba na tom opravdu mohou i takto být. Asi nám již začíná z toho covidu a z těch všech omezení a neustálého sezení u PC trochu hrabat.
Březen 23, 20214 r Kolegyně má dva týdny staré auto v servisu, kde nevědí co s tím. Řeší to ŠA. Infotainment padá do zeleného pruhu, na digi budíkách hlášky o nefunkční kde čem, levá strana klima na mrazák, pravá topí na plnej kotel a další srandy... Takže tak. Po roce výroby stejný problémy.. Novější SW nemají, tak neví co tam nahrát 🙄.
Březen 23, 20214 r Já taky už 2 týdny v servisu a přímo v MB a nevědí co s tím, čekám na papír, že to nejde opravit a dobropis 😀.
Březen 23, 20214 r Aktuálne v servisu přehrán SW na verzi 1668 a zlepšení nepozoruji. Parkovací asistent (ne)funguje jak se mu zrovna chce.
Březen 23, 20214 r Jak tady delší dobou ničím nepřispívá TragedieJZD, tak bude něco opravdu špatně :-)
Březen 23, 20214 r Největší sranda ke, že už začínají být nervózní i dlouholetí zapřísáhlí příznivci a nekritičtí obdivovatelé škodovek 😂
Březen 23, 20214 r 4 hours ago, Jan R. said: Já taky už 2 týdny v servisu a přímo v MB a nevědí co s tím, čekám na papír, že to nejde opravit a dobropis 😀. No, zrovna tebe dne tady varovali. Ale doufám že ti to brzo opraví.
Březen 23, 20214 r JJ beru to šel jsem do rizika. Tohle bude vada z linky nikdo takový problém neměl. V pohodě jsou horší věci.
Březen 24, 20214 r Ahoj, člověče mně to taky blikalo jako tobě, ale po poslední aktualizaci mi to už nebliká. Na to by měla být už aktualizace podle mého hotová. Nevěřím, že to přestalo samo z ničeho nic. Jinak já po poslední reklamaci nemám žádné problémy (ťuk, ťuk, ťuk,...).
Březen 24, 20214 r @jakas mne to tiež tak preblikávalo zo začiatku a potom to po nejakej aktualizácii prestalo a už som to viac ako mesiac nevidel podobne ako @Pawlisko 20210109_093440.mp4
Březen 24, 20214 r Ahojte, tak aby tu nebolo tak ticho, pridám niečo aj ja, to auto dokáže stále niečím prekvapiť, ak si myslím, že mi už vybehli všetky chyby, ktoré mohli ( a že ich bolo), Octa IV ma vždy rýchlo vyvedie z omylu.. tentokrát si zmyslela, že mi nefunguje zadná pravá smerovka.. VID_20210324_112313.mp4
Březen 24, 20214 r Druhý den to ale zmizelo ne? Já měl něco podobného jednou, při zamčení a 4h stání to nadobro zmizelo
Březen 24, 20214 r Uvidím zajtra, video je dnešné. Ale auto bolo zamknuté a odstavené kým som bol u zákazníka a nezmizlo, a áno ako píšeš, všetky závady po odstavení zmiznú.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.