Georgius Vloženo 9. Září 2021 Sdílet Vloženo 9. Září 2021 V 2. 9. 2021 na 10:41, Nocturnal napsal: Ahoj, búchanie zozadu - pýtaj sa v servise na zámok pravého zadného sedadla, majú to oficiálne nahlásené ako závadu, mali by o tom vedieť, mne ho vymenili a odvtedy je pokoj. Čo sa týka Adblue - je to veľmi individuálne, ja som tankoval už 2x ( mám 36.600 km) a aktuálne do výmeny 18.000 km, kolega má o chvíľu 50.000 km a dolieval len raz, ale už mu hlási, že potrebuje. Potvrzuji ten zamek prave sedacky. Klepe na nerovnostech. Ja s tim jdu na sevis pristi tyden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-MarťaS- Vloženo 9. Září 2021 Sdílet Vloženo 9. Září 2021 před 9 hodinami, Georgius napsal: Potvrzuji ten zamek prave sedacky. Klepe na nerovnostech. Ja s tim jdu na sevis pristi tyden. Jako opěradla? Tzn při sklopené to nedělá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgius Vloženo 13. Září 2021 Sdílet Vloženo 13. Září 2021 jop, bez rodiny jezdim se sklopeným opěradlem a mám klid, protože jinak bych to auto hodil ze skály.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 13. Září 2021 Sdílet Vloženo 13. Září 2021 Řešil jsem kdysi to samé na Mondeu. Pomohla tenká smršťovací folie a fén na ten hák, do kterého zapadá západka. Nevím, jestli to má OIV stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
das_auto Vloženo 13. Září 2021 Sdílet Vloženo 13. Září 2021 U Fordu normální a Škodovky se s tím házejí ze skály😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 14. Září 2021 Sdílet Vloženo 14. Září 2021 před 6 hodinami, Bubaq napsal: Řešil jsem kdysi to samé na Mondeu. Pomohla tenká smršťovací folie a fén na ten hák, do kterého zapadá západka. Nevím, jestli to má OIV stejně. Stačilo by dávat na ten plast gumový doraz, jak bývalo kdysi. Jak to opěradlo rozděláji, to strhnou ten polstr a znovu nalepí … Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-MarťaS- Vloženo 14. Září 2021 Sdílet Vloženo 14. Září 2021 V 13. 9. 2021 na 22:14, Georgius napsal: jop, bez rodiny jezdim se sklopeným opěradlem a mám klid, protože jinak bych to auto hodil ze skály.... Já zprava vzadu slyšel spíš takový povrzávání, než klepání. Zkusil jsem opěradlo sklopit a zdá se že to fakt přestalo. Ještě to musím chvíli sledovat, abych si byl jistý, že to bylo tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgius Vloženo 14. Září 2021 Sdílet Vloženo 14. Září 2021 jj, vrže a klepe. Nejhorší je, že se to zhoršuje. Už nejsem línej zastavit a sklopit sedačku když na to zapomenu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgius Vloženo 14. Září 2021 Sdílet Vloženo 14. Září 2021 @das_autohele u starýho auto mi to neva :-), to tak k tomu nějak patří a neřešim to, ale rok starý auto s cenovkou přes 700 tisíc?? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 15. Září 2021 Sdílet Vloženo 15. Září 2021 Staci ten uchyt v karoserii omotat kobercovou paskou primeranej hrubky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik42 Vloženo 15. Září 2021 Sdílet Vloženo 15. Září 2021 před 12 hodinami, Sranki napsal: Ja som to vyriešil izolačnou páskou a je klud pneu tlak na 2,6 a je pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik42 Vloženo 15. Září 2021 Sdílet Vloženo 15. Září 2021 Ja som to vyriešil izolačnou páskou a je klud pneu tlak na 2,6 a je pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 15. Září 2021 Sdílet Vloženo 15. Září 2021 2.6? Fíha….. to je víc než dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 15. Září 2021 Sdílet Vloženo 15. Září 2021 Já mám od začátku 2,8atm a O.K. Ale já furt něco tahám nebo ve 4 lidech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 16. Září 2021 Sdílet Vloženo 16. Září 2021 @Sranki oblepil sem a je ticho jak v kostele👌🏼 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgius Vloženo 24. Září 2021 Sdílet Vloženo 24. Září 2021 dneska jsem se vrátil ze servisu a v autě klídek pohoda - konečně. Zámek opravený na záruku, + jsem nechal nakódovat zadní světla pro denní svícení a prý byla svolávačka na sw tak se přehrávalo, ale kluci nebyli moc sdílní co. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zachyn Vloženo 20. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2021 Teda díky za nápovědu k tomu klepání v zadním zámku opěráku, je to opravdu ono ....takových nervu a taková blbost... K sedačce mám další simplyclever. Pořád si seřizuji opěradlo u řidiče. Už si připadám jak blázen, skoro každou cestu to musím nějak štelovat.... Je to popsáno někde na fórech - vadná konstrukce opěradla. V určitých případech to Škoda uznává a na záruku vymění.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgius Vloženo 20. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2021 no tak já nejsem ani měsíc po servisu a začalo to klepat zas. úplně stejně jako předtim :-( + se neskutečně s*ere připojení carplay, jedna jízda je v pohodě, v další se telefon několikrát odpojí za cestu... ten poslední update se fakt nepovedl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 20. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2021 @zachyn jj taky sem mel to operadlo, na zaruku vymenili celou kostru sedacky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 21. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2021 @zachyn @RDMBROtázka je kdy ti to měnili na tu záruku. Od nějakého data do manuálu přidali, že časem se opěradlo může hnout a že se jedná o vlastnost. Nedivil bych se, kdyby nyní již záruční opravy odmítali. Každopádně to se netýká jen Octavie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2021 Je to od začátku, tohle je vydané 8.12.2019 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 21. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2021 @Rapid1.0 jak pise Jan v manualu uz to bylo davno... jinak ja mam auto 08/20 a menili mi to 02/21 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 21. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2021 @Jan R. @RDMBR Aha, díky chlapci za objasnění. Nevím proč jsem měl za to, že to tam přidali až následně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LubDud Vloženo 21. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2021 Rapid: jak si na tom s tím RS? na kdy ti posunuli termín? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gater Vloženo 7. Únor 2022 Sdílet Vloženo 7. Únor 2022 Už dvakrát se mi stalo, že auto neregistruje zapnutý bezp. pás. Výsledkem je hláška něco jako "proaktivní ochrana cestujících je neaktivní" tzn. v tu chvíli nefungují ani airbagy a auto asi 10 minut pípá jak o život. Znovu zacvaknout pás nebo nastartovat v tu chvíli nepomohlo. Máte někdo podobnou zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.