PETR258147 Vloženo 5. Září 2020 Sdílet Vloženo 5. Září 2020 Zdravím , prosím o radu , při nerovnosti (vjíždění do hrbolate křižovatky ) , když se auto jakoby rozhoupe tak jdou slyšet tupe rány od přední nápravy v intervalu jak se auto hloupé . Pořadí někdo co by to mohlo být ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSc Vloženo 11. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2020 Zdravím, asi mám podobný problém (1.8 TSI 2014). Jen podotýkám, že stabilizační tyčky, a vše kolem kol bylo zkontrolováno známým na STK. Napadá Vás něco? Díky IMG_E2746.MOV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Stenly Vloženo 11. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2020 u mě to byla tyčka na levé straně - spodní čep a vzadu to doplňoval urezlý štít brzdy pod horním šroubem :-( 206tkm Opraveno a je klid :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSc Vloženo 12. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2020 U mě je spiš slyšet ze předu. Ja to mel u lavici a pry cepy, tycky vše kolem kol jsou v pohodě. Mám tam 100 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.