Září 15, 20213 r Autor 1.5 TSI v manuálu, 20 km/h na dvojku cuká, můžu nechat chvilku nastartováno, nebo se hned rozjet, výsledek stejný
Září 16, 20213 r Klokana nemám, ale popojíždění s tímto motorem po parkovišti nebo v koloně je zážitek. Dnes jsem dával auto na výměnu oleje s dotazem, jestli je nějaký novější software, tak jsem zvědavý.
Srpen 23, 20223 r Stejný problém - studeny start a cukání jak v autoškoly O4, 2021, najeto 26000, manuál 1.5 TSI. dale mě trápí divné cvakani při jízdě na delší vzdálenost - jakmile auto jede v kuse cca 200 km, tak při následném parkování (nízké otáčky, neutrál při zaparkovani tak v autě , respektovat z motoru je takové zvláštní cvakani/kloktani….. následně auto vychladne a při opětovném startu to necvaka…. Hrozny - jsem zvědav až pojedu na garancku co mi řeknou
Srpen 26, 20223 r Je to zajímavé, ale na to cukání má zjevně vliv i počasí. Někdy to necuká vůbec, někdy si jen tak lehce škubne první metry a někdy poskakuji cca 100 metrů, než vyjedu z parkoviště a přeřadím na 3ku, kdy to přestane. Necuká, pokud nastartuji a nechám to tak minutu běžet.
Srpen 30, 20223 r hodně a opravdu hodně je toho napsáno výše. Sám jsem tohle kdysik měl.........ale měl jsem za to,že problém navždy vyřešen, ale asi né jak čtu
Srpen 31, 20223 r ...preto som 1.5 tsi vymenil za 2.0 tdi hoci pri dsg to cukanie nebolo az tak badatelne...
Listopad 21, 2024Lis 21 Jedu druhou nádrž OMV 100 a po cukání ani stopy. Někde jsem to četl a fakt to funguje. Upraveno Listopad 21, 2024Lis 21 od pava
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.