Georgius Vloženo 15. Září 2021 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2021 1.5 TSI v manuálu, 20 km/h na dvojku cuká, můžu nechat chvilku nastartováno, nebo se hned rozjet, výsledek stejný 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 16. Září 2021 Sdílet Vloženo 16. Září 2021 Klokana nemám, ale popojíždění s tímto motorem po parkovišti nebo v koloně je zážitek. Dnes jsem dával auto na výměnu oleje s dotazem, jestli je nějaký novější software, tak jsem zvědavý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hejo Vloženo 16. Září 2021 Sdílet Vloženo 16. Září 2021 Je to presne tak ,ako píše Georgius. Presne ten istý motor , len ho mám v Scale. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lívyczech Vloženo 23. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2022 Stejný problém - studeny start a cukání jak v autoškoly O4, 2021, najeto 26000, manuál 1.5 TSI. dale mě trápí divné cvakani při jízdě na delší vzdálenost - jakmile auto jede v kuse cca 200 km, tak při následném parkování (nízké otáčky, neutrál při zaparkovani tak v autě , respektovat z motoru je takové zvláštní cvakani/kloktani….. následně auto vychladne a při opětovném startu to necvaka…. Hrozny - jsem zvědav až pojedu na garancku co mi řeknou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobil-man Vloženo 26. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2022 Je to zajímavé, ale na to cukání má zjevně vliv i počasí. Někdy to necuká vůbec, někdy si jen tak lehce škubne první metry a někdy poskakuji cca 100 metrů, než vyjedu z parkoviště a přeřadím na 3ku, kdy to přestane. Necuká, pokud nastartuji a nechám to tak minutu běžet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 30. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2022 hodně a opravdu hodně je toho napsáno výše. Sám jsem tohle kdysik měl.........ale měl jsem za to,že problém navždy vyřešen, ale asi né jak čtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delet Vloženo 31. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2022 ...preto som 1.5 tsi vymenil za 2.0 tdi hoci pri dsg to cukanie nebolo az tak badatelne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.