Prosinec 20, 20204 r V 19. 12. 2020 na 9:14, RDMBR napsal: Kde tohle najdu v té nové appce MyŠkoda? Ono je tím asi myšleno, že údaje, které máš k dispozici v telefonu (app MyŠkoda) můžeš prohlížet přímo v infotainmentu (po spojení přes smartlink a spuštění aplikace MyŠkoda). Moc mi ale nedává smysl k čemu to vůbec je dobré, když stejné údaje můžeš prohlížet v infotainmentu i bez spojení s telefonem?!
Prosinec 20, 20204 r novou aplikaci MyŠkoda jsem si už nainstaloval, ale nevím, kde je chyba. Po spojení se Smartlink (Fabia III) se mi ukazuje pouze pár ukazatelů (Sportovní, Dynamický a Moje) a v mobilu potom nefunguje jak má. Např. jízda se mi uloží a zobrazí data jen třeba z půlky celkové jízdy. Již jsem řešil tento problém i s aplikaci Connect přímo přes Škodovku a jejich odpověď byla tak obecná a nejasná, že jsem apli smazal.
Únor 27, 20214 r V podstatě od začátku, co mám svého Scouta, mě zlobí aplikace myŠkoda. Už jsem to nevydržel a napsal na infolinku Škody: 1. celkově je komunikace s autem pomalá 2. při požadavku na aktualizaci stavu uzamčení vozu velmi často vyhodí po dlouhém točení kolečka chybovou hlášku, viz příloha; a stav neaktualizuje 3. při požadavku na spuštění topení velmi často vyhodí po dlouhém točení kolečka chybovou hlášku jako v bodě 2; ale topení spustí 4. z aplikace občas zmizí můj vůz, po odhlášení a opětovném přihlášení se opět objeví 5. jízdní data nefungují spolehlivě - např. si vymýšlí tankování, která neproběhla (třeba po 41 km jsem určitě netankoval, ale aplikace si to myslí), v jízdních datech některé jízdy chybí, nebo si aplikace myslí, že proběhly jindy 6. na kartě stavu vozu bych uvítal informaci o napětí 12V akumulátoru vozu a také o množství AdBlue v nádrži, případně další informace Ku podivu se rychle ozvali s požadavkem na doplnění VIN, typu mobilu a verzi androidu. Jsem zvědav, na co přijdou, moc si od toho neslibuju. Říkal jsem si ale, že když se nebudeme ozývat, tak se nic nestane.
Únor 28, 20214 r Psal jsi na infolinku? Já v autě nemám Connect vůbec nainstalovaný ( ve smlouvě je 3 roky zdarma) prodejce nevěděl co s tím.
Únor 28, 20214 r Jj, na infolinku jsem jim to poslal. Jenže mě došlo, že podobně divně se chová i webová aplikace, takže aplikací myŠkoda to asi úplně nebude :-( Tak jsem jim to taky napsal, uvidíme, jestli s tím budou něco dělat.
Březen 1, 20214 r @jakas s Care Connect mám úplne rovnaké problémy ako Ty a plánoval som sa na to spýtať v servise pri najbližšej návšteve.. Mne ale asi 2x spustenie kúrenia zafungovalo tak že dokonca na mobile zobrazovalo zostávajúci čas kúrenia.. To by bolo sveta žiť keby to tak fungovalo stále :D Tak som zvedavý čo Ti na to odpíšu ešte..
Březen 6, 20214 r Takže odpověď z infolinky: mrzí nás, že máte se službami ŠKODA Connect potíže. Pro oživení mobilní aplikace vyzkoušejte prosím následující postup s jejím vynuceným ukončením: u aplikace zvolte "Vynutit ukončení" . Dále v nastavení telefonu- aplikace - přejděte do úložiště a vymažte cache. Aplikaci neotevírejte, ale rovnou odinstalujte. Stáhněte verzi aplikace 3.8.0 znovu z Google Play a naistalujte. Po provedení krátké jízdy zaparkujte vůz, zamkněte a počkejte pár minut než se odešlou data z vozu. Následně prosím zkontrolujte ovládání topení a případně stav dat v aplikaci . V případě, že budou některé potíže přetrvávat, prosíme o jejich popis a zdokumentování screeny vč. data a času. Vše předáme kolegům k analýze a podklady budou sloužit k dohledání projevů v systému.
Březen 6, 20214 r Doporučený postup jsem provedl a první načtení údajů a aktualizace proběhla celkem v pohodě (normálně pomalu). Ovšem následně už klasika s chybovou hláškou a to i v mobilní aplikaci a ve webové verzi. Tak jsem jim tam napsal znovu.
Březen 16, 20214 r před 8 hodinami, RDMBR napsal: Tohle kdyz rozkliknete tak mate co? Ve verzi 4.0.0 to mám jako Ty. Když se pokusím otevřít tu položku, požádá o potvrzení přístupu k digitálním službám. A přeskočí na výchozí obrazovku vozu a tak pořád dokola bez změny.
Březen 16, 20214 r @jakastak to uz sem z toho jelen...asi to zavisi i na vybave auta nebo ja nevim🤷🏻♂️
Březen 18, 20214 r apka mi fungovala jeden den, pak mi pořád psala, že auto je nedostupné a po poslední aktualizaci na iPhone už jenom logo Škoda na černém podkladu a ani se nenačte :)
Březen 18, 20214 r Ano, poslední aktualizace aplikace je obzvlášť povedená. Stejný problém na android 10. Jenom černá obrazovka.
Březen 18, 20214 r Jj, nejdřív cache a storage, pak reinstal, bez úspěchu. Je to shit. Že se nestydí.
Březen 19, 20214 r @RDMBRiOS aplikace mi po aktualizaci na v. 4.0.0 nabídla hodnocení vozu a byla tam i staronová položka "digitální manuál". Jelikož jsem ale včera dělal reset auta do továru (po vytažení pojistky kvůli šedému globusu se následně nenačítal Marketplace a tohle byl pokus o jeho vyvolání, kupodivu pomohlo) a zlobilo vytvoření hl. uživatele, odstranil jsem a znovu přidal auto do mobilní appky. Zmizelo hodnocení a digi manuál, objevily se "digitální služby", které ale při pokusu o spuštění hází error. Tak jsem dle hlášky reportoval na infolinku :D
Březen 19, 20214 r @Michal T. taky mam prave 4.0.0. a zadny digitalni navod a hodnoceni vozu tam neni🤷🏻♂️ msm jinak Xs
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.