Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

V 19. 12. 2020 na 9:14, RDMBR napsal:

Kde tohle najdu v té nové appce MyŠkoda?

EC433F51-B289-461B-A9E8-7CFAA83F996B.jpeg

Ono je tím asi myšleno, že údaje, které máš k dispozici v telefonu (app MyŠkoda) můžeš prohlížet přímo v infotainmentu (po spojení přes smartlink a spuštění aplikace MyŠkoda). Moc mi ale nedává smysl k čemu to vůbec je dobré, když stejné údaje můžeš prohlížet v infotainmentu i bez spojení s telefonem?!

novou aplikaci MyŠkoda jsem si už nainstaloval, ale nevím, kde je chyba. Po spojení se Smartlink (Fabia III) se mi ukazuje pouze pár ukazatelů (Sportovní, Dynamický a Moje) a v mobilu potom nefunguje jak má. Např. jízda se mi uloží a zobrazí data jen třeba z půlky celkové jízdy. Již jsem řešil tento problém i s aplikaci Connect přímo přes Škodovku a jejich odpověď byla tak obecná a nejasná, že jsem apli smazal.

• 1 měsíc později...

Ahoj,

nemáte někdo zkušenost že by aplikace MYŠkoda upozornila na svolávací akci? 

• 4 týdny později...

V podstatě od začátku, co mám svého Scouta, mě zlobí aplikace myŠkoda.

Už jsem to nevydržel a napsal na infolinku Škody:

1. celkově je komunikace s autem pomalá

2. při požadavku na aktualizaci stavu uzamčení vozu velmi často vyhodí po dlouhém točení kolečka chybovou hlášku, viz příloha; a stav neaktualizuje

3. při požadavku na spuštění topení velmi často vyhodí po dlouhém točení kolečka chybovou hlášku jako v bodě 2; ale topení spustí

4. z aplikace občas zmizí můj vůz, po odhlášení a opětovném přihlášení se opět objeví

5. jízdní data nefungují spolehlivě - např. si vymýšlí tankování, která neproběhla (třeba po 41 km jsem určitě netankoval, ale aplikace si to myslí), v jízdních datech některé jízdy chybí, nebo si aplikace myslí, že proběhly jindy

6. na kartě stavu vozu bych uvítal informaci o napětí 12V akumulátoru vozu a také o množství AdBlue v nádrži, případně další informace

Screenshot_20210225-120110_MyKODA.thumb.jpg.4adb13f94476f12affca2601fcde790b.jpg

Ku podivu se rychle ozvali s požadavkem na doplnění VIN, typu mobilu a verzi androidu.

Jsem zvědav, na co přijdou, moc si od toho neslibuju. Říkal jsem si ale, že když se nebudeme ozývat, tak se nic nestane.

Psal jsi na infolinku? Já v autě nemám Connect vůbec nainstalovaný ( ve smlouvě je 3 roky zdarma) prodejce nevěděl co s tím.

Jj, na infolinku jsem jim to poslal.

Jenže mě došlo, že podobně divně se chová i webová aplikace, takže aplikací myŠkoda to asi úplně nebude :-(

Tak jsem jim to taky napsal, uvidíme, jestli s tím budou něco dělat.

@jakas s Care Connect mám úplne rovnaké problémy ako Ty a plánoval som sa na to spýtať v servise pri najbližšej návšteve.. Mne ale asi 2x spustenie kúrenia zafungovalo tak že dokonca na mobile zobrazovalo zostávajúci čas kúrenia.. To by bolo sveta žiť keby to tak fungovalo stále :D Tak som zvedavý čo Ti na to odpíšu ešte..

Takže odpověď z infolinky:

mrzí nás, že máte se službami ŠKODA Connect potíže.

Pro oživení mobilní aplikace vyzkoušejte prosím následující postup s jejím vynuceným ukončením:

u aplikace zvolte "Vynutit ukončení" . Dále v  nastavení telefonu- aplikace - přejděte do úložiště a vymažte cache.  Aplikaci neotevírejte, ale rovnou odinstalujte. Stáhněte verzi aplikace 3.8.0 znovu z Google Play a naistalujte.

Po provedení krátké jízdy zaparkujte vůz, zamkněte a počkejte pár minut než se odešlou data z vozu.

Následně prosím zkontrolujte ovládání topení a případně  stav dat v aplikaci .

V případě, že budou některé potíže  přetrvávat, prosíme o jejich popis a zdokumentování screeny vč. data a času.

Vše předáme kolegům k analýze a podklady budou sloužit k dohledání projevů v systému.

Doporučený postup jsem provedl a první načtení údajů a aktualizace proběhla celkem v pohodě (normálně pomalu).

Ovšem následně už klasika s chybovou hláškou a to i v mobilní aplikaci a ve webové verzi.

Tak jsem jim tam napsal znovu.

• 2 týdny později...

Tohle kdyz rozkliknete tak mate co?

48C33A79-27F1-4FD1-BA97-9A9211E10490.jpeg

Upraveno od RDMBR

Ja tam mám návody...

Po aktualizaci na 4.0.0 (pod iOS) tam mám nově "Hodnocení vozu"...

A co mate za vybavu? Ja mam Style plus, ze srpna

Style plus, srpen 

connect_4.thumb.jpg.e71694773b26f769c2b700abfa393e06.jpg

@Datel tak to je dobre teda😄 uplne jinak to je

před 8 hodinami, RDMBR napsal:

Tohle kdyz rozkliknete tak mate co?

48C33A79-27F1-4FD1-BA97-9A9211E10490.jpeg

Ve verzi 4.0.0 to mám jako Ty.

Když se pokusím otevřít tu položku, požádá o potvrzení přístupu k digitálním službám.

A přeskočí na výchozí obrazovku vozu a tak pořád dokola bez změny.

Ne, ne. Samsung S20+

@jakastak to uz sem z toho jelen...asi to zavisi i na vybave auta nebo ja nevim🤷🏻‍♂️

apka mi fungovala jeden den, pak mi pořád psala, že auto je nedostupné a po poslední aktualizaci na iPhone už jenom logo Škoda na černém podkladu a ani se nenačte :) 

Ano, poslední aktualizace aplikace je obzvlášť povedená. Stejný problém na android 10. Jenom černá obrazovka.

@pinkano zkousels odinstalovat a zpet instalovat?

Jj, nejdřív cache a storage, pak reinstal, bez úspěchu. Je to shit. Že se nestydí.

@RDMBRiOS aplikace mi po aktualizaci na v. 4.0.0 nabídla hodnocení vozu a byla tam i staronová položka "digitální manuál". Jelikož jsem ale včera dělal reset auta do továru (po vytažení pojistky kvůli šedému globusu se následně nenačítal Marketplace a tohle byl pokus o jeho vyvolání, kupodivu pomohlo) a zlobilo vytvoření hl. uživatele, odstranil jsem a znovu přidal auto do mobilní appky.

Zmizelo hodnocení a digi manuál, objevily se "digitální služby", které ale při pokusu o spuštění hází error. Tak jsem dle hlášky reportoval na infolinku :D

@Michal T. taky mam prave 4.0.0. a zadny digitalni navod a hodnoceni vozu tam neni🤷🏻‍♂️ msm jinak Xs

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.