Martin_TDi Vloženo 16. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2018 Držím Ti palce ať je to co nejdříve doma ! Pekná konfigurace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 26. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 (editace) Takze iba doplnim,aka je teraz vyroba Superbu rekordne kratka.Objednane 8.11.2018,vyrobene dnes 26.11.,to znamena ze to zmakli za 18 dni.Fakt fofr Zeditujem sam seba....7.12 je u dealera..... Dokument11804349552.pdf Editováno: 7. Prosinec 2018, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_TDi Vloženo 26. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 Tak tomu teda říkám fofr ! Je to asi tím, že auta střední třídy ochabují v zájmu lidí a začínají dominovat SUV-čka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 26. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 A lidé taky asi čekají na FL S3. I tak je to fofr, 18dní od objednávky. Teďka budeš jen čekat na telefon od prodejce. Ty termíny co tam píší v tom dokumentu asi budou nahozené s rezervou že ? Tipuji že do týdne od výroby musíš mít auto doma né ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 26. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 Dnes jsem zrovna dával svého na garančku a bavil se s prodejcem a říkal mi, že Supa momentálně objednávají jen firmy, nebo spíše až na vyjímky jen firmy. Lidi jdou dnes do Kožaka a tu jeho nepovedenou derivaci Karoqa. Takže asi o je ten důvod, proč jsou ty dodací lhůty tak rekordně krátký. A prý taky pokud v FL výrazně něco nezmění, tak se moc prodávat nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 26. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 Vzhladom aj k motorizacii 1,5 TSI je to fakt rychlost.Predajca sluboval do 5 tyzdnov,sam je prekvapeny.Ale je to tym,ze Superb momentalne uplne ze total max priorita u Skodovky. Prvy stlpec su realne,potvrdene terminy,tie vedla su planovane.Predpokladam,ze do 2 tyzdnov bude u dealera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 Takze....ani nie mesiac od zadania objednavky je auto u dealera..... 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 WoW....příští týden už budeš jezdit a užívat. Krásnej Prosím dej pak zprávu zda při dvouválcovém režimu cítíš drobné dunění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 U mna sa to este natiahne Michale... Ja ho chcem v TP 2019...takze ho prihlasia az 2 ledna najskor....no a potom kvoli zlave este bude u nich do unora....uvidime...peniaze mam nachystane,kludne ho vyplatim a snad ho daju skor ako zaciatkom brezna... Inak....dvojvalcovi rezim som teraz testoval na Octavii po FL....Inak neskutocne,pre mna po dizly uplne neskutocne tichy motor/ani si neviem predstavit,aky bude v Superbe...to bude asi ako hybrid/....ale to dunenie som si u Octavky vsimol....uvidim,ci to bude aj u Superba...v Lednu mi ho urcite na nejaky vikend pozicaju...tak to testnem a pisnem....ale poviem ti...tesim sa ako maly kluk? A teraz pozeram...ze u teba si nejako pospisili....ty uz tusim lietas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 Máš tam paměť sedadla spolujezdce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 Jo,co som zbezne stihol pozriet,je tam vse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 10. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2018 Ja lítám jako drak. Ano u mě si pospíšili o tři týdny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiben Vloženo 10. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2018 Auto na dvore a chodit se na neho jen divat pres plot to bych asi nevydrzel Mam Superba od zari a odpojeni 2 valcu vubec neslysim. Akorat s tempomatem mne to I pri ustalene jizde velice malo odpojuje a nevim proc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D_S Vloženo 8. Březen 2019 Sdílet Vloženo 8. Březen 2019 Hezký den, oficiální objednávka k dealerovi odeslána 14.01.2019, k dealerovi doručeno auto 06.03.2019, předání domluveno na 13.03.2019. (Superb, 2.0 140Kw, L/K, + asi vše co šlo doobjednat krom tažného zařízení a vnějšího chromování). Dan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scenic Vloženo 11. Březen 2019 Sdílet Vloženo 11. Březen 2019 (editace) Tak auto (Superb Combi 2.0TDI 140Kw, Style),objednané dnes ráno a predpokladaný kalendárny tyždeň výroby je 16... Tak som zvedavý, či sa to skráti alebo predlži. EDIT: Dnes tam už svieti 16.4.2019, tj. ako predpokladal predajca, do 8 týždňov od objednania. EDIT2: Objednané 11.3.2019, dodané k predajcovi 15.4.2019, odovzdávanie 17.4.2019. Celkom si švihli. Editováno: 22. Duben 2019, autor: Scenic nové informácie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 3. Květen 2019 Sdílet Vloženo 3. Květen 2019 Auto objednáno 26.3. včera tj. 2.5. dovezeno k prodejci, krásných 5 týdnů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomaxus Vloženo 8. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2019 Zdravím, jak dlouho podle Vašich zkušeností trvá dodání k prodejci a převzetí? Auto minulý týden vyrobeno. Díky za Vaše zkušenosti :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 8. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2019 V 26.11.2018 na 9:03, Patrik1971 napsal: Takze iba doplnim,aka je teraz vyroba Superbu rekordne kratka.Objednane 8.11.2018,vyrobene dnes 26.11.,to znamena ze to zmakli za 18 dni.Fakt fofr Zeditujem sam seba....7.12 je u dealera..... Dokument11804349552.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 8. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2019 u mne to bylo minule cca 3 dny. V patek vyrobeno, v pondeli uz to bylo u dealera a ve stredu jsem vyzvedaval. Uvidime, jak to bude letos. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomaxus Vloženo 8. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2019 Díky moc za reakce. před 35 minutami, deathskull napsal: u mne to bylo minule cca 3 dny. V patek vyrobeno, v pondeli uz to bylo u dealera a ve stredu jsem vyzvedaval. Uvidime, jak to bude letos. Kéž by to bylo podobně. Klidně i 5 dní :-) Jen pro informaci, na co se těším jako malé dítě: Škoda Superb L&K 2,0 TSI 200 kW 7°DSG 4x4 Černá Magic Černý interier Kola TRINITY 8Jx19" Paket L&K COMFORT Paket MULTIMEDIA Paket SAFETY Infotainment Online 1 rok + Care Connect 1 rok Mobilita Plus Prodloužená záruka na 5 let, do 150.000 km REAR VIEW CAMERA Zadní stěrač Progresivní řízení Elektricky ovládané střešní okno PAD Odkládací síť pod zadním platem Masážní funkce pro elektrické sedadlo řidiče Přídavná ochrana pohonné jednotky+podvozku Tažné zařízení, sklopné Tříram.kožený multif.volant vyhřívaný pro radio+telefon+ DSG Nezávislé přídavné topení Digitální přístrojový panel Rezervní kolo (neplnohodnotné), sada nářadí Chrom paket I Chrom paket II Oboustranný koberec do zavazadlového prostoru 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomaxus Vloženo 8. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2019 Je to objednávané ještě před FL. V ceníku to mělo toto označení a ceny: Paket L&K COMFORT wc7 13 223,00 Kč Paket MULTIMEDIA wc9+ 24 793,00 Kč Paket SAFETY wce+ 13 471,00 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mhhory Vloženo 8. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2019 přesně tak, u nového modelu "facelift" je to už ve standardu v ceně u Laurin Klementu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomaxus Vloženo 8. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2019 Nepočkal - prodejci strašili se zdražením, omezeným výběrem, z jiného zdroje (mechanici v autorizovaném servisu) pak přišla informace o nevyzkoušených úpravách v motorech.... Tak jsem šel do končící verze. Jsem si ale jistý, že litovat nebudu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2019 No minimalne podle vzhledu a cenove politiky u vetsiny verzi to byl proziravy krok. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 8. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2019 jj, taky mne to tak prijde. U stylu jsem cekal, ze toho bude trosku vic, ale ve vysledku si musis za vsechno priplatit... coz pred FL toho tolik nebylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.