Publikováno Říjen 30, 20204 r Pánové máte někdo postup jak sundat masku KQ (gril). Jde to bez demontáže nárazníku? Děkuji za pomoc.
Únor 15, 20223 r Pustil jsem se do výměny rámečku masky. Tak bez demontáže kompletního nárazníku to nejde.
Únor 18, 20223 r Pokud nechcete demontovat celý nárazník, tak doporučuji původní rámeček pilkou na železo na jedné straně naříznout a potom postupně vylámat kombinačkama po obvodě. Sice původní rámeček zničíte, ale vyjde to časově i finančně líp.
Únor 19, 20223 r Já jsem měnil původní chromový rámeček za tento černý: https://www.obautodily.cz/skoda-karoq-ram-predni-masky-sportline-original-cerny-perletovy-efekt-11204cz2665/. Zkoušel jsem i postupně povolovat jednotlivé úchyty pomocí šroubováku, jak je popsáno ve fóru pro Octávky, ale Karoq to má trochu jinak a u světel to nešlo a ke spodním jsem se nedostal vůbec.
Únor 19, 20223 r Já jsem vyměni chromový rámeček za originál černý Demontáž nárazníku neni tak složitá,ale i tak je to pakárna vycvakat rámeček. Bez demontáže se nedostaneš na všechny cvaky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.