Stanislav Mačák Vloženo 31. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2020 Dobrý deň Chcem sa spýtať na takúto chybu motora: Mám Fabiu 1,2 TSI rok výroby 2014. Motor má normálny chod, spotreba nie je zvýšená, no pri zrýchlení mi trhá motor (slabé škubnutie). Toto sa deje pri otáčkach v rozmedzí od 1800 až 2200. Auto pri diagnostike nevykazuje žiadnu chybovú hlášku. Ak by mal niekto takúto skúsenosť ozvite sa čo by to mohlo byť za chybu. Za odpoveď ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 31. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2020 Zkusil bych vyjet nádrž a vzít premiérové palivo a chvíli pozorovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanislav Mačák Vloženo 31. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2020 Dik, skúšal som. Tankujem Shell, každý druhý mesiac dávam V Power. Maximálne dávam OMV benzín. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 31. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2020 (editace) V jinych otackach skubnuti taky je? popr do 1800 nebo 2300 a vice? Problem muze byt v tom zapnuti turba na plno. @Stanislav Mačák Lip bude kdyz budes davat maxxmotion od omv. Nejlip kazdou nadrz. Editováno: 31. Říjen 2020, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 31. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2020 Turbo nebo hadice kolem něj, nebo klasický problém přímovstřiku... karbon v sání, na sacích ventilech nebo ve válci... zjistit lze skrz svíčku endoskopem nebo tak. Shell si jen na premiovku hraje, spíš bych se držel Vervy (95/100), Maxxmotion, Eurooil Optimal, případně VIF. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 31. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2020 (editace) Přesně to co popisuješ se mi také stávalo. Nedělalo to vždy někdy to škublo jednou někdy dvakrát. Tato příčina byla načnutý zapalovací kabel. Zjistil jsem to tak když kabel odešel úplně a motor šel na 3 válec. Kabel byl totálně zoxidovaný v místě kontaktu se zapalovacím modulem. Kontakt v modulu jsem vyčistil koupil nový kabel a vše zase ok. Editováno: 31. Říjen 2020, autor: voltys 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanislav Mačák Vloženo 31. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2020 Dik, za rady kluci. Pozriem sa na to od toho kábla a uvidíme čo sa bude diať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinciak Vloženo 1. Duben 2021 Sdílet Vloženo 1. Duben 2021 Poriesili ste to sklbanie/trhanie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinSKK Vloženo 28. Únor 2022 Sdílet Vloženo 28. Únor 2022 Mam podobny problem s VW golf 1.4 TSI 2010 rocnik. Trha/Cuka az ked prejdem cca 100km predpokladam ze sa vtedy natlakuje turbo- napr ked idem do kopca a samozrejme mam plynovy pedal naplno. Ak je pedal len v polovici ziadne cukanie nie je. Diagnostika nic nezistila. S autom som spravil uz 60tisic km a ziaden problem s autom nebol no momentalne mam 205tisic km. Myslim si ze je to problem samostatneho turba a jeho obtokovom vedeni pricom pri raznom dupnuti na pedal vznikne tlak do turba tak ako je uvedene na obrazku. Samozrejme je to len moja domienka takze budem vdacny za uzitocne rady a tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanislav Mačák Vloženo 28. Únor 2022 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2022 Dobrý deň Problém ktorý som mal s motorom bol v tomto ventile: klikni sem: a ešte mi tam menili samostatné vedenie: klikni sem odvtedy auto šlape ako hodinky. Ak pomôže táto rada budem aj ja rád. Pekný deň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recler Vloženo 8. Květen 2022 Sdílet Vloženo 8. Květen 2022 VID_20220508_191835.mp4 Zdravím, taky mi začal občas trhat motor a dnes mi začal dělat tohle. Neví někdo co by to mohlo být? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tibo78 Vloženo 18. leden 2023 Sdílet Vloženo 18. leden 2023 V 31. 10. 2020 na 10:51, Stanislav Mačák napsal: Dobrý deň Chcem sa spýtať na takúto chybu motora: Mám Fabiu 1,2 TSI rok výroby 2014. Motor má normálny chod, spotreba nie je zvýšená, no pri zrýchlení mi trhá motor (slabé škubnutie). Toto sa deje pri otáčkach v rozmedzí od 1800 až 2200. Auto pri diagnostike nevykazuje žiadnu chybovú hlášku. Ak by mal niekto takúto skúsenosť ozvite sa čo by to mohlo byť za chybu. Za odpoveď ďakujem. Zapalovacia cievka robí diví mal som s nou asi 20 rôznych príznakov opotrebovania vás problém je nedostatočná iskra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fofrik Vloženo 7. Březen 2023 Sdílet Vloženo 7. Březen 2023 V 8. 5. 2022 na 20:03, Recler napsal: VID_20220508_191835.mp4 77 MB · 0 stažení Zdravím, taky mi začal občas trhat motor a dnes mi začal dělat tohle. Neví někdo co by to mohlo být? Díky Zistili ste čo bol problém? Ďakujem za odpoveď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emppu Vloženo 7. Březen 2023 Sdílet Vloženo 7. Březen 2023 Než bych se pustil do nějakého hlubšího bádání, zkontroloval bych, v jakém stavu jsou svíčky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fofrik Vloženo 7. Duben 2023 Sdílet Vloženo 7. Duben 2023 mam presne ten isty problem... vymenil som hydrosteli a aj sviečky a problem pretrváva. Asi dalšie na rade budu kable, cievka, vstrekavacie čerpadlo a ak nepomože to tak vahadla a vačka. Ak nepomože ani toto tak už asi podpalim to auto! :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolkus Vloženo 30. Května Sdílet Vloženo 30. Května Mne to tiez tak rapkalo a nikto si nevedel dat rady az kym jeden mechanik z fachu prisiel na to ze su natiahnute ventily a po vymene pradie krasne tichucko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.