Přejít na obsah

Motor 2.0 TDI 147 kW

Delphin

Doporučené příspěvky

První olej jsem dělal v cca 10 tisících km. Zajíždění stylem řidič slečny Daisy prvních 500 km a pak už jsem se s tím nepáral. ALE! Vždy jsem důsledně ohříval a teprve až měl olej 70 a víc ℃, tak jsem na to šlapal. Faktem je, že jsem ale už dost zpomalil a jezdím většinu času plynule a v klidu. Občas mu ale naložím a podívá se i ke 180 km/h. Druhý olej byl taky po dalších cca 10 tisících a pak už po cca 20 tisících. Teď mám zrovna asi 21 tisíc najeto od poslední výměny a olej to stále nechce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Skutečně? To je zajímavý. Včera jsme koukali do 3 motorů TSI a TDI a nikde nic, jen čirý olej. To zaprvé. A za druhé do 147kW TDI EVO se dává 5W-30, nebo 0W-30 a rozhodně ně 0W-20, která patří jen do 110kW verze. Na to jsi přišel kde, že je normální mít vodu v oleji? Je k tomu oficiální stanovisko výrobce, že v rámci modernizace má být v oleji i voda?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...