Houska #2 Vloženo 13. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2020 Napadlo nás společně s @davi72, @Jan R., @Martin Rušaj, uspořádat srázek či sraz na severu Čech, v okolí Terezína! Zatím nemáme stanovené ani pevné datum, nejspíše jaro 2021, když bude vše možné k setkání. Zde můžeme hýřit nápady a typy co se týká ubytování, výletu, zkrátka vše kolem srazu.🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 13. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2020 Jo dobrý, info pohromadě. Tak potkat se můžeme kdykoliv, jen návštěva muzeí je pasé. Silvestrovský sraz na pumpě vedle Horejska realizovat jde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 13. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2020 Klucí....tak nevim. Dnes jsem měl prac.uraz...zlomený kotnik...operace...takže to vidim až na pristi rok..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houska #2 Vloženo 14. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2020 Aj, cos dělal pro boha?!...tak se hlavně dej do kupy, a ať tě kotník pořádně oservisujou!!!:-)...já jsem také pro, to nechat na příští rok, třeba jaro, abychom někam mohli vyrazit, užít víkend, a @Martin Rušaj to má z nás asi nejdále, že?(já 170 km)...aby nejel na "otočku". Alespoň dvě noci....samo záleží jak se domluvíme, popř. jak se kdo bude chtít zdržet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 14. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2020 No jí to mám trochu dál. Z Ostravy 430 km. Ale to neva. Spojil bych to s něčím, co by pobavilo i manželku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 14. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2020 Já jel na jaře na ten druhý sraz a spojil jsem to s návštěvou muzea Tatry. Se to může uspořádat na půl cesty třeba Špindl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houska #2 Vloženo 15. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2020 (editace) Martine, přesně tak bych to viděl i já! ...mě by se zrovna okolí Terezína zamlouvalo🙂 Editováno: 15. Listopad 2020, autor: Houska #2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 15. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2020 ....a je to kousek do Jetřichovic.To by jste měli taky vidět...krásná příroda.☺ Samozřejmě záleží na domluvě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 17. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2020 Mě to je jedno kde, já rád jezdím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Obe Vloženo 28. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2020 Skvělý nápad! Konečně nějaký sraz u nás v "Sudetech". 😅 Snad na jaře bude přát situace, aby sraz nemusel být nijak omezen. Mohu začít házet nápady? :) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houska #2 Vloženo 29. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2020 Klidně:-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 15. Květen 2021 Sdílet Vloženo 15. Květen 2021 (editace) Co sraz třeba za 14 dní? V Doksech bude sraz starých škodovek, já tam pojedu chtělo by se sraz na srazu? @Houska #2 @Obe @davi72@T.o.m.m.y. Editováno: 16. Květen 2021, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 16. Květen 2021 Sdílet Vloženo 16. Květen 2021 @Jan R. Přijedu😉 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 16. Květen 2021 Sdílet Vloženo 16. Květen 2021 Paráda, já tam jezdím po každé, jezdí i němci a ty jdou na ty přestavby lépe. Tady ofiko info 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houska #2 Vloženo 16. Květen 2021 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2021 Ahoj, dnes se smluvím s manželkou, a když bude chtít vyvezu ji :-)).... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 16. Květen 2021 Sdílet Vloženo 16. Květen 2021 Přímo u Mácháče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houska #2 Vloženo 16. Květen 2021 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2021 (editace) ...a zůstáváte přes noc?....Martine, @Martin Rušaj...co ty? Taky bys to sfouknul? :-)) Editováno: 16. Květen 2021, autor: Houska #2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 16. Květen 2021 Sdílet Vloženo 16. Květen 2021 Já ne, to už bude obsazené. Obvykle přijedu v 10, podívám se k jezeru, pak spanilá, výsledky v 6 většinou odjíždím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houska #2 Vloženo 16. Květen 2021 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2021 a co třeba se ubytovat někde poblíž?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 16. Květen 2021 Sdílet Vloženo 16. Květen 2021 Asi by byla možnost, já ne Pro představu z posledního srazu https://janrichtr.rajce.idnes.cz/Sraz_Doksy/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houska #2 Vloženo 16. Květen 2021 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2021 ..já bych asi zůstal přes noc, protože to mám 250 km...a trochu bych se tam porozhlédl, po kraji :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 17. Květen 2021 Sdílet Vloženo 17. Květen 2021 Tak zkusit se to může, ale je to komunismus https://www.autokemp-klucek.cz/chatka-mini Pak třeba toto https://www.granddoksy.cz/cs/ubytovani-2/ubytovani-a-informace-o-pokojich-obchodni-a-stornopodminky-2021-9.html Ten Covid test tady v Praze veškeré buňky společnosti CovidPass jsou zdarma a potvrzení do emailu, jestli to máte taky tak tam u vás .... Kdo by nechtěl platit to vjezdné ( jde to na dětský domov, za mě OK) ukážu kde nechat auto a kudy tam dojít zadara. Dnes jedná vláda o tom otevření hotelů, snad to klapne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houska #2 Vloženo 17. Květen 2021 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2021 Už jsme si našli nedaleko Doks.😃 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houska #2 Vloženo 17. Květen 2021 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2021 https://rezidence-fami-machovo-jezero.hotel.cz/?gclid=CjwKCAjwqIiFBhAHEiwANg9szksKBEq-_8xRM1Ol-GrVu87_-OvnPr0p4AD0vL-24IhPip4tiDm42xoCLlgQAvD_BwE 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houska #2 Vloženo 25. Květen 2021 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2021 Kluci, mrzí mě to, ale nepřijedeme, manželka onemocněla. 🤕 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.