budis Vloženo 15. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2020 (editace) Zdravim, rodice si poridili z druhe ruky Kamiq 1.5 TSi Style v temer max vybave. Soucasti infotainmentu je i spojeni Smartlink (pro Apple Carplay). Bohuzel jsme zjistili, ze ac Kamiq standardne bezdratovy SmartLink umi, tento vuz jej nemel od koupe aktivovan a funguje tedy jen dratove. Muj dotaz je tedy jasny - je mozne bezdratovy smartlink aktivovat dodatecne? Predpokladam, ze auto veskery nutny hardware uz ma a jde jen o softwarove odemknuti. Diky moc. Editováno: 15. Listopad 2020, autor: budis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jawores Vloženo 25. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2020 Joooo druhý odstavec si mi vzal z úst, doufám že nám na to někdo odpoví. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_K. Vloženo 6. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2020 Přesně, taky mě to zajímá. Ten kabel je otravný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hannys85 Vloženo 20. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2020 Mám sice Scalu (Style) a taky hledám jakékoliv info, zda se dá dodatečně bezdrátový smartlink odemknout..Otázka je jestli je to orpavdu jen o nějaké softwarové úpravě, když to ve Škodovce nechtějí dodatečně zprovoznit. Proč by zbytečně odmítali peníze navíc ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 20. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2020 to bol jeden zdôvodov prečo som nechcel skladové auto lebo to nemalo a ani lauru asistentku a to sa dohrať nedalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Baroch Vloženo 20. leden 2021 Sdílet Vloženo 20. leden 2021 Všiml jsem si, že nově to nabízí aplikace Car Scanner. Bohužel nemám MIB3, abych to ověřil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 20. leden 2021 Sdílet Vloženo 20. leden 2021 Nejde a nepůjde, pokud to nebylo funkční už od začátku. Tzn. pokud nemáš MIB3, tak to bez přídavného dongle nerozchodíš. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Baroch Vloženo 20. leden 2021 Sdílet Vloženo 20. leden 2021 Jestli je to na mě, rozhodně jsem si nestěžoval, že nemůžu mít bezdrátový smartlink, navíc tohle vím. Tahle informace je pro ty, co mají MIB3 a chtějí dodatečně aktivovat bezdrát 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 20. leden 2021 Sdílet Vloženo 20. leden 2021 Omlouvám se, tak to nebylo myšleno. Reagoval jsem i na předchozí příspěvky. Nicméně pokud má někdo MIB3, tak myslím má bezdrát aktivní automaticky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Baroch Vloženo 21. leden 2021 Sdílet Vloženo 21. leden 2021 Bohužel to tak není, nevím proč, zejména jestli ho stačí opravdu jen aktivovat bez dalších úprav. Pouze Karoq (a asi teda i Kodiaq) mají od MR2021 bezdrát od výbavy Ambition automaticky, Scala a Kamiq za příplatek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jftl Vloženo 21. Červen 2021 Sdílet Vloženo 21. Červen 2021 Ja to vyresil pomoci Carlinkit 2. Radeji bych nativni reseni, ale toto je vice nez dobra alternativa ke kabelu. Pouzivam ho cca mesic a spokojenost 95%. Jedinou vytku co k adapteru mam a nevim cim je to zpusobeno, jestli adatapterem jako takovym nebo mozna telefonem...? kdykoli prejizim pres koleje tak se spojeni prerusi na cca 5-10s a pote opet naskoci... Nejdriv jsem si myslel, ze je to zpusobeno otresy prejezdu, protoze k tomu nepouzivam origo kabel a musel jsem docela dost plastu okolo konektoru "uhlodat" protoze origo je nejaky super slim usb-c konektor, tak jestli to tam nejak blbe nesedi, ale to same se deje s origo kabelem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Romaňák Vloženo 15. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2021 Ja mám podľa všetkého MIB3 ale CarPlay a AA bezdrôtovo nejdú. V nastaveniach neviem nájsť ani Wifi. Je možnost to rozchodiť ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paveldvorak Vloženo 21. Březen 2023 Sdílet Vloženo 21. Březen 2023 Já řeším to samé. Dokonce mám Kamiqa u kterého jsem si za bezdrátový SmartLink připlatil a mám ho na objednávce. přesto v autě není a prodejce dělá mrtvého brouka, že mi tedy musí stačit kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viiska Vloženo 22. Březen 2023 Sdílet Vloženo 22. Březen 2023 Ja si jdu pro auto v patek, zadal jsem to specialne pomoci paketu Konektivita, ale po precteni techto prispevku si nemyslim, ze to tam opravdu bude. Nicmene narazil jsem tedka na toto https://www.quadlockcase.eu/products/wireless-carplay-adaptor?variant=40175213838418, nezkousel nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 22. Březen 2023 Sdílet Vloženo 22. Březen 2023 nebude, nejsou chipy, prodejce měl v předstihu informovat že bezdrát nebude, mě to prodejce řekl už kdoví kdy, autu jsem přebírat v únoru a bezdrát, stejně jako některé věci. další kde ŠA chybí chipy, nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paveldvorak Vloženo 23. Březen 2023 Sdílet Vloženo 23. Březen 2023 No mě to prodejce dopředu nesdělil a když jsem chtěl na prodejně při převzetí auta, ať mi ten bezdrát nastaví do telefonu, tak se vymluvil na to, že pro první nastavení je nutný kabel (který jsem sebou samozřejmě neměl), ale že tam určitě je. Stálo mě to tři další návštěvy autorizovaného servisu, než jsem se dozvěděl definitivní informaci, že v tom autě není pro bezdrát HW a že mám smůlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paveldvorak Vloženo 23. Březen 2023 Sdílet Vloženo 23. Březen 2023 Viiska, díky za tip. To vypadá dobře. Objednal jsem, tak se pak podělím o zkušenosti. Několikrát denně rvát kabel do telefonu opravdu netoužím, tak snad to tahle potvora vyřeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viiska Vloženo 24. Březen 2023 Sdílet Vloženo 24. Březen 2023 @paveldvorakDej pak vědět, jak to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paveldvorak Vloženo 29. Březen 2023 Sdílet Vloženo 29. Březen 2023 Tak dneska QuadLock dorazil a pecka. Funguje to jak má. Zapojíš do USB-C v autě, na displeji auta naskočí Airplay obrazovka s názvem pro telefon, na něj se připojíš přes BT a hotovo. Při dalším nastartování už se spojí automaticky. Sežere to sice jeden USB port, ale jinak to maká jako vestavěné. Krabičku jsem oboustrannou páskou nalepil ze spodu schránky pro telefon, takže nikde nechrastí a není vidět. Škodovka má u mě vroubek za nedodání objednané konfigurace, ale tohle je naprosto dostačující náhrada. Ještě jednou díky za tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viiska Vloženo 30. Březen 2023 Sdílet Vloženo 30. Březen 2023 @paveldvoraksuper, zadne latence nepozorujes? je to stabilni? Pripojeni to ma pres wifi, predpokladam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paveldvorak Vloženo 30. Březen 2023 Sdílet Vloženo 30. Březen 2023 Ještě jsem přes to netelefonoval, ale pokud to má nějaké latence, tak oproti kabelovému spojení jen minimální. Waze, což je můj hlavní účel využití, naprosto bez problémů. Jinak ano, jede to přes wifi, ale to nijak nenastavuješ. Jen se připojíš na BT a na telefonu odklepneš povolit Carplay. Spojení se nastaví samo. Jezdil jsem s tím zatím asi jen tři hodiny, ale výpadek žádný. Za mě je to opravdu plnohodnotná náhrada za vestavěné řešení. Tou jednoduchostí zprovoznění jsem byl až překvapen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viiska Vloženo 3. Duben 2023 Sdílet Vloženo 3. Duben 2023 @paveldvorakto zni slibne. S postupem doby je pripojeni stale stejne kvalitni? Neodpojuje se to? Nejake chyby nepozorujes? Nasel jsem na webu quadlock k tomu i par desitek dosti negativnich recenzi, proto se ptam, nez to objednam. A zkusenost z "prvni" ruky je k nezaplaceni. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 3. Duben 2023 Sdílet Vloženo 3. Duben 2023 Obdobu pro AndroidAuto nás ve Fabiich používá již několik a funguje to bez problému, více zde: Už to budou skoro 2 roky co to používám a super, vyzkoušeno i na Kamiqu na Amundsenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hemic Vloženo 31. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2023 Mam potvrzene info od Skody, ze uz konecne jde Smartlink oficialni cestou dodatecne aktivovat, jak dratovy, tak bezdratovy (Samozrejme pouze u infotainmentu s tlacitkem APP, ktere po zmacknuti rika, ze se mate obratit na prodejce, protoze funkce nebyla uvolnena) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 31. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2023 Ano je to tak..jde aktivovat i samostatně jen bezdrátový smartlink, kdo už ho má přes kabel pomocí tohoto klíče..podmínky jsou v popisu.. https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/smartlink-wlan-rozsireni-/p/6VA054830B?fbclid=IwAR1CGuYNKPJkvxxZtwHgWO3rAiWTR5MUUTB6ql0sepIcwyUZcH_u8y0v6Ig Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.