Publikováno Listopad 6, 200618 r http://www.octavia-vrs.com/technical/clima..._off_button.htm Docela zajímavý, ne?
Listopad 7, 200618 r Autor Tak můžu potrvditm že funguje, právě jsem to provedl. Jde o tu vrchní polovinu středního kolečka a opravdu, nejlepší je použít kreditku k jeho vyndání.
Listopad 7, 200618 r abych tomu spravne rozumnel, kdyz vyndam tu horni pulku tak lze vypnout klimu rychleji nez snizovanim rychlosti ventilatoru? Upraveno Listopad 7, 200618 r od Luke288
Listopad 7, 200618 r Autor abych tomu spravne rozumnel, kdyz vyndam tu horni pulku tak lze vypnout klimu rychleji nez snizovanim rychlosti ventilatoru? když vyndáš tu horní půlku a odstraníš z ní ten výstupek viz web Stua, tak se z ní stane plnohodnotný tlačítko, kterým vypneš/ zapneš klimu do stavu OFF
Listopad 7, 200618 r hovno(pardon). tak to je mazec, zejtra zkusim. by me zajimalo, proc to zakrejvaj
Listopad 7, 200618 r Cool, jen poraďte tu kreditku strčit do mezery co je v půlce a vypačit směrem nahoru?
Listopad 8, 200618 r Tak jsem to ráno na parkovišti zkusil a vážně tam kurvítko je a po upilovaní pilníčkem už můžu vypínat klimu přímo Kreditku to chce tenkou, zapřít o střibný proužek a vyskočí to skoro samo. Teď by mě spíš zajímalo, dokážete někdo sehnat tlačítko i s nápisem OFF ?
Listopad 8, 200618 r tiez som sa divil ze v Golfe mam na strednom ovladaci dve tlacitka hore On/Off a dole Dual, v OII nic
Listopad 8, 200618 r Brat v Golfe má na tom spodnom tlačítku ovládanie bufika. Možno aj v OII ak je nainštalovaný... mohol by povedať niekto kto má OII s bufikom
Listopad 8, 200618 r Zajímavé, ale k čemu se to dá prakticky použít ..? Pro vypnutí klimy(kompresoru) slouží ECON. Proč bych vypínal celý CLIMATRONIC?
Listopad 8, 200618 r A Dual ma bejt jako co? Dual je zapnutie/vypnutie ovladania dvojzonovej klimosky ak je vypnute obidva volice nastavuju rovnaku teplotu
Listopad 8, 200618 r Zajímavé, ale k čemu se to dá prakticky použít ..? Pro vypnutí klimy(kompresoru) slouží ECON. Proč bych vypínal celý CLIMATRONIC? třeba k tomu, kdyz chces uplne vypnout vetraky... to jde i bez tlacitka, ale je to na dyl
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.