Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Čaute. Riešim problém že jeden môj známy si po búračke rozhodol že si urobí facelift predných svetiel. Samozrejme sa s nikým neporadil a vznikol problém. Tak mi to priniesol aby som sa na to pozrel. Pôvodné svetlá boli základné halogény a namontoval si tam síce tiež základ faceliftové ale tie už majú led modul na parkovacie a denné svetlá. Tak som sa pozrel do schém a dotiahol som do svetiel chýbajúci káblik k led modulu. V práci mám prístup  ku faceliftovej octavii s takými svetlami takže som si okopíroval kanály prispôsobenia pre Leuchte4 TFL LB4 a Leuchte5 TFL RB32 plus všetky parametre s nimi súvisiace. Kedže mám len VCDS 15,7 tak nemám popisky v long coding pre túto riadiacu jednotku ale tiež neviem či sa tam niečo ešte ohľadom svetiel kóduje. Takže moja otázka pre znalých je-Je problém v tom že som niečo vynechal alebo či vôbec BCM bude vedieť ovládať led modul po facelifte. Je tam rj BCM 5Q0937086AD. Ďakujem. 

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Ahoj, 

řeším stejný problém -záměna halogenů za face , tedy zatím ještě nemám správně napojené PINy ve svazku do světel, protože nemám přístup k novějším schématům na zapojení faceliftových světel, a na netu ani po několikadenním hledání nejsem schopen nikde nic nalézt.

Případnou funkčnost nebo nefunkčnost LED světla v halogenech budu řešit po správném zapojení. Všechny ostatní světla (blinkr, tlumené, dálka) fungují bez úprav ihned po přehození světel.

MOC  PROSÍM kohokoliv , kdo by mohl zvěřejnit, nebo alespoň soukromě poskytnout příslušná schémata (zapojení halogenů pravého + levého, model O3 facelift). Ve Škodovce, kde jsem registrovaný zákazník, se mě vysmáli a poslali do p*****. Kdyby bylo k dispozici i správné nakódování, byl by to příjemný bonus :) . Děkuji všem, kdo nějak poradí, pomůže. Případně pustím nějakou kačku, docela mě ten problém už pálí.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...