Červen 13, 20196 r Ahoj. Chci se jen zeptat, mám octavii facelift 2017 a nejdou mi sklopit zrcátka podržením klíče. Elektrické zrcátka mám. Je tam volba že se dají zrcátka sklopit akorát při každém zamčení vozu, ale to já nechci. Chci sklopit akorát občas a právě u dřívějšího auta jsem sklápěl právě klíčem. Děkuji za odpověď.
Červen 13, 20196 r před 2 hodinami, kodiakk napsal: Ahoj. Chci se jen zeptat, mám octavii facelift 2017 a nejdou mi sklopit zrcátka podržením klíče. Elektrické zrcátka mám. Je tam volba že se dají zrcátka sklopit akorát při každém zamčení vozu, ale to já nechci. Chci sklopit akorát občas a právě u dřívějšího auta jsem sklápěl právě klíčem. Děkuji za odpověď. Uvnitr z vozu jedine, kde stelujes zrcatka, na prave strane vyhrejvani, na leve sklapeni (tedy aspon tak to mam ja).
Září 5, 20195 r Ahoj, mám možnost si z jedné octavie zkanibalizovat na svojí pár drobností - ta moje nemá vnejší samozatmavovací zrcátka, ta pro kanibalizaci je má...jde to nějak snadno přehodit, např jen přecvaknutím skel z kusu na kus? díky
Prosinec 26, 20195 r Chci vyměnit ty dynamické blinkry, můžete mi někdo řict jaké tam jsou šroubky? Torx T6 nebo jiný? Upraveno Prosinec 26, 20195 r od Czermik
Prosinec 14, 20204 r Ahoj 😊 Prosím vás, dá se někde zjistit kolika pinové mám zrcátka? Klasika elektrika, výhřev, blinkr. Trošku jsem se opřel o sloup a sháním nové, nechtějí se mi rozdělávat celé dveře jen abych zjistil kolik je tam drátů 🤦♂️😁 Rok výroby je 2014, předem díky 🚗😊
Prosinec 14, 20213 r Zdravím všechny. Nemáte doma náhodou někdo navíc spodní plastový diĺ bez přísvitu levého zpětného zrcátka na Octavii III? Urazili mi ho, vše je ok kromě rámečku (koupeno ve Škodě) a toho spodního dílu, který se prodává bohužel jako komplet zrcátka za 4 tis. Díky moc všem za připadné info. Honza Upraveno Prosinec 15, 20213 r od Honza Bárta
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.