Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak proc mi nejdou dolu? Poradte? 

Kde ji najdu prosim?

V sekcii Ostatné...

Ahoj. Chci se jen zeptat, mám octavii facelift 2017 a nejdou mi sklopit zrcátka podržením klíče. Elektrické zrcátka mám. Je tam volba že se dají zrcátka sklopit akorát při každém zamčení vozu, ale to já nechci. Chci sklopit akorát občas a právě u dřívějšího auta jsem sklápěl právě klíčem. Děkuji za odpověď. 

před 2 hodinami, kodiakk napsal:

Ahoj. Chci se jen zeptat, mám octavii facelift 2017 a nejdou mi sklopit zrcátka podržením klíče. Elektrické zrcátka mám. Je tam volba že se dají zrcátka sklopit akorát při každém zamčení vozu, ale to já nechci. Chci sklopit akorát občas a právě u dřívějšího auta jsem sklápěl právě klíčem. Děkuji za odpověď. 

Uvnitr z vozu jedine, kde stelujes zrcatka, na prave strane vyhrejvani, na leve sklapeni (tedy aspon tak to mam ja).

Aha, moc děkuji za odpověď 

• 2 měsíce později...

Ahoj, mám možnost si z jedné octavie zkanibalizovat na svojí pár drobností - ta moje nemá vnejší samozatmavovací zrcátka, ta pro kanibalizaci je má...jde to nějak snadno přehodit, např jen přecvaknutím skel z kusu na kus? díky

Musíš k tomu mít natažený kabely, jinak to nebude fungovat.

• 3 měsíce později...

Chci vyměnit ty dynamické blinkry, můžete mi někdo řict jaké tam jsou šroubky? Torx T6 nebo jiný?

Upraveno od Czermik

• 11 měsíců později...

Ahoj 😊 Prosím vás, dá se někde zjistit kolika pinové mám zrcátka? Klasika elektrika, výhřev, blinkr.
Trošku jsem se opřel o sloup a sháním nové, nechtějí se mi rozdělávat celé dveře jen abych zjistil kolik je tam drátů 🤦‍♂️😁
Rok výroby je 2014, předem díky 🚗😊

• 11 měsíců později...

Zdravím všechny. Nemáte doma náhodou někdo navíc spodní plastový diĺ bez přísvitu levého zpětného zrcátka na Octavii III? Urazili mi ho, vše je ok kromě rámečku (koupeno ve Škodě) a toho spodního dílu, který se prodává bohužel jako komplet zrcátka za 4 tis. Díky moc všem za připadné info. Honza

20211110_044056.jpg

Upraveno od Honza Bárta

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.