Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Prosím o radu. Koupil jsem Superb III (modelová řada 2021) obsahuje i hlasové ovládáni LAURA, ale když chci ovládat hlasem klimatizaci, tak řekne, že není podporováno. Našel jsem spoustu článků, kde je napsáno, že lze klimatizaci ovládat hlasem i několik videí, kde řekne, nastav teplotu na 22C a Laura to udělá, ale u mě to nefunguje. 

• 3 týdny později...
  • Autor

V Superbu L&K vůbec ta možnost není a Octavia to má v základu.

• 2 týdny později...

Jak lauru aktivuju? :-D 

Řekneš "OK Lauro", nebo zmáčkneš na volantu vlevo nahoře

• 1 měsíc později...

U mna tiez nefunguje. Mam sice Karoq Live Plus (Style), MY2021, Amundsen MIB3. Laura je super, ale PROSIM, dajte tam ako pise kolega moznost nastavit/zvysit/znizit teplotu hlasom; hlasitost radia, vyhrievanie sedaciek, volantu atd. Hlasove ovladanie je cestou k bezpecnosti mila  Skoda MB☺️.Tlacme moznosti LAURI spolu priatelia. Video na YouTube, kde nemcur ovlada doslova vsetko hlasom...Sme my menej? LAURA MIB3

Upraveno od PabloSVK

• 2 roky později...

Zdravím,

jak je to s tou Laurou - od MR 2021 je i v Superbu když má Columbuse? Je to dobrá věc, či to lze oželet (tj. koupit superba z MR2020)?

mám MR2022 , výbava L x K a pro mě teda laura nevyužitelná, v octavii IV to určo funguje lépe. Nový superb bude určo na tom stejně jako Octavia IV. Já bych to oželel.

Laura? Zbytočnosť. 

• 1 měsíc později...

Zdravím.Mam nově Superba 3 a Laura každou hodinu řekne kolik je hodin.Jak nejsnadněji jí vypnu aby byla zticha tu celou hodinu.Diky🤔

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.