vitnet1 Vloženo 25. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2020 Dobrý den, v elektrické se skoro vůbec nevyznám tak chci poprosit o radu ohledně zapojeni novych reproduktorů s výškovými reproduktory a výhybkou do předních dveří octavia 1 r.v. 2002 . Dekuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 25. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2020 Dobry den. Jake mas reproduktory , znacku a model? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitnet1 Vloženo 25. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2020 Nyní mám originál zde jsou nové - https://www.2din.cz/komponentni-reproduktory-165mm/reproduktory-hertz-k-165/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 25. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2020 Mas w baleni filtr frekvencni nebo krabicu frekvencni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitnet1 Vloženo 25. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2020 Je k tomu vyhybka jestli myslíš toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 26. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2020 (editace) vyhybka musi byt w sade techto reproduktoru. Otazka zni, jakova ona je? filtr nebo vyhybka. Filtr je maly a vyhybka je vetsi (mene a vice krabice cigaretu) Muzes pridat foto co mas v krabici s repro? Editováno: 26. Prosinec 2020, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitnet1 Vloženo 27. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2020 Tak jsem zjistil ze vyhybku už tam mám napojenou na repra takže stačí jen vyměnit reproduktory . Jen nevím co s vyskama zda mám koupit redukci ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 29. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2020 @vitnet1 Tohle uz na tebe necham 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitnet1 Vloženo 30. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 Dobře dekuju moc a ještě prosimte když budu dávat ty výškový tak jak zjistit který je plus a který minus? Protože na každé strašně mají kable jiný barvy . Nejspíš budu kupovat redukci ale projistotu bych potřeboval vědět + a - aby to vůbec pak fungovalo s tou redukci diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 30. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 @vitnet1 napisu Ti priplad jako to je s kablikama. Mas 2 vodice barvy sede nebo cerne nebo bile. Na jeden je cely sedy. Druhy ma naznacene bily nebo cerveny nebo pasik barevny. Obvykle vodic oznaceni pasikem s jinou barvou to je plus . Musis presne precist navod k instalaci. Druha metoda je takova cerny minus a cerveny plus. To je standardni oznaceni. Muze takhle byt ze konrektory budou jine velikosti (sirka). V tomto pripade musis presne podivat na oznaceni barev nebo pasika. Jestli dobre pamatuji takovou situaci mel jsem u pioneeru, ze byly ruzne konektory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitnet1 Vloženo 4. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2021 Moc díky a z jakého kraje jsi ze by jsme dali sraz a podívali se na to diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 4. leden 2021 Sdílet Vloženo 4. leden 2021 @vitnet1 jsem z Slezskeho województwi 😃 Rad bych se setkal ale ted' mam cuvid 19 a nemuze moc cestovat k ceska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitnet1 Vloženo 5. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2021 Aha nevadí i tak díky za pomoc kdyžtak jak budu montovat pošlu sem par fotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 5. leden 2021 Sdílet Vloženo 5. leden 2021 @vitnet1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.