Přejít na obsah

Apple CarPlay – kvalita hudby


Doporučené příspěvky

Zdravím,

 

v létě jsem koupil FIII a hned s radostí začal využívat CarPlay. Co mě hned trochu zarazilo byla kvalita hudby, jak ze Spotify, tak Apple Music. Nesrovnávám to s přehráváním přes BT, které je prostě o něco lepší, ale spíš to, že při přehrávání se mi začalo dít to, že se mi písnička třeba na půl vteřiny sekla a pak hrála dál, jakoby nic. Postupem času se tohle ale bohužel horšilo a horšilo. Teď, když si zkusím něco přehrát, tak mi to 20 % času hraje obstojně a zbytek neskutečně chrčí, jak kdyby bylo nenaladěný rádio. Ta kvalita se dostala opravdu za tu hranici, kdy se to nedá poslouchat, a radši koukám na navigaci na telefon, než abych spouštěl CarPlay. 

 

Zkoušel jsem měnit kabely, všechny byly originál Apple, i úplně nový. Jedná se o iPhone XS, FIII Combi rok 2019, Spotify i Apple Music.

 

Setkal jste se s tím někdo? Jde to vyřešit? 

 

Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam presne ten isty problem od Septembra (auto ma cez 2 roky), pricom vyzera to, ze problemom je kompatibilita Smartlink+ s iOS 14. Na aktualizovanom iPhone 11 to robi presne to iste, na neaktualizovanom iPhone 7 s iOS 13 to funguje bezchybne. Ak clovek pauzne skladbu alebo odpoji a zapoji kabel, tak to zase na chvilu funguje. Otazkou vsak je, ze co sa s tym da robit - ci to vie vyriesit Skoda alebo musi Apple. Pytal som sa v servise, tam sa s tym zatial nestretli, ale ked im odnesiem auto na reklamacku kvoli piskajucemu klima kompresoru, skusim ich dotlacit aj k rieseniu tohto problemu. Akurat ze kvoli Korone netusim, kedy sa tam dostanem. Do vyriesenia bud treba najst telefon so starym OS alebo pouzivat prehravanie cisto cez Bluetooth, ktore funguje bez problemov. Mrte otravny problem :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky jsem přemýšlel, že to ještě vezmu do servisu, dokud je v záruce. Nepředpokládám, že s tím něco dokážou udělat, ale za pokus asi nic nedám :/ 

 

To je debilní problém ale, přehazovat simku kvůli staršímu iOS kvůli navigaci je blbost, jedině jet hudbu přes BT a na navigaci koukat na telefon no. Ale musím říct, že zklamání, CarPlay bylo fakt něco, na co jsem se hrozně těšil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...