kops Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 pred pul hod. sem videl v jedny takovy vesnicce tady unas.. AUDI RS8 naaaaaadhera..ale envim kde se tam vzala... foto sem neporidil:(.. nestihl jsem..ale aspon prikladam ilustracni... to samé u nás na severu...červená RS8 a v tom dva mladý kluci.....že jsem se ku.na líp neučil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 CO JE TOTO KUA ZA KARU??? To je nejakej krizenec Volhy s Ladou, nebo Volha allroad? Bych to spis videl,ze je to nejakej nakoplej Moskvic,ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 jj, starej moskvič v kombíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 CO JE TOTO KUA ZA KARU??? To je nejakej krizenec Volhy s Ladou, nebo Volha allroad? ani jedno. je to moskvič 427 v tuningovej uprave (maska, kapota, podvozok, kolesa,...) takto vyzera origo: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 A toto muzu - Audi S5 - 260 kW (354 k)z klidu na 100 km/h za 5,1 s Jo to bych taky snesl ... proste mazlik !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 ani jedno. je to moskvič 427 v tuningovej uprave (maska, kapota, podvozok, kolesa,...)takto vyzera origo: Ne ne možná lehkej tuning, ale je to Mosvič 4x4 tak před 7-8 rokama, když jsem byl ještě v práglu tak jeden 4x4 jezdil po smíchově v zebra laku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 to samé u nás na severu...červená RS8 a v tom dva mladý kluci.....že jsem se ku.na líp neučil... Myslím, že oba víme, že o učení tohle nebude. Buď hodný papáááá a nebo umí roztáhnout nohy pro hodného Onkela z němec a okolí Jinak v Praze ty RS8 potkávám tři pravidelně. Všici mají divný RZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Ten papá jí taky musel za něco koupit, nejspíš dobře prodal kupónovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Myslím, že oba víme, že o učení tohle nebude. Buď hodný papáááá a nebo umí roztáhnout nohy pro hodného Onkela z němec a okolíJinak v Praze ty RS8 potkávám tři pravidelně. Všici mají divný RZ máš pravdu, jen mě mrzí, že žádná Tante mi nějaký kšeftík nenabídla... To bych se snad i přemohl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Tak tahle slecna stala na parkovisti u nas pred firmou takze sem hned musela sebehnout dolu a fotit Akorat mobilem takze kvalita nic moc.. Ta Audi TT se mi fakt líbí,je to prostě kus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Tak tahle slecna stala na parkovisti u nas pred firmou takze sem hned musela sebehnout dolu a fotit Akorat mobilem takze kvalita nic moc.. No krasavice viděl jsem jí sice jen projet ale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radchen Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 narazil někdo už na takový parking? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 To mi pripomina, v patek sem predjizdel jakysi kombik, kterej mel na strese 4 kola! Ano, opravdu je mel postaveny primo na strese, dve vlevo nakloneny doprava, 2 vpravo nakloneny doleva a to vsechno zaklineny do sebe, svazany pavoukama, jaxem ho dojel, taxem na to slap a rychle pred nej, totalni magor. Mel sem tak otevrenou hubu, ze sem to ani nevyfotil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Vcelku hezky kolesa.. fotky nic moc..( mobilem.. a spechal sem) ... Kosei SPA... Ty jsem vybral svy bejvaly na Civica,tak jsem taky zvedavej,jak to bude vypadat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Myslím, že oba víme, že o učení tohle nebude. Buď hodný papáááá a nebo umí roztáhnout nohy pro hodného Onkela z němec a okolíJinak v Praze ty RS8 potkávám tři pravidelně. Všici mají divný RZ Ale kucii,to jsou preci R8 a ne RS8.. lol NO,jednu si ted udajne poridil Leosek Maresu.. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Tak tahle slecna stala na parkovisti u nas pred firmou takze sem hned musela sebehnout dolu a fotit Akorat mobilem takze kvalita nic moc.. to je pred VS? kde tam delas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Ale kucii,to jsou preci R8 a ne RS8.. lol NO,jednu si ted udajne poridil Leosek Maresu.. :D Leoš jen testoval, nekoupil, věř mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Mazlik ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Zase jedna Sline a zase bila, ale Drazdanska!! Krasnej korab! Tý vole... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Tý vole... Ty vole...ta bílá začína být nějaká populární.Poslední dobou potkávám luxusní auta v bílé barvě.Zajimavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Vždyť i na mistrovství jsou nové Supy v bílé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Leoš jen testoval, nekoupil, věř mi Jj psal jsem "udajne"... Ok,tak tedy Ti budu verit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Jj bila jde posledni dobou krute do mody...Ale tomu ja rozumim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Vždyť i na mistrovství jsou nové Supy v bílé... JJ.. ja mit prachy tak ho hned kopim... -nove kola+ tony na skla..a luxus car Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Jj bila jde posledni dobou krute do mody...Ale tomu ja rozumim.. Je fakt že ta bílá některým autum sluši.Napřiklad u nás v H.K ted jezdi jeden bílej Scout a je fakt moc pěkný.P.S i když bíla při prodeji dost ztrácí,vid? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky